vai arī, lai pakacinātu Madaru 🙄 tak viņa ar to Madaru kā apsēta.Tuana @ 24.05.2023 00:29
Domāju, ka Liene ļoti uzsver šo māsu būšanu, lai Keitijai iedvestu atbildības sajūtu, ka viņai taču jārūpējas par savu mazo māsu. Jāpieskata un visu pārējo.
Gluži kā tas bija Lienei pašai, kad māsa viņu “auklēja” pat pieaugušas sievietes vecumā ar 3 bērniem. Tam jau lielās māsas domātas, vai ne, Ļenka?
Nopietni? Pasniedza tā, it kā būtu vismaz 10 tūkstošus par šo sapņu ceļojumu samaksājis. Bet izrādās, ka lētākais pēdējā brīža piedāvājums, tāpēc arī tāda trakošana, lai tikai tas nenobruktuKrizdole @ 24.05.2023 00:00
Veseli 1401€!! Kivičs vareni patērējies ?
Viņas bērnībā jau pa Norvēģiju ir izceļojušās un ne tikai tur.pepija @ 24.05.2023 06:40lai nu ka tur viss ir,Keitija tomer ir prieciga ka jau berns par to celojumu,lai izklaidejas.Ne visi berni tiek tik maza vecuma uz arzemem,es savu delu vareju atlauties aizvest pirmo reiz tik uz Tallinu 15 gados.Ta ka var redzet,ka Keitijai tas ir piedzivojums.Un berni jau mil vecakus jebkadus,alkoholikus,narkomanus utt.Kad paaugsies vina,tad sapratis kads Kivis ir.Un domaju,ka sirds dilumos,lai ka Kimai tevs nepatik tagad,kad masa atrauks un sajusminata stastis ka vinai tur gaja,Kimai sapes sirds ta vai ta.
šī ir vienīgā tēma, kurā švabra varētu dot reālus piemērus, kas arī citiem noderētu 🤣MeltedCheese @ 24.05.2023 00:20Pstttt :ooo viņai vēl tās stiker džinsas nav pa vīlēm izjukušas? ? bija cerība, ka viņa no viņām ir atvadījusies.
oioioi @ 23.05.2023 23:43
Šodien bērniņš gan glīti apģērbts, gan saķemmēts. Prieks skatīties. Un cerams, ka arī ēd dūšīgi ēdienu, kas nav tikai maisījums un viss ir un būs labi. Varbūt pie to daudzo ēdienu izvēles beidzot arī no pudeles atradināsies. Un lielā māsa rādīs piemēru. Mazā māsa kopēs.
sakuraszarins @ 24.05.2023 00:27
Atkal ieliks 3. pa nakti storiju par to, ka ir ragana. ?
SantaBarbara @ 24.05.2023 07:33
Jau bija vakar Mia savs škīvis beidzot ar edienu ,redz tur ediens “bezmaksas “ vienigais iemesls,lai Mia piedavatu savu porciju ,jo tad nav žēl skopajam veprim.
VissIrSlikti @ 24.05.2023 06:39Nopietni? Pasniedza tā, it kā būtu vismaz 10 tūkstošus par šo sapņu ceļojumu samaksājis. Bet izrādās, ka lētākais pēdējā brīža piedāvājums, tāpēc arī tāda trakošana, lai tikai tas nenobruktu
LilyLady @ 24.05.2023 08:09
Tieši tā. Maija pēdējā nedēļa ceļojumiem ar ģimeni ir vismazāk pieprasītā. Jo normāli senči pagaida, kad bērni saņem liecības un tad dodas pelnītā atpūtas braucienā. Tāpēc šis bija tik lēti. Par jūnija, jūlija, augusta cenām skopais vepris nekad nebrauktu.
SantaBarbara @ 23.05.2023 21:23
Ne visās valstīs un skolās ir vienādi semestru garumi,piem Uk tagad nākošo nedēlu daudzos regionos ir half term uz nedēlu un lidz ar to daudzi vecāki vedīs bernus atvalinājumos,jo Uk skola ir līdz julija vidum,līdzīgi arī Francijā.
vecāki lepojas, bet ar tevi nez vai,pelēkā tu pele,kurai ne viedokļa sava nekā.🤓 es acīs mazam bērnam nekad neko neiešu teikt, bet te es varu atļauties teikt to,ko vēl desmit citas arī saka. Ja izlasītu visu,ko es rakstīju varbūt kaut mazliet saprastu,ka es nekur neminēju,ka bērns piedzimis neglīts vai slims kā te citas raksta. Jau 3x vismaz rakstīju,ka Mias izskats ir vecāku nopelns. Ja sakoptu,būtu pavisam cits bērnsKurpīte @ 23.05.2023 23:48
Pēc tevis teiktā sanāk, ka “es varu runāt huiņu par neaizsargātu bērnu un pilnīgi vienalga kā tas bērns par to jutīsies”? domāju tavi vecāki nelepojas ar to, kas izaudzis.