Pidarņaudis @ 25.05.2023 08:43O, sanāca! Re kur zaķītis! ❤?
nu neko sev drāma😅😅😅 paldies par tik izsmeļošu atbildi.wiwa @ 25.05.2023 01:26Ka Kivičam prātā Madara. Madara bija viena, pēc tam uzradās Jānis, ar kuru jau kādu laiku nopietnās attiecībās. Pirmsākumos Kivičs taisīja video, lai visi sniedz viņam info par Jāni un sauca viņu par afēristu utt.
Tā mobings pret Madaru turpinās līdz pat šai dienai. Ar meitām gāja dažādi, Madara tikai vienreiz publicēja atspēkojošo informāciju par meitenēm, kā arī sarakstes ar Lieni, bet tā citu neko nekomentē.
Lienes meitas aizgāja pie tēva samērā ātri un beidza komunicēt un Kivičs teica labi vien ir, jo traucēja nodarboties ar seksu. Liene uzskata, ka meitu tēvs viņas nostāda pret Lieni.
Vēl abi nemaksā uzturlīdzekļus, Lienes dzīvoklis pat tika izsolē.
Īsi nesanāca un droši vien vairāk nekā prasīji, bet jā.
LilyLady @ 25.05.2023 09:32Norēcos, ka vienā vakardienas storijā pie jūras Kivičs uzsver: "Rīt mēs DIVATĀ ar Keitiju nāksim te peldēties". Brutāli atšuj savu suņuku.
Es gan viņa vietā neatstātu Miu vienu pie baseina ar Lieni. Vispār Andrītim ļoti izdevies ceļojums - šis noteikti gribētu pieļurbāties un sust zem palmas, bet jāpieskata un jāizklaidē sīkie.??
Bet varbūt Lieņuks pieļurbājies,ar visu telefonu iekrita privātajā baseinā?😂Hubabuba @ 25.05.2023 09:34Kur tad ir ikrīta bumerganga storijs ar smaidošo ļenu un labas dienas vēlējumiem? Vai vismaz brokastu šķīvja apskats no visiem iespējamajiem leņķiem? Kivis būs salasījies rozā lezbju forumu un ļenkas telefonu iemetis privātajā baseinā ?
Standby @ 25.05.2023 10:28Man šis pāris nesimpatizē maigi sakot, bet tāds naids nolasās pret lētu ceļojumu. Ziniet, es arī pa dārgo nevaru atļauties un izrādās kā muļķe priecājos par vienkāršām lietām. Jā, es arī par akmeņiem smilšu vietā teiktu “cik skaisti!”, jo tas man būtu viss jauns. Manuprāt priecāties par tādām lietām nav nekas apkaunojošs kā te to pasniedz.
Facundo @ 25.05.2023 10:15Šorīt laikam būs visi apslimuši nav ne bezmaksas ēdiens, ne privatais baseins, ne skaistās smiltis
BellaCiao @ 25.05.2023 10:31
Bet vai Tu sevi pozicionē, kā sabiedrības dāmu un liec zem savām bildēm #rich_lifestyle?
Standby @ 25.05.2023 10:37
Noteikti nē, bet te taču visi zina, ka viņiem nekā nav, tad ņemot vērā šo info, skaidrs, kāpēc tāda sajūsma.
Tērvetniece @ 25.05.2023 09:57Tie plekstes storiji rēcīgi, pārelsusies skrien no pakaļas Tuncim un tēlo cik viss skaisti :D
Nevaru sagaidīt trīcošo kafijas krūzi ar "privāto" peļķi fonā