Adele4 @ 29.05.2023 10:45Miai tikai nekas nav priekšā..pārejie 3 stumj māga karaliskās brokastis. Mia sēz pie tukšā galda.ārprāts!
noidea @ 29.05.2023 12:31Bet galvenais, ka maziņš kolu pļumpē gan. Nezinu par jums, bet mani bērni tajā vecumā pat nebija ieinteresēti tādos saldinātajos dzērienos.
K arī izskatās, ka viss ir apriebies, izskatās nekopta ( nav, protams viņas vaina), nogurusi un nobesījusies.
Sēž tajā vējā visi bez jakām, tur ir tikai 20 grādi, domāju vējā daudz mazāk. Gan jau mātīte ar kuili tik gaida, kad varēs atrast iemeslu iedzer ko grādīgu, ja to nav jau paspējuši pie brokastīm.
Kad viņi vispàr brauc prom? Man šķiet ir tur jau kādas 5? dienas.
Ļoti nevaru sagaidīt ko tie tirliņi atkal postos savā instagram par Madaru, kad viņa būs tiem indivīdiem iedevusi iekšās..
nu Latvijaa vinja arii brokastis need 😂😂Facundo @ 29.05.2023 10:30Norvēģijā Liene katru rītu mums atrādīja ostu. Krētā savu personīgo baseinu. Kas tad Latvijā nepatīk, ka nav ikrita logu skats. Viņa tak par visu priecājas.
Maija5555 @ 29.05.2023 13:35nu Latvijaa vinja arii brokastis need ??
noidea @ 29.05.2023 13:43
Ko gan var sagaidīt no mammītes, kas visiem sludina, ka ūdens nav jādzer, un, ka tas pat nav ieteicams ?
noidea @ 29.05.2023 12:31Bet galvenais, ka maziņš kolu pļumpē gan. Nezinu par jums, bet mani bērni tajā vecumā pat nebija ieinteresēti tādos saldinātajos dzērienos.
K arī izskatās, ka viss ir apriebies, izskatās nekopta ( nav, protams viņas vaina), nogurusi un nobesījusies.
Sēž tajā vējā visi bez jakām, tur ir tikai 20 grādi, domāju vējā daudz mazāk. Gan jau mātīte ar kuili tik gaida, kad varēs atrast iemeslu iedzer ko grādīgu, ja to nav jau paspējuši pie brokastīm.
Kad viņi vispàr brauc prom? Man šķiet ir tur jau kādas 5? dienas.
Ļoti nevaru sagaidīt ko tie tirliņi atkal postos savā instagram par Madaru, kad viņa būs tiem indivīdiem iedevusi iekšās..
Es jau te teicu, bērnam ar kariesu visi zobi. Bija arī skaidrākas bildes, var redzēt, ka tur ir inficēts viss mutes dobums. Bet nu es zinu šos vecākus, kas uz baltās acs pasaka “tas nekas, tie tak ir tikai piena zobi” - tur visi argumenti ir lieki.Bobija @ 29.05.2023 12:58Ok, maisījums Miai nebūtu jādzer jau no gada vecuma, bet var redzēt, ka viņa kolu māk smuki dzert no glāzes, kāpēc viņai vēl dod to litrīgo knupjpudeli?? Hallo, Liene, iegooglē "pudeļu kariess".
Paēdis un normālā svarā nekādi nenozīmē, ka ir sabalansētas uzturvielas un visi nepieciešamie vitamīni. Matu izkrišana mierīgi var būt simptoms. Var arī nebūt. Varbūt izkrīt citu iemeslu dēļ. Bet tas, ka neizskatās pēc ģindeņa uz gultas, vēl neko negarantē.Citrona Zieds @ 29.05.2023 13:32Mia ir kustīga un priecīga, svars normāls, tad jau ir arī paēdusi.