qwe @ 26.05.2023 22:50man arī likās ka speķis tur vienā brīdī ierunājās ....
Arī ar dziesmu “par mīlestību” pret meitām,kur ir ļoti privāti foto-vanna un pludmale,kur ar rokām abas nosedz krūšu daļu…jenna @ 26.05.2023 22:37Nezinu kā jūs, bet kopš gada tēvs atkal publiski minēja meiteņu adresi un lūdza, lai “cilvēki uz ielas iet klāt un ved pie prāta Madaru” es sāku katru dienu reportot šī pārīša storijus. Pārsvarā ņemu pēdējo izvēli ‘something else’ un norādu uz :
‘Emotional abuse’
‘Parent with alcohol problem/ drunk women with child,’
‘Parental substance misuse’
utt utt. , papildinot ar storijos redzamo
Manis pēc, lai abi nodzeras, bet bērniem nav jācieš viņu dēļ. Lai atrod aukli Miai un paši dodas plostot cik uziet.
NIKOLAA @ 26.05.2023 20:56Noskatijos video, Miai ir pudeļu kariess un milzu problēmas ar sakodienu, priekšējie zobi ir traģiski, vecāku nolaidības sekas!
Mercury6 @ 26.05.2023 21:29Es nespēju izlasīt visus jaunumus šeit ?? tik labi visi komentāri, vismaz pirmās pāris lapas ? Mia visas dienas vienā kleitā staigā? ?
Chempions Rafaels @ 26.05.2023 22:21Vispār Liene Keitijai ir svešs cilvēks. Un nekāda pamāte.Kapec nepilngadigs berns svešā valsti atrodas kopā ar kādu bābieti, bet ne miesiga fātera pieskatīta. Jo fāteris tefteļojas pa gultu kamēr plancka kko tur censhas pierādīt vēl. Ja tiešām būtu tik slims cik saka šaubos, ka normāla sieva vāļātos pie baseina. Aizbraukt uz ārzemēm lai vnk pielikt gīmjus. To var arī Jūrmalā vai aizbraukt uz kādu ezeru un šašlikus pacept ar alu. Nē, ir jāuztaisa kaut kādas Hameleonu Rotaļas internetā kur kliegt uz visu pasauli cik ļauna ir Madara ,bet vēlāk, kad tev tiek dota iespēja(kuru neesi pelnijis) pierādīt, ka vari būt normāls tēvs, šis vnk pieliek pilni mūli kopā ar to voblu. Ok, Keitija atbrauks mājās pie normāliem vecākiem, bet nabaga Miai jādzīvo ar tādiem lopiem. Skaties, drīz moshk vajadzēs sistēmas likt abiem no pārdzeršanās.
FDieviete @ 26.05.2023 23:23Bļēē, nu nav gudra tā "pamātīte". Izcila filmu izlase, ko skatīties ar bērniem.?♀️ idiote.
Rēzija221 @ 26.05.2023 22:40Tajā story kur Lenka saka,ka vepris slims,fonā dzird vīriešu balsis. Viena izklausās pēc vepra,jo latviski runā
Katzenfamilie @ 26.05.2023 23:16
Vinjai ir ari roza komplektins - topins un sorti, bet zinot, cik atri berni nosmerejas, tur jau vajag veselu koferi, ipasi uz septinjam dienam braucot. Pareizi, Mia jau partiek praktiski tikai no maisijuma, tad jau vinjai saskarsme ar istu edienu ir maz, lidz ar to laikam drebes nenosmerejas.
Facundo @ 26.05.2023 23:39Vispār viņas slavenā volankleita no skaistumkonkursā nav manīta, varbūt pa ziemu kodes būs novedušas
es nezinu, vai būtu vērts labot, jo tāpat drīz izkritīs piena zobi, es tikai domāju, vai viņi var normāli izkrist, ja tā apdrupuši, tjipa tam zobam nav iespējas izkustēties normāli ēšanas rezultātā, ja ir tikai sakne vien, bet es neesmu zobārsts 😏Nav_vispar @ 26.05.2023 21:24Es ar paskatījos zobus.Klasisks pudeļu kariess.Lai to visu salabotu,tur jālabo pilnajā narkozè.Šausmas ☹️Tas bērns vispār zobu birsti pazīst? Es pat nejautāšu vai pie higiēnista ir vests.Drausmīgi,kārtējo reizi trūkst vārdu.
Par pēdējo storiju,kur saka paldies Madarai,nu ko lai saka-apkodusies un jūra līdz ceļiem.Rūpējoties viņa…Kamēr Mia numuriņā badojas ar maisījuma pudeli.
Aizkraukles Pārdevēja @ 26.05.2023 21:45Pirms lasu visus komentārus, jau gribu pateikt - bladj! Kārtējo reizi dzērājpārītis ir pierādījis sevi, ka ir galīgākie deģenerāti. Papucis apsolīja sapņu ceļojumu, un kā jums šķiet, ko bērns ar to iedomājās? Baseini, trubas, ekskursijas, suvenīru pirkšana, kafejnīcas, saldējums... Reāli tik žēl meitu. ? ''Sapņu ceļojumā'' jau 3.dienu jāsēž pie ''privātā baseina'' ar švabru, kamēr šī lāpās ar vīnu. Nu, kas gan cits atliek, kā ņemt telefonu un spēlēt spēlītes meitai? Pēctam vecā mauka uzaicina vakariņās Keitiju divatā. Ļoti pretīgi! K neizskatījās ļoti laimīga. Tas viss ir lai ieriebtu Madarai. Nopietni, man tā sāk šķist no malas. Andris uzaicināja Keitiju ceļojumā, lai spodrinātu savu spalvu, bet caur švabras storijiem mēs paši redzam kāda ir realitāte. Smirdīgs guļ uz pohām savas meitas sapņu ceļojumā . Krētā ir ļoti daudz ko redzēt! Un to visu papiš tie divi alkaši dēļ savas dzeršanas. Tad ,kāpēc tik tālu bija jālido?