ir, ir ĢĀ Imantas poliklīnikā pirms b/d gāja uz turieni iziet visus ārstus. Tik gan jau tā bija pirmā un pēdējā reize, kopš atgriezās no NorvēģijasMercury6 @ 29.05.2023 21:56Es domāju, ka tas bērns ir vienkārši mazēdājs/picky eater. Man rados tāds bērns bija. Un tur mamma bija laidusi luni ar piebarojumu, deva vienveidīgus biezeņus un putras, laikā neieviesa košļājamu ēdienu, neregulāras ēdienreizes, ēšana tikai pie tv sēdus dīvānā, tā tas viss uzņēma apgriezienus līdz bērns tikai knakstīja un pieprasīja siermaizes, čipšus, spageti, kolu utt. Bet vismaz bērnudārzā ēda. Ja Liene ir nolažojusi piebarojumu, nav iemācījusi ēst, tad visticamāk Mia daudz ko neēd. Varbūt jau ir kādas kuņģa problēmas, vai tad maz tādu. Tāpēc baro ar maisījumu? Kurš teica, ka viņiem vispār ir ģimenes ārsts, vēl jo vairāk - ka to apmeklē un tam ko stāsta?
un kada butu ieteicama 3 gadiga berna edienkarte? Ja jau tik jauki paskaidrojat par Aptamil.Pikachio @ 29.05.2023 22:09Ņemot vērā ilglaicīgus pētījumus, pediatri un uztura speciālisti iesaka mazuļiem līdz 3 gadu vecumam uzturā piena dzērienus, kas ir speciāli piemēroti viņu organisma vajadzībām, piemēram, Aptamil 3 Pronutra Advance (mazuļiem no 1 gada vecuma), Aptamil 4 Pronutra Advance (mazuļiem no 2 gadu vecuma), jo tie ir bagātināti ar sastāvdaļām, kuru bērna uzturā parasti nav pietiekamā daudzumā: dzelzi, cinku, jodu, vitamīniem un nepiesātinātajām taukskābēm.
Varbūt te ir atbilde uz šo mūžīgo maisījuma jautājumu?
un Lenkai ar var atpazit, kad ko lieto. Tad vina ir ipasi aktiva un runa vairak un ir tas izsauciens O?MeltedCheese @ 29.05.2023 21:55Kāda nezina vai tad kivim nebija kaut kādi noteikumi attiecībā uz Keitiju, kad satiekas? Vienkārši tēvs visu laiku zem grādiem. Bārintiesa uz to piever acis? Ja jau visu laiku apdzēries, tad īsti nekādu atbildību nest nevar. Tas pats, kad lv arī.
Marfa @ 29.05.2023 22:15un kada butu ieteicama 3 gadiga berna edienkarte? Ja jau tik jauki paskaidrojat par Aptamil.
es arī to O piefiksēju! Bija jau kkad senāk dzirdēts. Ļenkas sajūsmas sauciens.Marfa @ 29.05.2023 22:17un Lenkai ar var atpazit, kad ko lieto. Tad vina ir ipasi aktiva un runa vairak un ir tas izsauciens O?
😂😂😂 Viņa dziesmas netika atskaņotas arī čempionāta. Netīšām tika uzlikta ģērbtuve,kur hokejisti dzied pie jebkuras dziesmas no prieka. Bet bija jāuztaisa storijs,ka tik kruts…dziedot līdzi viņa dziesmai… IdiotsFacundo @ 29.05.2023 18:02Nu žēl ka šis sapņu ceļojums slavenajam un pieprasītākajam māksliniekam pačakarēja uzstāšanos. Tagad bija jāaicina tik Prata vētra hokejistu sagaidīšanas koncerta
Mercury6 @ 29.05.2023 21:56Es domāju, ka tas bērns ir vienkārši mazēdājs/picky eater. Man rados tāds bērns bija. Un tur mamma bija laidusi luni ar piebarojumu, deva vienveidīgus biezeņus un putras, laikā neieviesa košļājamu ēdienu, neregulāras ēdienreizes, ēšana tikai pie tv sēdus dīvānā, tā tas viss uzņēma apgriezienus līdz bērns tikai knakstīja un pieprasīja siermaizes, čipšus, spageti, kolu utt. Bet vismaz bērnudārzā ēda. Ja Liene ir nolažojusi piebarojumu, nav iemācījusi ēst, tad visticamāk Mia daudz ko neēd. Varbūt jau ir kādas kuņģa problēmas, vai tad maz tādu. Tāpēc baro ar maisījumu? Kurš teica, ka viņiem vispār ir ģimenes ārsts, vēl jo vairāk - ka to apmeklē un tam ko stāsta?
mana teksta bija sarkasms, ja nesaprata kads.Pikachio @ 29.05.2023 22:19
?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
Teksts ir ņemts no interneta. Tik daudz taču var saprast.
Cilvēkam gan ir pateikts,ka jādod Aptamil piena vietā,tikai aizmirsa pateikt, ka nav obligāti pudelē.
Sīcim sen bija jāēd normāls ēdiens! Lai tur neskaidro neviena par pudeļbarību un pamperiem līdz skolas vecumam!Marfa @ 29.05.2023 22:15un kada butu ieteicama 3 gadiga berna edienkarte? Ja jau tik jauki paskaidrojat par Aptamil.
Pikachio @ 29.05.2023 22:09Ņemot vērā ilglaicīgus pētījumus, pediatri un uztura speciālisti iesaka mazuļiem līdz 3 gadu vecumam uzturā piena dzērienus, kas ir speciāli piemēroti viņu organisma vajadzībām, piemēram, Aptamil 3 Pronutra Advance (mazuļiem no 1 gada vecuma), Aptamil 4 Pronutra Advance (mazuļiem no 2 gadu vecuma), jo tie ir bagātināti ar sastāvdaļām, kuru bērna uzturā parasti nav pietiekamā daudzumā: dzelzi, cinku, jodu, vitamīniem un nepiesātinātajām taukskābēm.
Varbūt te ir atbilde uz šo mūžīgo maisījuma jautājumu?