Nav_vispar @ 27.05.2023 11:16Ārprāts cik Liene sapampusi izskatās,caur saulenēm redzams.Tie riktīgi abu starpā kaut kas nav.Teftelis pat neskatās uz Lienes pusi.
Krizdole @ 27.05.2023 15:40Nu re, paldies Vadimam par ceļojumu ? un pat te kā čerez žopu - kartiņa kaut kāda pleķaina, kā nez no kurienes izvilkta
Gardenia @ 27.05.2023 15:32Uz Krētu nav tiešie reisi, līdz ar to arī pērk caur firmām. Kādreiz tirgoja tikai pārlidojumus pa retam tagad īsti manījusi neesmu. Līdz ar to lētāk nekā nesanāks. Es Krētu un Santotini esmu ņēmusi tikai ar brokastīm neko neiekļaut parasti neviens nebija ar mieru.
SantaBarbara @ 27.05.2023 14:36Ak jēl super busy influencere Liene atvainojas ,ka nevar savā “atvaljinajuma “ laikā uzreiz atbildēt ,jo slikts nets ?
forši biju palaidusi garām🤔LilyLady @ 27.05.2023 15:53
Ir tiešie reisi. Ar Air Baltic. Mēs, kā reiz, jūlijā lidojam. Nekādas aģentūras neizmantojam, paši plānojam savu ceļojumu.
Tur ir arī normāla autobusu satiksme. Tikai par to būs atkal jāmksā un pilsētā arī tēriņi. Es naivā pat biju sacerējusies, ka šie uz Santorini aizpeldēs:))Lorra @ 27.05.2023 16:30Takšu tur vispār nav? Vai tad to nevar paņemt un aizbraukt uz tuvāko pilsētu vai kādu apskates objektu? ? man garlaicīgi pat paliek skatoties vien
Gardenia @ 27.05.2023 16:36Tur ir arī normāla autobusu satiksme. Tikai par to būs atkal jāmksā un pilsētā arī tēriņi. Es naivā pat biju sacerējusies, ka šie uz Santorini aizpeldēs:))
Lorra @ 27.05.2023 16:38
Vēl jo labāk. Varbūt priekš viņiem ir pārāk sarežģīti sameklēt autobusu, izpētīt to maršrutu, pieturvietas. Nu es nespēju noskatīties kā tāds ceļojums izpaliek kaķim zem astes.
LilyLady @ 27.05.2023 16:47
Viņi abi ir totāli dunduki, to pierāda visi viņu ceļojumi. Kad dzīvojās Spānijā, arī praktiski no mājas ārā negāja, pāris reizes ar riteni pavizinājās pa tukšu ieliņu, Norvēģijā vienā kalnā uzrāpās, turpat, kur jau ar Madaru bija rāpies, un tad mēnešiem atrādīja vienu un to pašu piestātni blakus mājai, Amerika vispār bija borings, tik galaicīgi parādīt USA vēl ir jāmāk. Ceļošanas eksperti.?Visticamāk, neviens no abiem arī angliski nevar pateikt neko vairāk par "vī lav tu plei tenis".
Kivkas paši tik ļoti ir apdirsušies, ka vairāk viņus apdirst nav iespējams.LuckyStrike @ 27.05.2023 14:35Jā, Keitija teica, ka viņai nevajag. Bet forumā labais stils ir notirst Kivas ik uz soļa ???