reina @ 26.05.2023 14:23Wow, nu mēs it kā zinājām, ka ar viņiem tā arī būs, bet kārtējo reizi to redzēt un pārliecināties, ka pat tik, cik melns aiz naga, šie nevar savākties un pierādīt mums pretējo... wow wow wow, vienkārši.. (kā ļenka teiku :D )
Tik bēdīgu ceļojumu laikam pirmo reizi vispār redzu. Un pirms te kāda atkal!.. Ne par dārgumu vai lētumu to rakstu, bet gan par ceļojuma programmu, patiešām ļaušanos kaut kādiem iespaidiem un interesēm ārpus žratj un atpūsties (no mūžīgās atpūtas :D )
Nabaga meitenes. Miai tā diemžēl jau ir ikdiena, bet, pieļauju, ka Keitija tomēr ko tādu negaidīja..
jā, glāzi. Ja ieklausās var dzirdēt to stikla skaņu pret to cieto grīdas segumu, nezinu kā nosaukt😅😅Pikachio @ 26.05.2023 14:35Man tikai šķita vai Mia pēdējā storijā ar kāju glāzi pagrūda?
Keitija pat Lienes virzienā vispār neskatās un tā nelaimīgā seja.
Facundo @ 26.05.2023 14:41Šodien tā speciāli filmē mazo galdiņu lai tak redz, ka neko nedzer vairāk pa ūdeni, bet mazais ciemiņš parāda, ka ir glāze ?
slimos. Neies. Nesagaidisim.Knabsab @ 26.05.2023 14:48
Aha, to pašu padomāju.
Lai gan pēc Ļenkas ģīmja un runas veida tak var skaidri saprast, ka viņa nav skaidrā.
Viņi ir kaut kādi drausmoņi - nu tak varēja divatā braukt un sust pie tā baseina alkohola pampumā. Nafig tie bērni jāvelk līdzi?
Viņi nav pat teritoriju izstaigājuši. Ja paskatās storijus cilvēkiem kas ietagojuši viesnīcu pēdējā laikā, tad izskatās, ka tur ir vēl un vēl ko redzēt un kur staigāt. Bet viņi ir par slinku izkustināt savu pakaļu no private pool. Kā var but divi tik stulbi pieauguši cilvēki?
Man tik nereāli žēl to meiteņu... sodieb tur izskatās apmācies laiks - ideāls lai dotos eksursijā. Nu viņi tiešām nav spējīgi ne cik savākties? Jeb sagaidīs pēdējo dienu un tad būs +29 un ies slāt pa Heraklionas ielām?
Knabsab @ 26.05.2023 14:48
Aha, to pašu padomāju.
Lai gan pēc Ļenkas ģīmja un runas veida tak var skaidri saprast, ka viņa nav skaidrā.
Viņi ir kaut kādi drausmoņi - nu tak varēja divatā braukt un sust pie tā baseina alkohola pampumā. Nafig tie bērni jāvelk līdzi?
Viņi nav pat teritoriju izstaigājuši. Ja paskatās storijus cilvēkiem kas ietagojuši viesnīcu pēdējā laikā, tad izskatās, ka tur ir vēl un vēl ko redzēt un kur staigāt. Bet viņi ir par slinku izkustināt savu pakaļu no private pool. Kā var but divi tik stulbi pieauguši cilvēki?
Man tik nereāli žēl to meiteņu... sodieb tur izskatās apmācies laiks - ideāls lai dotos eksursijā. Nu viņi tiešām nav spējīgi ne cik savākties? Jeb sagaidīs pēdējo dienu un tad būs +29 un ies slāt pa Heraklionas ielām?
un viesnica noteikti piedava kadas ekskursijas. Kaut vai ar kugiti pa juru. Nu vienalga ko, bet ne jau ar berniem pie vientula baseina.Dola @ 26.05.2023 14:28
Tieši tā, es domāju, ka vairums, kas aizbrauc šādos atpūtas braucienos, baudīt baseinu, jūru un dzērienus, tāpat iet un ko apskata, varbūt kāda eskursija, tuvumā esošie objekti un tā. Vismaz es noteikti nevarētu pat 2 dienas šādi nogulēt vienā pozā un lokācijā.
Turklāt Krētā ir ko redzēt un darīt! Un arī ar bērniem! Šis varēja būt pavisam savādāks ceļojums, ja tētuks būtu veltījis kaut 10 min google atrast info un atlicināt kapeiku un nedzert.. bet nu šis nav stāsts par viņiem.
vivii @ 26.05.2023 14:54Īstenībā, ja tā padomā, tad pirms pāris gadiem, kad Saulietei meitas bija mazākas un viņas braukāja uz Turciju, tad varēja novērot līdzīgus skatus. Sauliete cepās pie baseina un dzēra kokčus (ne jau NL ?), meitas dzīvojās pa baseinu vai tupēja pie baseina sabozušās, tad Sauliete filmēja kā meitas iet ēst un kā viņa pati turpina dzert un viņai tikai visu laiku pienes, nekur nav jāiet utt. ?