KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 23568
Reģ: 07.06.2022
Fortun04ka @ 23.05.2023 20:23
Tas tiešām būs tikai viņu privātais baseins ? Man gan tā neliekas ?
es ļoti smiešos, kad resnais vepris mēģinās citus izraidīt no sava “privātā baseina” 🤣🤣🤣🤣
23.05.2023 21:34 |

Reitings 37001
Reģ: 11.02.2015
Pilnīgi tāds pats iespaids - mucā augusi, pa spundi barota.
Nu vai pirmo reizi kaut kur ārpus LV izbraukusi. Uz eksotisko salu 😁
Ir ok, neko nesaku, vidusmēra latviešu ģimenei tāds ceļojumiņš tiešām ir kaut kas wow. Nenopeļu kā tādu. Bet tie taču mūsu rich un luxury lifestyle slavenības, prasītos kas vēl glaunāks par viesnīcu ar izbalējušu paklāju un salūzušām restēm pie baseina (privātā, hi hī, kurš "privātais" ir vēl vismaz 10 tādiem pašiem numuriņiem 😁).
Vienīgais kompliments - ļenkas angļu valodas izruna (tam limitētajam vārdu krājumam) ir gana ok. Un beidzot Mia pie ēdiena tikusi. Nu ja, kad bezmaksas pieejams, tad jau laikam var 😁
Jūtu, ka būs jautra reportāža 😁
23.05.2023 21:36 |

Reitings 2346
Reģ: 13.02.2022
Scandinavian @ 23.05.2023 18:58

Tas tā kā kaut kas obligāts?

Kāpēc viss jāuztver kā kaut kāds uzbrauciens? Tas bija tikai jautājums, uz kuru atbildi tā arī nezinu😄
23.05.2023 21:47 |

Reitings 12192
Reģ: 10.11.2022
EmilijaArm @ 23.05.2023 21:01
Es aprēcos par viņas ekspresīvajiem izsaucieniem :D Kā tāda infantila tupelīte. Šito visu nolūrēt man ir guilty pleasure, vells parāvis :D
es nevareju🤣 tinu uz prieksu.
23.05.2023 21:47 |

Reitings 102
Reģ: 01.06.2022
gribuiemestkapeiku @ 23.05.2023 19:52
Ja tam bērnam būtu sakopti mati un zobi kā arī drēbes glītas,viņai būtu pilnīgi cits kopskats. 100% esmu droša,ka neviens nenosauktu viņu par reti neglītu. Bet šobrīd ir tā kā ir,bērns ir pilnīgi nekopts un izplucis,kas ir vecāku nopelns un rezultātā tas bērns ir neglīts.

Neko Labu par Kivičiem nevaru pateikt .’
Bet kādēļ bērns jāpiemin vai šādas lietas jāraksta - šādi neglīti vārdi .
Briesmīgi ļauni tas izklausās .
23.05.2023 21:49 |

Reitings 102
wiwa @ 23.05.2023 19:57

Nepietika ar vienkārši bērnu nolikšanu, davai vēl rasismu šaujam klāt. Nu lol, pašām kauns nav?

Šausmas . Es lasu un esmu šokā par šādiem komentāriem par bērnu .
Vai tiešām pašām ir bērni ja šādi atļaujas izteikties .! Ne visi blin piedzimst kā no žurnāla vāka . Izteikties par bērna ārējo izskatu ir zemiski .
23.05.2023 21:51 |

Reitings 39198
Kāds privātais baseins? Lieņuks jau šmigā, pat nejēdz, ka arī citiem numuriņiem ir izeja uz to baseinu. Vai jums kādreiz ir bijis privātais baseins? Liene, ļoti daudziem mājās ir baseini. Tu tiešām esi aprobežota. Bet nu kodiens ir sācies. Abiem jau mēles mežģās.
23.05.2023 21:55 |

Reitings 13157
Reģ: 06.07.2022
To, vai Kivičs ir dzēris, parasti parāda viņa apakšlūpa - kad šams ieķēris, tā vienmēr izvirzās uz priekšu. Manuprāt, šī vakara storijos jau to ierasto grimasi redzēju.
23.05.2023 22:02 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
ĢigiVigi @ 23.05.2023 21:51

Šausmas . Es lasu un esmu šokā par šādiem komentāriem par bērnu .
Vai tiešām pašām ir bērni ja šādi atļaujas izteikties .! Ne visi blin piedzimst kā no žurnāla vāka . Izteikties par bērna ārējo izskatu ir zemiski .

Es ari neuzskatu, ka butu jaapspriez Mias izskats, bet - Lienitei gan nekas netrauceja izteikt komentarus par Kimas izskatu.
23.05.2023 22:19 |

Reitings 164
Reģ: 23.05.2023
Runājot par to vai Kiviča ceļojums ir sadarbība ar kādu aģentūru? Domāju, ka nē, grūti iedomāties, kura aģentūra uzskatītu šo pārīti par ieguldījumu vērtu. Drīzāk tas ir kāda pēdējā brīža ceļojums, kuru var nopirkt ar ievērojamu atlaidi, bet jābūt gatavam nekavējoties doties, tāpēc arī tāda histērija par Keitiju, jo viss nāca kā zibens no skaidrām debesīm, nevis bija ilgi un rūpīgi saskaņots ar Madaru, skolu utt. Protams, arī bērnu neviens speciāli "neieslodzīja" dzīvoklī, lai netiktu uz kontroldarbiem, meitene vienkārši tiešām bija apaukstējusies. Liene iepriekš plātījās ar "noslēpumu" par braukšanu uz eksotisku salu? Protams, ka plātījās, jo tādi pēdējā brīža ceļojumi ir pieejami vienmēr, bija norunāts kaut kad braukt, varbūt Andrim palika pāri brīva nedēļas nogale, vai maz noslogota,atcēla visu , bet precīzi datumi un vieta, kur dosies bija "noslēpums" arī pašiem. Noslēpumus šis pārītis spēj saglabāt tikai, ja ir savārījuši sūdus, vai vienkārši neko nezin. Un Kiviči jau nebūs tie, kuri pateikts, bija piedāvājums pa lēto no 5k uz 2k, ķērām ciet un braucām. Muldēs un muldēs kādu piķi izgāzuši, kamēr piemetīsies un nejauši paspruks kā tur īsti bija.
23.05.2023 22:20 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Sitiet mani nost, es laikam Madaras vietā šovakar nosirmotu un nakti negulētu. Bērns prom tālēs zilajās ar diviem alkāniem… Un jau ir bildes, kur fāteris ar glāzīti un Liene nepārprotami šļupst.
Dies dod meitai nākt pie prāta un ar senci vairs nepīties…
23.05.2023 22:22 |

Reitings 8412
Reģ: 16.02.2021
Es varētu piekrist visai kritikai, kas te izteikta par Lieni un Andri, bet teikt par trīsgadīgu bērnu, kuram nav paveicies ar vecākiem, ka ir neglīts un izskatās pēc čakija lelles. Man trūkst vārdu. Tas bērniņš ne pie kā nav vainīgs, lai vai kas tur būtu vai nebūtu par iemesliem. Turklāt viņu redz bildētu caur Lienes ziepju trauka kameru, visticamāk vnk vecāku bezrūpība plus nav pārāk fotogēniska meitenīte, nu un, ja runājam tieši par sejas skaistumu kā tādu, sejas vaibstiem. Bet tā teikt par mazu bērnu. Novēlu šīm sievietēm izbaudīt sajūtu, ka jūsu bērnu kāds nosauc par neglītu. Jūs teiksiet - mans bērns nav neglīts. Ok, jums nav, varbūt citam būtu, tieši tik vienkārši. Turklāt ja par Miu vai Karadžanas meitu šādi izteiktos pieaudzis vīrietis, viņu sauktu par slimu, ka saka vai nu ko pārāk labu, (cik skaista meitene), tātad pedofils, vai kā var pieaudzis tēvainis mazu meitenīti aplikt par nesmuku utt, tādi tak bojā visu sabiedrību un tādiem vieta tikai cietumā. vēl varētu par apģērbu apspriesties, kas ir tieša vecāku atbildība. bet tieši par sejas vaibstiem un to skaista vai neglīta noteikti nav jāsaka par mazu bērnu.
23.05.2023 22:27 |

10 gadi
Reitings 209
Reģ: 19.12.2011
Ieguglējiet fetal alchohol sindrome un būs skaidrs, kādēl Mia izskatās tā, kā izskatās. Vismaz man pirmā doma, redzot viņu, ir ka tika lietots alkohols grūtniecības laikā.
23.05.2023 22:28 |

Reitings 102
Mercury6 @ 23.05.2023 22:27
Es varētu piekrist visai kritikai, kas te izteikta par Lieni un Andri, bet teikt par trīsgadīgu bērnu, kuram nav paveicies ar vecākiem, ka ir neglīts un izskatās pēc čakija lelles. Man trūkst vārdu. Tas bērniņš ne pie kā nav vainīgs, lai vai kas tur būtu vai nebūtu par iemesliem. Turklāt viņu redz bildētu caur Lienes ziepju trauka kameru, visticamāk vnk vecāku bezrūpība plus nav pārāk fotogēniska meitenīte, nu un, ja runājam tieši par sejas skaistumu kā tādu, sejas vaibstiem. Bet tā teikt par mazu bērnu. Novēlu šīm sievietēm izbaudīt sajūtu, ka jūsu bērnu kāds nosauc par neglītu. Jūs teiksiet - mans bērns nav neglīts. Ok, jums nav, varbūt citam būtu, tieši tik vienkārši. Turklāt ja par Miu vai Karadžanas meitu šādi izteiktos pieaudzis vīrietis, viņu sauktu par slimu, ka saka vai nu ko pārāk labu, (cik skaista meitene), tātad pedofils, vai kā var pieaudzis tēvainis mazu meitenīti aplikt par nesmuku utt, tādi tak bojā visu sabiedrību un tādiem vieta tikai cietumā. vēl varētu par apģērbu apspriesties, kas ir tieša vecāku atbildība. bet tieši par sejas vaibstiem un to skaista vai neglīta noteikti nav jāsaka par mazu bērnu.

Es jums pilnīgi piekritu .
Es neesmu Kiviču fane .! Un nebūšu .
Bet mani aizskāra vārdi kas te izteikti par Mias izskatu . Ok visi nav skaisti utt bet mazais vēl var mainīties izskata utt.! Bet pat ja ne , tad šādi izteikties sievietēm par mazu bērnu ir ļoti nekorekti un briesmīgi .!
Nezinu mani šausmīgi uzvilka ka šādi var pateikt .
23.05.2023 22:30 |

Reitings 8412
Un pat ja Liene pati ir izteikusies par Kimas izskatu vai pelnījusi visu, kas pār viņu nāk, mums tomēr jāspēj nenolaisties vismaz līdz līmenim saukāt bērnu par neglītu. Gana daudz te ir ko apspriest un par ko šos abus nolikt, var iztikt bez Mias kronēšanas par neglītu bērnu vai čakiju.

Reitings 102
Mercury6 @ 23.05.2023 22:30
Un pat ja Liene pati ir izteikusies par Kimas izskatu vai pelnījusi visu, kas pār viņu nāk, mums tomēr jāspēj nenolaisties vismaz līdz līmenim saukāt bērnu par neglītu. Gana daudz te ir ko apspriest un par ko šos abus nolikt, var iztikt bez Mias kronēšanas par neglītu bērnu vai čakiju.
++++++++

Reitings 8412
Tajā pašā laikā te bārsta idejas par dažādiem spektru traucējumiem, sindromiem utt. Tad kā īsti ir? Jūs pieļaujat iespēju, ka bērnam ir veselības problēmas un vēl klāt tam visam saucat par neglītu? Cilvēkus ar dauna sindromu arī saucat par neglītiem? Un ja nu tiešām tur ir kādas vainas, traucējumi? Tad saukt bērnu ar īpašām vajadzībām vēl par neglītu ir zem katras kritikas. Veselu bērnu arī. Te, protams, tūlīt man saleks visas virsū, ka esmu Kiviču fane un vēl sazin kas un man liekas ok un atbalstu visu, ko viņi dara, bet nē, ja kāda te ieraksta kādu saprātīgu komentāru, guess what - viņa nav Kiviču fane. Man besī viņi abi, mani trigero tā visatļautība un stulbums, arī nolaidība pret bērnu, esmu team rozā lezbes, bet reizēm te ir tomēr arī aiziet par traku gan diagnozes, gan par Mias izskatu.
23.05.2023 22:43 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Par to, ka bērnu izskatam gan vajadzētu palikt ārpus komentiem, gan piekrītu. Mia jau nespēj ietekmēt to, kā viņa izskatās. Gēni ir gēni, un viņa ir daudz par mazu vēl, lai par sevi parūpētos (ķemmētos, izvēlētos drēbes utt). Šobrīd tas, kas viņai mugurā vai uz galvas ir no Lienes atkarīgs un tur jau var redzēt... cik Lienei ''rūp''. Nekas no tā nav Mias vaina.
Tā kā, jā - komentēt Kirpičus man liekas normāli, jo tie ir pieauguši cilvēki un tas viss, kas nonāk netā visiem redzams, ir viņu pašu izvēles(varētu tak arī nefilmēt katru stūri, spiedzot fonā un nelikt netā - to visu postot ir pašu izvēle). Bet bērnu izskatu gan nevajadzētu aiztikt.
23.05.2023 22:50 |

Reitings 39198
Paskatījos, tas numuriņš tāds pieticīgs. Pat nesaprotu par ko tā jūsmot.
23.05.2023 23:07 |

10 gadi
Reitings 2571
Reģ: 20.06.2013
Man drīzāk liekas,ka te neaprunā izskatu kā tādu, bet to nekopto bērna paskatu, mežonīgo acu skatienu, neveselīgās grimases, tas ir atbaidoši un tādu to bērnu ir pataisījuši vecāki. Tas arī te tiek apspriests, ne izskats kā tāds, ko neviens nevar mainīt. Jā Miai izķemmētu matus, glīti apģērbtu utt domāju neviens viņu nesauktu par neglītu. Nu tās manas domas, var piekrist,var nepiekrist. Manuprāt, viņa ir labsirdīga meitenīte, vienmēr smaida par spīti tam, ka neviens viņai nepiegriež nekādu vērību un vārdu nepasaka...
23.05.2023 23:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits