Knabsab @ 23.05.2023 13:19
Šīs bildes no viesnīcas saskan ar tām, ko sabāzis sev Soc tīklu profilos.
Karsti gan tur īpaši nebūs, ja gribēja karstumu tad vajadzēja uz kontinentālo Grieķiju braukt, tur tagad 25-26, bet Krētā tikai 20-22, pa nakti vispār auksts.
VissIrSlikti @ 23.05.2023 13:33"Sarunā" ar Miu, vērojot mātes aukstās acis, šķiet, ka viņa to bērnu nevar ieredzēt ne acu galā
Tonya @ 23.05.2023 12:59Es nesaprotu to apkarinasanos. Ok, labi gaume. Bet uz lidostu - kāpēc? Tas tiešām viss tak jāņem nost pie pārbaudes. Vai tiešām tas ir ērti? Arī sēdēt pēc tam ķēdēs šaurā sēdvieta? Varbūt es pārspīlēju, bet man par 2h lidojuma traucētu tādas lietas.
Katzenfamilie @ 23.05.2023 13:52Un ta Bula laika veste beidzot nomainita pret kaut ko atvalinajumam Kreta atbilstosaku un piedienigaku - stripainu bluzi.
teberebe @ 23.05.2023 14:14
stila ikona + maisījuma iepakojums Miai līdzi
Krizdole @ 23.05.2023 13:37Viesnīcas komplekss iespaidīgs un es teiktu, ka tā arī būs visa viņu Krēta, Lienīte nostāsies pie kādas bāra kolonnas un sāks savu stāstījumu par sengrieķu mākslu, vēlāk pustumsā gan jau arī kāds mitoliģiskais tēls uzradīsies ?
qwe @ 23.05.2023 14:11Wuhuuu prostitūtai šodien aplikāciju bikses kājās,man jau likās ka tās beidzot bija pa vīlēm izjukušas ?
vismaz teftelis, kad ieveroja, ka Lenka filme, nostajas prieksa Keitijai. Vismaz ta izskatijas.Minelūše @ 23.05.2023 14:32Ko arī vajadzēja pierādīt - Mia joprojām ēd maisījumu un ēdīs arī turpmāk. Kamēr neizaugs tik liela, lai pati kādu sviestmaizi uzsmērētu.
Vai tagad Ļenkai kāds ir atļāvis publicēt Keitiju? Tajā video pie lidmašīnas pielīdusi Keitijai klāt tā, ka skatīties pretīgi.
Katzenfamilie @ 23.05.2023 14:34
Tatad manas prognozes par to garderobi nepiepildijas, bet es jau kaut ka biju domajusi, ka bus kaut kas no Arena laikiem mugura. Man vel bija ceribas, ka Grabuljlienei pie ta stripaina krekla un balta topinja bus vismaz musdienigi dzinsi vai neuzkritosas bikses, bet neka! ?