Knabsab @ 25.05.2023 15:39Esot nogulējuši pusdienas, jo "saule nogurdina" ? aha, nevis vinčiks, ko dzer jau no brokastu laika.
Uhhh un tā saburzītā kleita, nu kā var tā ģērbties pieaugusi sieviete.
Facundo @ 25.05.2023 15:44Liene izskatās un runā kā Agneses laivā, tad jau atkal būs atgriezušās muguras sāpes
Standby @ 25.05.2023 15:49“Ko tu atkal nevari aptvert?” ??️ Andrim drīz pacietības mērs būs pilns..
cmykk @ 25.05.2023 14:57
nu bet, dārgās dāmas. es arī pārsvarā ja ceļoju, tad “budžetā”, bet es arī nēesmu valstij parādā un nekabinu katrai bildei galā #richlifestyle vai #luxury
priecājos par to, kas man ir un nelecu augstāk par savu pakaļu atšķirībā no šī pārīša. patiesībā visi, kuri soc. tīklos šausmīgi grib nozīmēties nemaz tik labi nedzīvo. ikdienā mēs parastās pelēkās pakaļas dzīvojam daudz labāk :) vienkārši katram savas vērtības šajā dzīvītē… es labāk braucu ar vecu auto un dzīvoju bez aizdevumiem vispār, nekā paņemu jaunu auto un katru mēnesi maksāju operatīvo, bet katram jau savs..
Standby @ 25.05.2023 15:49“Ko tu atkal nevari aptvert?” ??️ Andrim drīz pacietības mērs būs pilns..
shmannapanna @ 25.05.2023 16:00pēdējie daži storiji diezgan traģiski, kā viņa tur vēl piepozē ar to cepuri ?
un daudz ir ceļots, bet nav redzēta pludmale, kur ir akmentiņi? ko lūdzu? :DD