es ļoti smiešos, kad resnais vepris mēģinās citus izraidīt no sava “privātā baseina” 🤣🤣🤣🤣Fortun04ka @ 23.05.2023 20:23Tas tiešām būs tikai viņu privātais baseins ? Man gan tā neliekas ?
Scandinavian @ 23.05.2023 18:58
Tas tā kā kaut kas obligāts?
es nevareju🤣 tinu uz prieksu.EmilijaArm @ 23.05.2023 21:01Es aprēcos par viņas ekspresīvajiem izsaucieniem :D Kā tāda infantila tupelīte. Šito visu nolūrēt man ir guilty pleasure, vells parāvis :D
gribuiemestkapeiku @ 23.05.2023 19:52Ja tam bērnam būtu sakopti mati un zobi kā arī drēbes glītas,viņai būtu pilnīgi cits kopskats. 100% esmu droša,ka neviens nenosauktu viņu par reti neglītu. Bet šobrīd ir tā kā ir,bērns ir pilnīgi nekopts un izplucis,kas ir vecāku nopelns un rezultātā tas bērns ir neglīts.
wiwa @ 23.05.2023 19:57
Nepietika ar vienkārši bērnu nolikšanu, davai vēl rasismu šaujam klāt. Nu lol, pašām kauns nav?
ĢigiVigi @ 23.05.2023 21:51
Šausmas . Es lasu un esmu šokā par šādiem komentāriem par bērnu .
Vai tiešām pašām ir bērni ja šādi atļaujas izteikties .! Ne visi blin piedzimst kā no žurnāla vāka . Izteikties par bērna ārējo izskatu ir zemiski .
Mercury6 @ 23.05.2023 22:27Es varētu piekrist visai kritikai, kas te izteikta par Lieni un Andri, bet teikt par trīsgadīgu bērnu, kuram nav paveicies ar vecākiem, ka ir neglīts un izskatās pēc čakija lelles. Man trūkst vārdu. Tas bērniņš ne pie kā nav vainīgs, lai vai kas tur būtu vai nebūtu par iemesliem. Turklāt viņu redz bildētu caur Lienes ziepju trauka kameru, visticamāk vnk vecāku bezrūpība plus nav pārāk fotogēniska meitenīte, nu un, ja runājam tieši par sejas skaistumu kā tādu, sejas vaibstiem. Bet tā teikt par mazu bērnu. Novēlu šīm sievietēm izbaudīt sajūtu, ka jūsu bērnu kāds nosauc par neglītu. Jūs teiksiet - mans bērns nav neglīts. Ok, jums nav, varbūt citam būtu, tieši tik vienkārši. Turklāt ja par Miu vai Karadžanas meitu šādi izteiktos pieaudzis vīrietis, viņu sauktu par slimu, ka saka vai nu ko pārāk labu, (cik skaista meitene), tātad pedofils, vai kā var pieaudzis tēvainis mazu meitenīti aplikt par nesmuku utt, tādi tak bojā visu sabiedrību un tādiem vieta tikai cietumā. vēl varētu par apģērbu apspriesties, kas ir tieša vecāku atbildība. bet tieši par sejas vaibstiem un to skaista vai neglīta noteikti nav jāsaka par mazu bērnu.
++++++++Mercury6 @ 23.05.2023 22:30Un pat ja Liene pati ir izteikusies par Kimas izskatu vai pelnījusi visu, kas pār viņu nāk, mums tomēr jāspēj nenolaisties vismaz līdz līmenim saukāt bērnu par neglītu. Gana daudz te ir ko apspriest un par ko šos abus nolikt, var iztikt bez Mias kronēšanas par neglītu bērnu vai čakiju.