Marfa @ 22.05.2023 20:35tiesi klusums parliecina, ka strada ar advokatu.
par to, ka tik ilgi var ņenties teftelis bez sekām mani arī izbrīna, man jau liekas, ka sen ir gana kompromata pret viņiem abiem ar švabru, bet ej nu zini, ko tā bāriņtiesa uzskata par gana pietiekamu pierādījumu. Man liekas, LV likumdošana arī nesalavas celšanas ziņā, ir NEKUR. un protams vēl sūda smirdēšanas aspekts, kas šajā gadījumā ir ļoti spēcīgs 🤣KurkulisBurbulis @ 22.05.2023 21:49
Nu nezinu nezinu....ko tad tas advokāts strādā? Liek vislaik klusēt? Vāc pierādījumus? Cik tad ilgi vāks tos pierādījumus, vēl 3 gadus?
Es domāju,viņa vienkārši klusē, jo nu, sūdu nav ko kustināt, smirdēs vēl vairāk
Gardenia @ 22.05.2023 15:31Nez no kurienes saldābols par Sniedzāna gultas priekiem tā informēts? Pats ar viņu mīcījies vai sievu izdrāzis. Preteklis
Adele4 @ 22.05.2023 22:20Ja līdz 3 gadu vecumam baro ar maisījumu, kàds tur brīnums, ka izkrīt mati.
Neticu, ka Liene vestu to bērnu pie ārsta. Varbūt nemaz nav pamanījusi, ka Mia izkrīt mati. Galvenais, ka pati ar saviem matiem pārņemta
Fortun04ka @ 22.05.2023 22:43Andris no sākuma ieliek Instagram ka Roberts Bukarts atsūtīja video, bet atzīmēja Riharda Bukarta Instagram. Vēlāk ielika vēlreiz jau pareizi ka Rihards tomēr atsūtīja un paralēli vēl stāv posts kur neprareizi cilvēku norādījis. Laikam jau acis miglā no dzeršanas
Adele4 @ 22.05.2023 22:20Ja līdz 3 gadu vecumam baro ar maisījumu, kàds tur brīnums, ka izkrīt mati.
Neticu, ka Liene vestu to bērnu pie ārsta. Varbūt nemaz nav pamanījusi, ka Mia izkrīt mati. Galvenais, ka pati ar saviem matiem pārņemta
Pikachio @ 22.05.2023 20:40Miai reāli ir 5 mati uz galvas. Tie nav filtri.
Jaunajā burkas sērijā operators ļoti tuvu nofilmē viņas galvu?
Izskatās drausmīgi un tie nav kā plāni matiņi bērnam.
tiešām, vēl taču tās caurspīdīgās tupeles nav bijušas uzvilktas, laikam tiek taupītas Krētas iznācienam 🤣Katzenfamilie @ 22.05.2023 23:02Es jau domaju par Grabuljlienes izmekletajiem outfitiem Kreta, kadu ansambli tad savam fanitem piedavas? Mani varianti - 15 gadus vecie izbalejusie tenisa svarki, Arena laika kleita ar volaniem, tie pidzammveida sorti ar balto mezginu malinu, kas bija uzvilkti Kivicmammas darza uzkopsana? Un kurpes - kamielbotas laikam atkrit, varbut uzvilks atkal tantuku kurpes vai ari tie nesen pirktie caurspidigas plastmasas kaznagi? Un pie kadiem objektiem tad notiks vislielaka elsosana? Bazis kameru katra ediena trauka pie bufetes stavedama, varbut bus next level - osta ieraudzis kadu miljonaru jahtu un gibdama staves pie tas?
qwe @ 22.05.2023 23:47tiešām, vēl taču tās caurspīdīgās tupeles nav bijušas uzvilktas, laikam tiek taupītas Krētas iznācienam ?
qwe @ 23.05.2023 00:00Bērnam plikpaurība ir gājusi plašumā? Neesmu burkas sēriju redzējusi un laikam arī neskatīšos,netur nervi tos deģenerātus klausīties tik ilgi
ja nu tikai mati - tai melnbaltajā bildē, kas Kirpiča instā, kur sīcis stāv teftelim uz vēdera, zobiņi arī izskatās aizdomīgi. Es ceru, ka tas tikai vai nu neveiksmīgas bildes/gaismas dēļ, vai arī viņi ir vienk v šahmatnom parjadke, kas ar piena zobiem nav nekāda baigā skāde, jo nav jau permanentā plate, nevis apdrupuši no uzturvielu trūkuma un nekopšanas, jo es arī šaubos, vai ļenka viņai tos zobeļus regulāri tīra utt.Adele4 @ 22.05.2023 22:20Ja līdz 3 gadu vecumam baro ar maisījumu, kàds tur brīnums, ka izkrīt mati.
LiepaShmiepa @ 22.05.2023 15:09