KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 211
Reģ: 14.02.2022
Es gan neesmu Kiviču aizstāve, bet šoreiz laikam esmu viņa pusē, ka Madara pati tikai iegriež meitenei, neļaujot braukt. Divu cilvēku attiecības ir viens stāsts, bet bērnus tur nevajag iejaukt un vajag atļaut meitai ar tēti doties ceļojumā 😉
21.05.2023 19:57 |

Reitings 12193
Reģ: 10.11.2022
sokoladeszemene @ 21.05.2023 19:57
Es gan neesmu Kiviču aizstāve, bet šoreiz laikam esmu viņa pusē, ka Madara pati tikai iegriež meitenei, neļaujot braukt. Divu cilvēku attiecības ir viens stāsts, bet bērnus tur nevajag iejaukt un vajag atļaut meitai ar tēti doties ceļojumā ?
tas ir pec visam tam dzersanam un citu ar dubliem apmetasanam, ko teftelis ar Lenku regulari iesledzot s..du ventilatory dara? Es piekritu normals attiecibas butu pret nelausanu bernam doties kada jautra brauciena. Bet, ja nav parliecibas, vai tie abi noturesies, ipasi ja all inclusive, kur sedes zem palmas un laks, vai berniem bus normala aprupe, vai Keitija bus tikai ka auklite Miai.
21.05.2023 20:08 |

Reitings 74
Reģ: 03.05.2022
Es gan neesmu Kiviču aizstāve, bet šoreiz laikam esmu viņa pusē, ka Madara pati tikai iegriež meitenei, neļaujot braukt. Divu cilvēku attiecības ir viens stāsts, bet bērnus tur nevajag iejaukt un vajag atļaut meitai ar tēti doties ceļojumā ?

Mēs jau par viņa Grand plāniem uzzinājām no tā video, kur kārtējo reizi viņš apvaino Madaru un pārkāpj datu regulu izplatot info par viņu adresi un aicinot cilvēkus līdzdarboties. Uzskatu, ka ja viņš būtu normāls tev un adekvāts cilvēks par visu viņi varētu vienoties. Tagad izskatās, ka tas Grand brauciens visticamāk ir kaut kāds pēdējā brīža ceļojums , jo normāls vecāks vienotos pirmkārt par datumiem un otrkārt mācību gada beigās neko tādu neplānotu. Te jau izskatās ka ne jau Madara riebj bet gan Pivičs. Viņam jau ne pārāk rūp tas, ka ir jābūt disciplīnai.nav ok kā viens vecāks dara visu bērnu izglītībai , izaugsmei bet otrs vnk grauj ar pusaudža stila domāsanu
21.05.2023 20:18 |

Reitings 703
Reģ: 31.03.2023
Es, protams, ceru, ka meitenei viss būs kārtība, bet varbūt arī nenāks par sliktu redzēt kā papiņš ar siļķi uzvedas, kad iemalko vairāk, nevis tikai kad 2 dienas kopā pavadītas, kad acīmredzami vismaz Andris savācas. Neticu, ka visa brauciena laikā dēļ meitas nenorausies. Liene noteikti ne.
Tikko vēl iedomājos Kiviču pludmale vai pie baseina 🤮🤮🤮
21.05.2023 20:38 |

Reitings 703
Reģ: 31.03.2023
To video vairs nekur nevar redzēt? Palaidu garām šodien visu drāmu 😄
21.05.2023 20:38 |

Reitings 1859
Reģ: 19.07.2021
Kremakucinja @ 21.05.2023 20:18

Mēs jau par viņa Grand plāniem uzzinājām no tā video, kur kārtējo reizi viņš apvaino Madaru un pārkāpj datu regulu izplatot info par viņu adresi un aicinot cilvēkus līdzdarboties. Uzskatu, ka ja viņš būtu normāls tev un adekvāts cilvēks par visu viņi varētu vienoties. Tagad izskatās, ka tas Grand brauciens visticamāk ir kaut kāds pēdējā brīža ceļojums , jo normāls vecāks vienotos pirmkārt par datumiem un otrkārt mācību gada beigās neko tādu neplānotu. Te jau izskatās ka ne jau Madara riebj bet gan Pivičs. Viņam jau ne pārāk rūp tas, ka ir jābūt disciplīnai.nav ok kā viens vecāks dara visu bērnu izglītībai , izaugsmei bet otrs vnk grauj ar pusaudža stila domāsanu

Ļenka visu laiku kladzināja par ceļojumu, kas ir noslēpums. Man pat liekas, ka mēnesi atpakaļ. Cik liels pārsteigums tas bija M., to nevar zināt, bet izskatās, ka labu laiciņu jau plānots tas haips un kviekšana. Pretīgs ex. viņš ir. Drausmīgi pretīgs.
Meitēns mašīnā izskatās priecīgs. Tātad secinu, ka viņa apstrādāta un nozombēta. Skola var pagaidīt. Uz skolu vispār nav jāiet. Rau, Lienītei -3 augstākās un par ko viņa kļuva 😁? Alkoholiķa sieva- bezdarbniece ar dzeguzes un padauzas slavu. Uzskatāms piemērs, ka labāk baudīt dzīvi un skolas laikā braukt ceļojumos, nekā cītīgi mācīties.
21.05.2023 20:41 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Helga Andersson @ 21.05.2023 17:46
Un lai vēl kāds pasaka, ka Kivja metodes nav bullying ? tik pretīgu veci vēl jāpameklē.

Mūsu Ļenka, taču arī nav baigi tālu aizgājusi, tikai viņa ir vairāk manipulatore un sociopāte.
Viņi ir atraduši, viens otru, ne velti ir teiciens, ka līdzīgs pievelkas līdzīgam.
Mūsu taukmens, protams, sevi par tādu nezuzskata, laikam dzīvo savā ideālajā pasaulīte(tāpat, ka mūsu Ļenka),kur viņš pats sev liekas ļoti jauks un labs cilvēks, kur visi cilvēki,kas uzdrošinās teikt pa viņu, kaut ko sliktu ir vienkārši skauģi.
21.05.2023 20:44 |

Reitings 54593
Reģ: 20.07.2021
Resnais zilsarkanais vepris baseinā! Bet ne tik sen saukāja citus par resniem un nesmukiem! 😀😀
21.05.2023 20:49 |

10 gadi
Reitings 5695
Reģ: 05.08.2013
zebramežā @ 21.05.2023 19:18
vispār jau pērkot vajag tikai personas kodu, pases datus vajag tikai kad čekojas/ reģistrējas lidojumam.

Man bijusi pieredze, ka ceļojumu aģenti uzreiz prasa nosūtīt pases bildes. oki, neesmu eksperts.
21.05.2023 20:50 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
Hortenze @ 21.05.2023 20:41

Ļenka visu laiku kladzināja par ceļojumu, kas ir noslēpums. Man pat liekas, ka mēnesi atpakaļ. Cik liels pārsteigums tas bija M., to nevar zināt, bet izskatās, ka labu laiciņu jau plānots tas haips un kviekšana. Pretīgs ex. viņš ir. Drausmīgi pretīgs.
Meitēns mašīnā izskatās priecīgs. Tātad secinu, ka viņa apstrādāta un nozombēta. Skola var pagaidīt. Uz skolu vispār nav jāiet. Rau, Lienītei -3 augstākās un par ko viņa kļuva ?? Alkoholiķa sieva- bezdarbniece ar dzeguzes un padauzas slavu. Uzskatāms piemērs, ka labāk baudīt dzīvi un skolas laikā braukt ceļojumos, nekā cītīgi mācīties.

Meita tikko bija slima ar klepu un kakla sāpēm. Knapi izveseļojusies un gada tēvs, pasaulē labākais, jau salčuku nopircis, ko var redzēt pēdējā bildē. Cik ilgi alkoholiķi tiks popilarizēti un šāda uzvedība uzskatīta par normu? Tāpat, tas, ka viņš visai Latvijai paziņo, ka Madara no dziļiem laukiem utt.KĀ viņš pēc tam spēs acīs skatīties visiem dziļajiem lauku krogu apmeklētājiem, kuri reāli patreiz viņu uztur, pēc šādas skaļas laucinieku nozākāšanas? Te ir jāliek totālākais boikots. Un pilnīgi skaidrs ir tas, ka viņa aizstāvji, lielākoties, ir tādi paši alkoholiķi. Tāpat arī - Viena meita brauc sapņu ceļojumā, otra tēvu negrib ne redzēt, ne par viņu dzirdēt. Trīs citas meitenes uzskata māti par mirušu, dēls nekur netiek vests vispār un jaunākā meita tiek vazāta pa naktīm apkārt. Jā nu ļoti normāli cilvēki. Ārprāts kaut kāds! Ko divi alkoholiķi var nodarīt bērniem!
21.05.2023 20:58 |

Reitings 4288
sakuraszarins @ 21.05.2023 20:44

Mūsu Ļenka, taču arī nav baigi tālu aizgājusi, tikai viņa ir vairāk manipulatore un sociopāte.
Viņi ir atraduši, viens otru, ne velti ir teiciens, ka līdzīgs pievelkas līdzīgam.
Mūsu taukmens, protams, sevi par tādu nezuzskata, laikam dzīvo savā ideālajā pasaulīte(tāpat, ka mūsu Ļenka),kur viņš pats sev liekas ļoti jauks un labs cilvēks, kur visi cilvēki,kas uzdrošinās teikt pa viņu, kaut ko sliktu ir vienkārši skauģi.

Vienā intervijā kuiļa tēvs tā arī pateica, ka viņi abi ar sievu dzīvo savā iedomu pasaulē, kurā visi citi apkārt ir debīli, viņuprāt, un visiem skaužot viņu perfektā savienība un mīlestība. Var pameklēt, internetā ir atrodama. Tur alkoholiķe nodzertu seju pa starpai mauc šampi iekšā un plikšķina acis, kā tēvs ar dēlu diskutē.
21.05.2023 21:01 |

10 gadi
Reitings 7377
Reģ: 17.09.2009
Piekrītu. Bet man savu bērnu tiešām būtu bail kaut kur laist ar to ļauno mātīti. Viņs taču varētu pat ko sliktu izdarīt un pēc tam pateikt, ka nelaimes gadījums. Viņa nav pie pilna prāta.
21.05.2023 21:02 |

Reitings 4288

Tu ļautu savam bērnam braukt uz ārzemēm ar diviem alkoholiķiem, kuri to neslēpj un nerūpējas par nevienu no bērniem pienācīgi tā, kā to dara visi normāli vecāki?? Skandalē, dzerstās, bļaustās, drāžas bērnu klātbūtē, lamājas un vairāk kā gadu apsaukā publiski meitas māti? Ja jā, tad tu neesi normāla. Atvaino!
21.05.2023 21:06 |

10 gadiPatīk
Reitings 4441
Reģ: 31.10.2010
Kivičs komentāros saka, Kima domājot, ka viņš grib mammu nošaut. Hmm, nez kāpēc tā? Laikam piemirsis pats savus draudus, ka Madaras noteiktais tuvošanās liegums ir tikai viena šāviena attālumā. Tev, Andrīt, tas noteikti ir izgaisis no zirņa izmēra prātiņa, bet bērni gan tādus izteikumus neaizmirst.
21.05.2023 21:12 |

Reitings 4288
Minelūše @ 21.05.2023 21:12
Kivičs komentāros saka, Kima domājot, ka viņš grib mammu nošaut. Hmm, nez kāpēc tā? Laikam piemirsis pats savus draudus, ka Madaras noteiktais tuvošanās liegums ir tikai viena šāviena attālumā. Tev, Andrīt, tas noteikti ir izgaisis no zirņa izmēra prātiņa, bet bērni gan tādus izteikumus neaizmirst.

Jā! Un ja ir liegums tuvoties, tad ir pierādījumi. Neviens liegumu neuzliek tāpat vien aiz neko darīt. Tur ir bijis kas ļoti nopietns un reāli draudi. Viņš var dirst ko grib publiski. Patiesība ir kā melns uz balta. Liegums ir? IR ! Iemesls tam bija? BIJA! Muldoņa, melis un dirsējs uz visām pusēm. Tēlo cietušo. Bļāviens! Kas tā par visatļautību un manipulēšanu? Nojūdzies un nodzēries. Vēl televīzija atbalsta šādus večus, piedāvājot vadīt raidījumu. Veci, kuram ir liegums tuvoties savu bērnu mātei, jo ir agresīvs un bijuši reāli draudi drošībai. Kur TV skatās? Varbūt visus varmākus davai rādam TV un pataisam par zvaigznēm, jo ir taču trafiks un reitingi?
21.05.2023 21:18 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
es īstenībā brīnos, ka tas bērns ir tik pērkams, ka var mammai tik ļoti darīt pāri. nu, neticu, ka līdz tam bērnam nenonāk ziņas par to, kā tēvs izsakās par māti un māsu. ļoti sagrozīts vērtību kompass, žēl...
... bet zinot kāds viņš ir manipulators.
21.05.2023 21:19 |

Reitings 8412
Reģ: 16.02.2021
Un kāpēc tad Liene šoreiz nešoferēja pakaļ uz Siguldu? Vai nu bija dzērusi vai tomēr pats saprata, ka viņai tur nav vietas un viss būs tikai vēl sliktāk.
21.05.2023 21:29 |

Reitings 165
Reģ: 20.05.2023
Mercury6 @ 21.05.2023 17:53
Bet Kivim Keitija dod sparu dzīvē daudz vairāk kā Liene un Mia. Kopš Keitija ciemojas - viņi pārcēlušies uz lielāku dzīvesvietu. Arī kad abas meitenes vēl ciemojās, tad tika pirkts batuts utt, Miai neko tādu nepērk. Keitijai nopirka sintezatoru. Ar Keitiju nakšņo viesnīcās un ēd kafenēs utt. Arī dārgais ceļojums tieši, kad arī Keitija piedalās. Kivis ļoti cenšas viņas dēļ. Un ir pat iespēja, ka kaut cik vismaz pats savācas, ja nevar savu sievu alkoholiķi savākt.

Neticu, ka tā ir Keitija, kas dod viņam sparu dzīvē. Viņam patīk, ka var manipulēt ar naiviem cilvēkiem (tikko pilngadīga Madara utt). Kamēr Keitija nerunā pretī, tikmēr patīk, pēc tam izmetīs no dzīves kā pārējos bērnus. Plus lieliska iespēja ierādīt nīstamajai bijušajai savu vietu, kā arī iegūt labā tēva tēlu sociālos tīklos. Rūpes par meitu - 0.
21.05.2023 21:37 |

Reitings 165
Reģ: 20.05.2023
Hortenze @ 21.05.2023 19:39

Atšujies!

Es vispār tevi neuzrunāju, lol. Ierakstīju komentāru par to miskastnieci un tu man pati piešuvies. Ja tiešām esi tā miskastniece, tad pieņem, ka par tavām rīcībām var šausmināties un ierēkt tāpat kā par Lienes. Ja neesi miskastniece, tad ko uztraucies?
21.05.2023 21:50 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
liecies mierā ar tām miskastēm. es jau pa cik lapām izstrīdējos, bet lielākajām vairumam, diemžēl, tas liekas ok
21.05.2023 22:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)