tas ir pec visam tam dzersanam un citu ar dubliem apmetasanam, ko teftelis ar Lenku regulari iesledzot s..du ventilatory dara? Es piekritu normals attiecibas butu pret nelausanu bernam doties kada jautra brauciena. Bet, ja nav parliecibas, vai tie abi noturesies, ipasi ja all inclusive, kur sedes zem palmas un laks, vai berniem bus normala aprupe, vai Keitija bus tikai ka auklite Miai.sokoladeszemene @ 21.05.2023 19:57Es gan neesmu Kiviču aizstāve, bet šoreiz laikam esmu viņa pusē, ka Madara pati tikai iegriež meitenei, neļaujot braukt. Divu cilvēku attiecības ir viens stāsts, bet bērnus tur nevajag iejaukt un vajag atļaut meitai ar tēti doties ceļojumā ?
sokoladeszemene @ 21.05.2023 19:57Es gan neesmu Kiviču aizstāve, bet šoreiz laikam esmu viņa pusē, ka Madara pati tikai iegriež meitenei, neļaujot braukt. Divu cilvēku attiecības ir viens stāsts, bet bērnus tur nevajag iejaukt un vajag atļaut meitai ar tēti doties ceļojumā ?
Kremakucinja @ 21.05.2023 20:18
Mēs jau par viņa Grand plāniem uzzinājām no tā video, kur kārtējo reizi viņš apvaino Madaru un pārkāpj datu regulu izplatot info par viņu adresi un aicinot cilvēkus līdzdarboties. Uzskatu, ka ja viņš būtu normāls tev un adekvāts cilvēks par visu viņi varētu vienoties. Tagad izskatās, ka tas Grand brauciens visticamāk ir kaut kāds pēdējā brīža ceļojums , jo normāls vecāks vienotos pirmkārt par datumiem un otrkārt mācību gada beigās neko tādu neplānotu. Te jau izskatās ka ne jau Madara riebj bet gan Pivičs. Viņam jau ne pārāk rūp tas, ka ir jābūt disciplīnai.nav ok kā viens vecāks dara visu bērnu izglītībai , izaugsmei bet otrs vnk grauj ar pusaudža stila domāsanu
Helga Andersson @ 21.05.2023 17:46Un lai vēl kāds pasaka, ka Kivja metodes nav bullying ? tik pretīgu veci vēl jāpameklē.
zebramežā @ 21.05.2023 19:18vispār jau pērkot vajag tikai personas kodu, pases datus vajag tikai kad čekojas/ reģistrējas lidojumam.
Hortenze @ 21.05.2023 20:41
Ļenka visu laiku kladzināja par ceļojumu, kas ir noslēpums. Man pat liekas, ka mēnesi atpakaļ. Cik liels pārsteigums tas bija M., to nevar zināt, bet izskatās, ka labu laiciņu jau plānots tas haips un kviekšana. Pretīgs ex. viņš ir. Drausmīgi pretīgs.
Meitēns mašīnā izskatās priecīgs. Tātad secinu, ka viņa apstrādāta un nozombēta. Skola var pagaidīt. Uz skolu vispār nav jāiet. Rau, Lienītei -3 augstākās un par ko viņa kļuva ?? Alkoholiķa sieva- bezdarbniece ar dzeguzes un padauzas slavu. Uzskatāms piemērs, ka labāk baudīt dzīvi un skolas laikā braukt ceļojumos, nekā cītīgi mācīties.
sakuraszarins @ 21.05.2023 20:44
Mūsu Ļenka, taču arī nav baigi tālu aizgājusi, tikai viņa ir vairāk manipulatore un sociopāte.
Viņi ir atraduši, viens otru, ne velti ir teiciens, ka līdzīgs pievelkas līdzīgam.
Mūsu taukmens, protams, sevi par tādu nezuzskata, laikam dzīvo savā ideālajā pasaulīte(tāpat, ka mūsu Ļenka),kur viņš pats sev liekas ļoti jauks un labs cilvēks, kur visi cilvēki,kas uzdrošinās teikt pa viņu, kaut ko sliktu ir vienkārši skauģi.
Piekrītu. Bet man savu bērnu tiešām būtu bail kaut kur laist ar to ļauno mātīti. Viņs taču varētu pat ko sliktu izdarīt un pēc tam pateikt, ka nelaimes gadījums. Viņa nav pie pilna prāta.sokoladeszemene @ 21.05.2023 19:57Es gan neesmu Kiviču aizstāve, bet šoreiz laikam esmu viņa pusē, ka Madara pati tikai iegriež meitenei, neļaujot braukt. Divu cilvēku attiecības ir viens stāsts, bet bērnus tur nevajag iejaukt un vajag atļaut meitai ar tēti doties ceļojumā ?
sokoladeszemene @ 21.05.2023 19:57Es gan neesmu Kiviču aizstāve, bet šoreiz laikam esmu viņa pusē, ka Madara pati tikai iegriež meitenei, neļaujot braukt. Divu cilvēku attiecības ir viens stāsts, bet bērnus tur nevajag iejaukt un vajag atļaut meitai ar tēti doties ceļojumā ?
Minelūše @ 21.05.2023 21:12Kivičs komentāros saka, Kima domājot, ka viņš grib mammu nošaut. Hmm, nez kāpēc tā? Laikam piemirsis pats savus draudus, ka Madaras noteiktais tuvošanās liegums ir tikai viena šāviena attālumā. Tev, Andrīt, tas noteikti ir izgaisis no zirņa izmēra prātiņa, bet bērni gan tādus izteikumus neaizmirst.
Mercury6 @ 21.05.2023 17:53Bet Kivim Keitija dod sparu dzīvē daudz vairāk kā Liene un Mia. Kopš Keitija ciemojas - viņi pārcēlušies uz lielāku dzīvesvietu. Arī kad abas meitenes vēl ciemojās, tad tika pirkts batuts utt, Miai neko tādu nepērk. Keitijai nopirka sintezatoru. Ar Keitiju nakšņo viesnīcās un ēd kafenēs utt. Arī dārgais ceļojums tieši, kad arī Keitija piedalās. Kivis ļoti cenšas viņas dēļ. Un ir pat iespēja, ka kaut cik vismaz pats savācas, ja nevar savu sievu alkoholiķi savākt.
Hortenze @ 21.05.2023 19:39
Atšujies!