yay @ 21.05.2023 16:49paga, paga.. kā viņš vispār nopirka biļetes bez Keitijas Raabes pases? ? Madara iedeva pasi un tad neļāva braukt ceļojumā? aha, šas...dršs atkal
Ne tak, Šengenas zonas ietvaros neviens to nepārbauda.Mercury6 @ 21.05.2023 16:10
Vecākam jāuzrāda pase, kur ir ieraksts, ka viņa ir viņa bērns. Vai, ja nav ieraksts pasē, tad bērnam jābūt līdzi dzimšanas apliecībai.
fuzzypants @ 21.05.2023 17:03Izskatās, ka Andra video no visām platformām ir izņemts ?
Knabsab @ 21.05.2023 17:32Fak! Es ceru ka tas idiots nav vienkārši aizbraucis un savācis Keitiju?!?! Baaaac, man no sirds zhel Madaru. Es varu iedomāties, kā viņa kā mamma vēl labāko savam bērnam, bet ja meita ir sava tèva nozombēta par "sapņu ceļojumu", tad ir grūti to bērnu pārliecināt, ka viņai tas brauciens būs kopā ar ļoti nedrošu sabiedrību.
Ehhhh....
Madara pieļāva, ka bērns brauc ceļojumā ar diviem dzērājiem. Es laikam būtu riebīga un izdarītu visu, lai tas nenotiktu. Varbūt Keitija būtu neapmierināta, bet kivja un Lienes mana bērna dzīvē nebūtu.Tuana @ 21.05.2023 17:40
Mega pretīgi viss šitais šovs, ko viņš taisa uz meitenes rēķina. Slimiķis.
Uz mīļais draugs Saldābols esot kaut kā izpalīdzējis, man izskatās, ka aizvedis Kivi uz Siguldu savākt Keitiju? Šķiet, ka abi sēž aizmugurējā sēdeklī (gaišs salons, kas nav Kivija auto).
Novēlu no sirds Madarai labu advokātu un psihologa iesaisti, tas tips taču ir absolūti neadekvāts (kopā ar savu garīgi slimo šmaru- vispār dubultspēks).
un Keitija tik lidziga Madarai.Mercury6 @ 21.05.2023 17:50Protams, ka bērns izvēlēsies ceļojumu, īpaši, ja tas jau ticis apsolīts. Šajā vecumā loģikas argumenti no mammas būs otrajā plānā. Bērnam acis mirdz uz ceļojumu, ko tā mamma tur gvelž. ? atcerēsimies sevi kā bērnu. Ja jums mamma skaidrotu kaut ko par skolu un kontroldarbiem, jums tas interesētu? Protams, nē. Bērns grib, tēvs uzceļ haju, sazinas ar skolu un bāriņtiesu. Vai taisnība uzvar? Nē. Pretīgi tas viss. Un mamma, labu gribēdama, paliek par slikto un var tikai noplātīt rokas. Pēc tam tikai mamma varēs cīnīties ar skolas parādiem.