To tak var redzēt kā mia izskatās ne tikai mati, zobi un runāšana. Tādēļ dārziņā kā noprotu vairs neiet, jo gan jau bija daudz jautājumu.Sarma1986 @ 29.05.2023 23:42
Tas ir pliks reklāmas teksts. Sarēkini, cik aptamila jāiztempj pieaugušajam, lai teorētiski uzñemtu visas vielas un aidā. Redzēsim, cik ātri sāks krist mati, zobi un paraus płutka. Līdz ko bērnam parādās zobi, sāk dot normālu ēdienu, maisījums ir papildus ekstra nevis pamatēdiens.
Tad jau mēs visi pieaugušie enerģiski varam dzīvot no maisījumiem?🙈 kurš duraks nez izdomāja, ka bērni jāpiebaro un pieaugušajiem arī jāēd normāls ēdiens? Gaļa, zivis, augļi dārzeņi?Marfa @ 29.05.2023 22:15un kada butu ieteicama 3 gadiga berna edienkarte? Ja jau tik jauki paskaidrojat par Aptamil.
Gardenia @ 29.05.2023 23:52Tad jau mēs visi pieaugušie enerģiski varam dzīvot no maisījumiem?? kurš duraks nez izdomāja, ka bērni jāpiebaro un pieaugušajiem arī jāēd normāls ēdiens? Gaļa, zivis, augļi dārzeņi?
Sarma1986 @ 29.05.2023 23:42
Tas ir pliks reklāmas teksts. Sarēkini, cik aptamila jāiztempj pieaugušajam, lai teorētiski uzñemtu visas vielas un aidā. Redzēsim, cik ātri sāks krist mati, zobi un paraus płutka. Līdz ko bērnam parādās zobi, sāk dot normālu ēdienu, maisījums ir papildus ekstra nevis pamatēdiens.
noidea @ 29.05.2023 20:52Cik Miai ir gadu? Vińa taču nevar pat pus teikumu salikt kopā.. Tad es iedomājos, cik loti ar vińu vispār nenodarbojas, jo man škiet, pat daudz nemācot speciāli, tajā vecumā būtu jāvar jau kaut cik domu salikt kopā?
qwe @ 30.05.2023 06:42Kaznagus vecā prostitūta atrādīja celojumā? Kaut kā nemanīju, bija tikai ķīniešu iešļūcenes pa 3 EUR ? un skaistā volānkleitiņa,kas Lienei tik ļoti piestāv, arī nebija ☹️
reina @ 30.05.2023 06:54Pareizi, tās iešļūcenes tak ļenkai nopirka..ceļojums izdevies ? siekalojās gan gar juvelierizstrādājumiem, bet tur ļenkas "man šis patīk" palika kā sauciens tuksnesī ?
Ceļojums mega smieklīgs, cik viņi, 2 dienas no 5 tikai vispār ielīda tajā baseinā? Jo gan jau ļoti auksts, nedaudz tam var saņemties, bet ne katru dienu.
Bet jautājums atklāts, jā, ja Madarai kovids, vai gādīgais papucītis ļaus doties ar risku saslimt arī Keitijai vai būs jau visu "gada tēvs" pulveri izšāvis pa šīm dienām?? ?
halllooooo???!! Sarkasms tas bija 🤦Greensleeves @ 30.05.2023 07:31
Skaistā volānkleitiņa piestāv laumiņu tipa meitenēm +- 20 gadīgām. Nevis babulim 43 gados. Un neaizmirsti, ka tas viss tiek atrādīts ar n-tajiem filtriem. Realitētē uzburbis ģīmis ar pelikānu zem zoda un volānkleitiņa ?
es domāju viņi dikti aplaužas ar to “all invlusive” jo īstenībā nemaz viss nav iekļauts! Esam daudz bijusi tādos ceļojumos un pirmāmkārtām internets parasti nekad nav iekļauts,parasti bezmaksas WiFi ķēra tikai galvenajā lobija! Mēs pēdējo reizi tieši bijam uz kaut ko līdzīgu un mūsu kompānija mums sedza tiešām “all inclusive” tai paša laika,citu kompānijas all inclusive daudz ko neiekļāva-piemēram kā WiFi (diezgan padārgi),bij jāmaksā par tenisa korta un citu fizisko aktivitāšu vietām,arī daudzas kafejnīcas nu paredzētas tikai mūsu kompānijas all invlusive un daudz ,daudz kas vēl! Es domāju?ka Kivas pirmo reizi brauca uz tādu ceļojumu un daudz ko nemaz neizlasīja,ka ir iekļauts brauciena un ko pati viesnīca piedāvā un vai par to atsevišķi jāpiemaksā utt! Bet nu jā,mēs katru dienu braucam ar taxi/sabiedrisko uz apkārtējām pilsētām,jo parasti tas salu kūrortu viesnīcas ir nomaļa stūri ,kur ir viesnīca aiz viesnīcas !Ariete @ 30.05.2023 05:18Šausmīgākais ceļojums ever. Keitija vispār vienās drēbēs, kā tas ir iespējams????????????????????
Kivis rakstīja, ka ies uz kortiem. Kārtējā diršana. ?
Šitā izmaitāt ceļojumu vēl ir jāmāk.
Berry5 @ 30.05.2023 09:33Runājot par maziņo bēbi. Bērns var sākt vēlāk runāt, bet tas ir okei, ja tā būtu vienīgā lieta. Man nez kapēc ir sajūta, ka Liene stiepj garumā bēbja vecumu. Jo bēbi vajag, lai vecis neaizmūk. Nākošo uzšķilt laikam nesanāk, jo virsū neskatās. Visi tie rati, pudele, pampers... tas 3gadniekam nu galīgi nav vairs raksturīgi. Viņa pat necenšas to bērnu attīstīt.
Jā un bērniem ir viens vecuma posms, kad neko neēd. Bet nez kapēc pie Graudiņiem Mia ēda... Ļena pat šķīvi neuzliek bērnam. Tā ka tas nav šis gadījums-viņa mazo uztver kā bēbi kuram vajag pudeli, pamperus, ratus.
Berry5 @ 30.05.2023 09:55Vispār drausmīgi depresīvs brauciens. Mana 80 gadīgā ome ir žiperīgāka par šo ģimeni un Krētā braukāja apkārt. Bet šiem vispār nekas neinteresē.
Vispār šausmas ko alkohols nodara ar cilvēku..
LilyLady @ 30.05.2023 10:33
Lienīte gan bizotu līdzu visur, kur teftelis vestu, bet skopais tēviņš taču neies vēl pa salu blandīties, jo ārpus viesnīcas par visu jāmaksā, bet šis tā jau kvieca, ka mūžā dārgākais ceļojums. Kivičs ir tik nožēlojams melis - sasolīja meitai trubas un akvaparkus, kaskādes un saldējumus, bet beigās pļurkt vien bija no tā visa. Esmu bijusi Krētā un varu pateikt, ka tik garlaicīgi pavadīt laiku tur - tas ir kaut kāds Kiviču īpašais talants. Viņi varētu būt antireklāmas spečuki - sabojās iespaidu par jebko un visu parādīs no nesmukākās puses. ?
Blablablabla @ 30.05.2023 09:27es domāju viņi dikti aplaužas ar to “all invlusive” jo īstenībā nemaz viss nav iekļauts! Esam daudz bijusi tādos ceļojumos un pirmāmkārtām internets parasti nekad nav iekļauts,parasti bezmaksas WiFi ķēra tikai galvenajā lobija! Mēs pēdējo reizi tieši bijam uz kaut ko līdzīgu un mūsu kompānija mums sedza tiešām “all inclusive” tai paša laika,citu kompānijas all inclusive daudz ko neiekļāva-piemēram kā WiFi (diezgan padārgi),bij jāmaksā par tenisa korta un citu fizisko aktivitāšu vietām,arī daudzas kafejnīcas nu paredzētas tikai mūsu kompānijas all invlusive un daudz ,daudz kas vēl! Es domāju?ka Kivas pirmo reizi brauca uz tādu ceļojumu un daudz ko nemaz neizlasīja,ka ir iekļauts brauciena un ko pati viesnīca piedāvā un vai par to atsevišķi jāpiemaksā utt! Bet nu jā,mēs katru dienu braucam ar taxi/sabiedrisko uz apkārtējām pilsētām,jo parasti tas salu kūrortu viesnīcas ir nomaļa stūri ,kur ir viesnīca aiz viesnīcas !
P.S pirmo reizi ,kad braucu uz all inclusive,man ar patika pavadīt daudz laika hotelī-bet mums bij tikai pieaugušo hotelis un tur bij daudz ko darit ,varbūt tāpēc ,man īpaši nevilināja nekur baigi doties ?
Gidu ekskursijas man nekad nelikās interesantas,kad agri no rīta vis pulcējās lejā pie autobusa,mēs parasti visu paši izplanojam
Bet man arī jāsaka,ka bērni gan parasti baigi negrib vazāties,viņiem labāk bij -peldēt baseina,ēst saldējums un gulēt saulīte ? Un katru vakaru parasti kāds uzstājās-cirks,dejotājas,dziedātājas utt
Brīnos,ka Liene to visu nestrādā-vai nu tiešām nezin,ka tur tāds ir ??♀️