u.604737e44a238 @ 01.06.2023 10:14Nesaprotu, vai mēs katra savu video klausāmies, jo arī es, skatoties Madaras video, dzirdu, ka Kima Jāni vairākkārt nosauc par tēti. Keitija ne, Keitija viņu sauc par Jāni, bet Kima gan.
qwe @ 01.06.2023 10:21taisni jums tās ausītes būtu jāpamazgā ? bet nu ok, lai jau nesauc par tēti, kāda starpība, katram sava taisnība?
🤦🤦🤦amnēzija @ 01.06.2023 11:22
Man ar dzirdi viss ir superkārtībā. Un video dzirdēto spēju salikt kopā ar to kas tur notiek. Viņa uzrunā māsu un lūdz viņai iedot to, kas viņai rokās, lai palīdzētu viņai izrauties. Nevis uzrunā Jāni par tēti un tad viņam prasa, lai viņš iedod to, kas māsai rokās.
amnēzija @ 01.06.2023 11:22
Man ar dzirdi viss ir superkārtībā. Un video dzirdēto spēju salikt kopā ar to kas tur notiek. Viņa uzrunā māsu un lūdz viņai iedot to, kas viņai rokās, lai palīdzētu viņai izrauties. Nevis uzrunā Jāni par tēti un tad viņam prasa, lai viņš iedod to, kas māsai rokās.
AiKaaaSaaap @ 01.06.2023 11:27
Nu cik reizes rakstīs vienu un to pašu tekstu!?
Beigu beigās, Jānis ir vairāk Tēvs meitenēm kā kivičs savas dzīves laikā bijis. Ja viņas tā sauc viņu, lai sauc. Ja uzrunā vārdā, tad arī nekas traģisks tas nav.. ?♀️
Vai ir jēga te ņemtiem par praktiski pilnvērtīgu ģimeni!? Satraucošāka gan ir Mias pusplikā galva un pudeles sosēšana visu laiku.
amnēzija @ 01.06.2023 11:34
Man nav nekādu pretenziju kā kurš kuru ģimenē sauc. Nevajag savas fantāzijas uzdot par īstenību. Tieši tik vienkārši.
Dažām te aiziet jau līdz absurdam. Kaut vai ar to, ka māte varētu savam bērnam matus raut ārā. Es vienkārši lasu un brīnos, kur līdz kam tādam var aizdomāties.
Minelūše @ 01.06.2023 11:51
Viscaur pasaulei mātes saviem bērniem ir nodarījušas daudz ļaunākas lietas par matu raušanu. Nevajag domāt, ka māte nav spējīga darīt pāri savam bērnam, jo tā nav taisnība. Atliek vienīgi cerēt, ka tas nav Mias gadījums.
ZapeNape @ 01.06.2023 11:49Ja jau nav ģimenes lieta, iespējams, ka VID uzbraucis.
amnēzija @ 01.06.2023 11:55
Tad pirms kaut ko tādu rakstīt ir jāpārbauda, nevis savus minējumus jāmēģina uzdot par īstenību.
TikiTaki @ 01.06.2023 12:00
Ja ir šis, tad, ņemot vērā, ka Kivis nodokļus nemaksā jau vairākus gadus, viņam būs vajadzīgs ļoti dārgs jurists, lai izručītu.
Cik zinu, ja pieķer, ka nemaksā nodokļus, tad tas parāda aprēķins notiek par kaut kādiem pāris pēdējiem gadiem, balstoties un teorētiski aprēķinātiem ienākumiem, kas gūti par šiem gadiem.
Bet pagaidām tā ir tikai fantāzija un klača.
Domāju arī, ka pārāk info netiks sniegta publiski vēlāk.
SEN BIJA LAIKS 😏ZapeNape @ 01.06.2023 11:49Ja jau nav ģimenes lieta, iespējams, ka VID uzbraucis.
ahem - *tuparila 🤣Ainulai @ 01.06.2023 11:56Nez, Ļenkai vispār maz ir kāda nojausma, kas ir tas Džolijs, kura profilu viņa tā reklamē ??? Džolija profils, es vnk rēcu! Tupā aita, viņa pat nezina kas ir Džolija ?
SantaBarbara @ 01.06.2023 12:06
Godīgi sakot pirmajā reizē man ar izklausijās ,ka saka “Teti “ ,bet noklausoties vel 2 reizes tiešām Kima saka tur “Keitij “- varbūt dēlj tā,kā saka ātri nevar tik skaidri dzirdēt.
Protams realitātē nav svarīgi vai sauc par tēti vai uzrunā vārdā ,Janis tik un tā šo paris gadu laikā ir bijis vairāk tēvs ,kā tusnis Andris.
Spinosaurus @ 01.06.2023 04:52Kivis stipri atgādina manu bijušo. Kad bijām attiecībās, tagad atskatoties, tās bija šausmas. Man visu laiku bija jādomà līdzi, ko es saku un daru, lai kungam būtu pa prātam, tāpēc bieži savas problēmas nebija laika risināt. Biju pavirša pret daudzām apkārtējām lietām, draugi tikai tie, kas kungam patīk. Nauda - kontrolēta. Ja tu nesmaidi un neizskaties laimīga, sākas pārmetumi “kas tev dzīvē pietrūkst?” “Es jums visu dodu, kas vēl tev vajadzīgs?”. Uzstāja uz to, ka darbu man nevajag (tā vieglāk manipulēt, kontrolēt, jo sieviete ir atkarīga no veča). Pēc ciemiņiem vai publiskiem pasākumiem lasīja man morāles, ka viņa sieviete nedrīkst darīt to vai šito, viņai vislaik jābūt blakus, bla blā blā. Pilnīgi zosāda pārskrien, jo redzu Kivi pilnīgi tādu pašu.
Tikai man bija 19..
Es gan Ļenkas vietā ieguvu gan augstāko, gan maģistra grādu, gan izveidoju karjeru, gan izšķīros beigās, jo pietika tomēr prāta par sevi pastāvēt un nenolaisties pilnībā.