sūcot maisījumu zobi toč neizkustēsiesHelga Andersson @ 26.05.2023 23:55es nezinu, vai būtu vērts labot, jo tāpat drīz izkritīs piena zobi, es tikai domāju, vai viņi var normāli izkrist, ja tā apdrupuši, tjipa tam zobam nav iespējas izkustēties normāli ēšanas rezultātā, ja ir tikai sakne vien, bet es neesmu zobārsts ?
Helga Andersson @ 26.05.2023 23:55es nezinu, vai būtu vērts labot, jo tāpat drīz izkritīs piena zobi, es tikai domāju, vai viņi var normāli izkrist, ja tā apdrupuši, tjipa tam zobam nav iespējas izkustēties normāli ēšanas rezultātā, ja ir tikai sakne vien, bet es neesmu zobārsts ?
qwe @ 27.05.2023 07:44Redzēsim ko šī diena nesīs, vai zaķitim būs labāk ar veselību ?
Kukuška savu meitu vakariņās nepaņēma 🤯😳🤣 Un tā vietā "jūsmo" par svešas sievietes bērnu 🤯🤯🤯Facundo @ 27.05.2023 08:21Ja Kivis būtu citā kompānijā vai turpinātu dzert, tad kur un ar ko bija Mia? Vakariņās bija tikai Kukuška ar Keitiju. Tur viss izskatas tā galīgi dīvaini.
Ariete @ 27.05.2023 08:21Bet tiešām. Nejau Lienes meitas bez iemesla viņu negrib satikt. Es domāju ka tās meitenes vislabāk zin kāda viņa ir patiesībā pretekle.
Helga Andersson @ 27.05.2023 04:36Izklausās pazīstams scenārijs? ?
https://twitter.com/alise_paberza/status/1662003100993961985?s=46&t=CQ9j8zJMO3SYuEUXHYrY3A
Nu, tu lektu, es arī. Lai gan es vispār nelaistu meitu nekur ar tādiem idiotiem, ne uz ārzemēm, ne dienām dzīvot uz Varavīksnes namiem.FDieviete @ 27.05.2023 00:24Diršana par slimošanu. Ja tiešām būtu slims, pat tad, ja Liene nav diez ko vieamīliga, būtu izfilmējusi, kadu storiju, kurā pienes tējiņu vai viegals pusdiens.
Es, Madaras vietā, ārdītos, lektu pirmajā liķenē, atrastu, kādu kurš varētu līdz tai viesnīcai aizbraukt, lai apstiprinātu to,ka nav tas, ko te apspriež!
Brrr.ne velti tās Ļenkas meitas ir tur,kur vinas ir un jau cik gadus nav tikušās.
Viņa jau nav idiote, atšķirībā no abiem alkāniem, lai publiski risinātu šādas lietas. Tas viņai nāktu tikai par sliktu. Bet šī situācija, viennozīmīgi, ir Madaras pusē.LuckyStrike @ 27.05.2023 09:13Nu, tu lektu, es arī. Lai gan es vispār nelaistu meitu nekur ar tādiem idiotiem, ne uz ārzemēm, ne dienām dzīvot uz Varavīksnes namiem.
Bet Madara tikmēr čiliņā bildējas ar sunīti, meklē Kimai nometnes... Skaidrs, ka tā arī diezgan īpatnēja dāmīte. Un nekad neko nesaka, laikam tiešām raustās no kaut kādiem kompromātiem.
Visi viņi tur viens otra vērti.
LuckyStrike @ 27.05.2023 09:13Nu, tu lektu, es arī. Lai gan es vispār nelaistu meitu nekur ar tādiem idiotiem, ne uz ārzemēm, ne dienām dzīvot uz Varavīksnes namiem.
Bet Madara tikmēr čiliņā bildējas ar sunīti, meklē Kimai nometnes... Skaidrs, ka tā arī diezgan īpatnēja dāmīte. Un nekad neko nesaka, laikam tiešām raustās no kaut kādiem kompromātiem.
Visi viņi tur viens otra vērti.
viena pati atstāta numuriņā guļotFacundo @ 27.05.2023 08:21Ja Kivis būtu citā kompānijā vai turpinātu dzert, tad kur un ar ko bija Mia? Vakariņās bija tikai Kukuška ar Keitiju. Tur viss izskatas tā galīgi dīvaini.
amnēzija @ 27.05.2023 09:22
Kāpēc domā, ka Madara pa to laiku ir čiliņā? Ko tieši viņa reāli var šobrīd izdarīt, esot tūkstošiem kilometru attālumā no meitas? Un kāpēc gan viņai ģimenes iekšējās lietas butu jāizliek publiskajā telpā, tikai tāpēc, lai kādai atkal būtu ko novertēt cik viņa gādīga vai vienaldzīga māte? Es tiešām nesaprotu šos komentārus..