KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 6419
Reģ: 20.09.2022
Mercury6 @ 21.05.2023 13:38
Bet Andris ir vienkārši emocionāli kropls cilvēks, nezinu, kā lai citādi to noraksturo. Tas teksts ir konkrēti populistu stilā, piedienas viņa kādreizējai partijai. Viss ir slikti, es labs, es taisnības cīnītājs un virkne ar sagrozītiem, nepilnīgiem faktiem un apgalvojumiem. Un jā, kas ir Madara Kiviča? Pat, ja tos kontroldarbus var nokārtot jūnijā - tas ir principa jautājums. Ja Tev iedod bērnu, kurš pie Tevis saslimst un pēc tam kavē skolu un pēc tam kavē atkal, lai brauktu ceļojumā - kurš tad sitīsies ar tiem skolas parādiem? Protams, Madara. Ja nemāki visu normāli novest, bērns nekur nebrauc. Viņam tikai slidkalniņi un baseini. Kopumā ir ok kavēt skolu, ja brauc ar ģimeni ceļojumā kādreiz, tikai Kivis noklusē virkni ar iemesliem, kāpēc tieši šoreiz tas nav labi. Un kā tam nabaga bērnam justies, ka tiek ierakstītas viņu telefona sarunas un tētis atkal publiski pazemo mammu? Protams, ka tas bērns jūtas vainīgs, pat, ja viņam mājās visu saprātīgi izskaidro, tas emocionāli traumē, gremdē. Visi bērni uztver šādas lietas x1000. Visi skandāli, manipulēšana, provocējoši jautājumi. Tas ir tik zemiski pret bērnu. Tieši kurš no kaimiņiem ies klāt Madarai un teiks, lai atļauj baudīt Keitijai bērnību? Tas ir pazemošanas mēģinājums. Un atkal adresi nosauc. Šis cilvēks ar steigu ir jākancelē.

Bet ir jau neadekvāti cilvēki, kuri pie tās mājas sēdēs un dežūrēs, kamēr neaprunāsies. Palasot komentārus FB pie video, šausmas. Gandrīz katrā komentārā vainīga ir tikai Madara un kādos vārdos tik nesauc.. no visiem komentāriem kas tur ir, tikai kāds viens ir adekvāts un aicina mammai rakstīt iesniegumu bāriņtiesā, jo tā ir vardarbība no tēva puses.
21.05.2023 13:53 |

Reitings 8122
Reģ: 22.03.2023
Andris ir debīls. Viņš kacina cilvēkus,saka adresi un kūda lai uz ielas iet klāt, tas nav normāli.
Bet man ir slikta priekšnojauta,ka Keitija tomēr aizbrauks uz to Grieķiju.
21.05.2023 13:57 |

Reitings 5278
Reģ: 01.04.2023
Pretīgie dzērāji bija sataisījušies, ka būs, kas Miu bezmaksas pieskata, kamēr abi kodīs. Un kāda istaba plānota hotelī? Kopējā, vaine ? Kas tai Keitijai tur būtu jāredz, kad abi deģenerāti pālī pārvilksies. Lienes meitenes jau to piedzīvoja, tagad vajag arī Madaras meitai psihi sabojāt.
Tos komentārus FB lasīt labāk ar vājiem nerviem nevajag, zūd vēlme tādā pasaulē dzīvot, kur eksistē tādi idioti.
21.05.2023 13:58 |

Reitings 4084
Reģ: 08.09.2015
Tak normāliem, sakarīgiem cilvēkiem viss ir skaidrs kāpēc Madara nelaiž Keitiju. To svarīgāko faktu jau Andris noklusē, un ticu, ja arī kāds pieietu klāt tai Madarai un kaut ko pateiktu, viņa arī pateiktu patieso iemeslu kāpēc viņa nelaiž Keitiju. Jā, manā gadījumā arī atzīmes un skolas beigšana ir iemesls, bet var jau būt, ja bērnam būtu sakarīgs tēvs bez dzeršanas problēmām tā pat kā tagadējai sievai, tad varbūt visi kopā vienotos, ka atbraucot visi kopā strādās pie tā, lai meitene visu izpilda vasaras darbu laikā. Bet šeit tak skaidrs, kāpēc Madarai ir ar visu jāņemas, lai pēc tam mīļais Tetis un mīļā pamāte varētu nākamos 3 gadus lielīties internetā, ka redz aizveduši meiteni uzēst saldējumu uz Krētu, bet redz tā ļaunā Madara neko nedara, bet tajā pašā laikā atvedīs (ja tiešām atvestu atpakaļ, mazums piedzersies un par meitenēm aizmirsīs) nometīs Keitiju un, lai Madara cīnās ar skolas darbiem.
Un tas, ka Madara visur ir nobloķējusi Andri, tas tik pierāda kāda ir Andra komunikācija, ka Madara vienkārši nevēlas ar viņu vispār runāt. Es ticu, ka Madara vēlētos, lai meitenēm ir tiešām labs tēvs uz kuru var paļauties. Ticu, ka viņa pat priecātos, ka meitenes varētu stabili pavadīt kaut brīvdienas pie tēva, lai pati varētu atpūsties, vai ar to pašu Jāni pavadīt šad tad divvientulībā, tā pat, ja Andris stabili arī palīdzētu finansiāli. Bet acīmredzot tas nav iespējams, un tāpēc viņai ir jāpieņem nepopulāri lēmumi pašu meiteņu labā, jo normālas mātes to dara.
21.05.2023 13:58 |

Reitings 6419
Reģ: 20.09.2022
magdalena333 @ 21.05.2023 13:58
Tak normāliem, sakarīgiem cilvēkiem viss ir skaidrs kāpēc Madara nelaiž Keitiju. To svarīgāko faktu jau Andris noklusē, un ticu, ja arī kāds pieietu klāt tai Madarai un kaut ko pateiktu, viņa arī pateiktu patieso iemeslu kāpēc viņa nelaiž Keitiju. Jā, manā gadījumā arī atzīmes un skolas beigšana ir iemesls, bet var jau būt, ja bērnam būtu sakarīgs tēvs bez dzeršanas problēmām tā pat kā tagadējai sievai, tad varbūt visi kopā vienotos, ka atbraucot visi kopā strādās pie tā, lai meitene visu izpilda vasaras darbu laikā. Bet šeit tak skaidrs, kāpēc Madarai ir ar visu jāņemas, lai pēc tam mīļais Tetis un mīļā pamāte varētu nākamos 3 gadus lielīties internetā, ka redz aizveduši meiteni uzēst saldējumu uz Krētu, bet redz tā ļaunā Madara neko nedara, bet tajā pašā laikā atvedīs (ja tiešām atvestu atpakaļ, mazums piedzersies un par meitenēm aizmirsīs) nometīs Keitiju un, lai Madara cīnās ar skolas darbiem.
Un tas, ka Madara visur ir nobloķējusi Andri, tas tik pierāda kāda ir Andra komunikācija, ka Madara vienkārši nevēlas ar viņu vispār runāt. Es ticu, ka Madara vēlētos, lai meitenēm ir tiešām labs tēvs uz kuru var paļauties. Ticu, ka viņa pat priecātos, ka meitenes varētu stabili pavadīt kaut brīvdienas pie tēva, lai pati varētu atpūsties, vai ar to pašu Jāni pavadīt šad tad divvientulībā, tā pat, ja Andris stabili arī palīdzētu finansiāli. Bet acīmredzot tas nav iespējams, un tāpēc viņai ir jāpieņem nepopulāri lēmumi pašu meiteņu labā, jo normālas mātes to dara.

Adekvāts vecāks plānos braucienu vasaras brīvlaikā un nevis pašā mācību gada noslēguma pēdējā nedēļā, kad jāpievelk astītes, ja nu kaut kur tomēr kaut kas ir palicis nenokārtots. Un kā jau te rakstīja, ir internetā atrodami mācību gadā noteiktie brīvlaiki, kuros var droši kaut ko plānot un nebūs nekas jākavē vai jākārto vēlāk.
21.05.2023 14:05 |

Reitings 12193
Reģ: 10.11.2022
Un ja paskatas, kas notiek, kad Andrim pasaka NE klust skaidrs, ka vins velk ar kebli, ja kas nepatik. Tagad nevar ievilkt, tad publiski apsauka. Madarai respect.
21.05.2023 14:14 |

Reitings 1648
Reģ: 04.11.2022
Izgāzis tādu naudas summu par pieczvaigžņu viesnīcu, apdrošināšanu, taču tad, kad jāmaksā alimenti, pie dvēseles nav ne centa?
21.05.2023 14:27 |

Reitings 12193
Reģ: 10.11.2022
Mercury6 @ 21.05.2023 13:13
Bet Madarai ar Jāni arī vajadzētu tās meitenes kur aizvest ceļojumā. Ir forši braukt divatā, to arī vajag, bet pie mūsdienu iespējām ir mazliet grēks nevest bērnus kaut kur apskatīt pasauli, kaut tepat Eiropā. Viņas arī ir saprātīgā vecumā. Labojiet mani, ja kļūdos un viņi kaut kur ir bijuši četratā, es tik precīzi neesmu sekojusi līdzi, man tikai liekas, ka neesmu manījusi viņiem kopīgu ceļojumu.
liekas viniem ir absoluti viss jaapmaksa meitenu vajadzibam ikdienai, ja teftelis maksatu alimentus varbut celojums viniem sanaktu plusina ari. Gan jau aizbrauks ari visi cetri.
21.05.2023 14:34 |

Reitings 812
Reģ: 03.11.2022
KurkulisBurbulis @ 21.05.2023 13:57
Andris ir debīls. Viņš kacina cilvēkus,saka adresi un kūda lai uz ielas iet klāt, tas nav normāli.
Bet man ir slikta priekšnojauta,ka Keitija tomēr aizbrauks uz to Grieķiju.

Nu pēc šitāda Andžas gājiena,viņam vien spīd Keitijas fočene maciņā….
21.05.2023 14:39 |

Reitings 15348
Reģ: 29.04.2022
Protams, ka ikviens bērns priecātos par braucienu uz kūrortu, bet svarīgāk par to ir emocionāli droša un stabila vide bērniem ikdienā. Madara to var nodrošināt. Teftelis nav spējīgs ne uz ko tādu.
Es ļoti ceru, ka šis video būs kārtējais pamats bāriņtiesai lemt par saskarsmes tiesību ierobežošanu tam kverplim ar meitām.
Tas skopulis nopirka to co lepnumu vispār nerēķinoties ar mācību gadu! Zhel droši vien bija piemaksāt 500eur, lai brauktu jūnijā - nu ja, tad sezona patiešām ir sākusies un cenas ir dārgākas, nekā maijā.
Ļoti ceru, ka Madara noturès savu pozīciju un Keitija normāli pabeigs mācību gadu, lai pēc tam var pilnvērtīgi baudīt vasaru.
21.05.2023 14:44 |

Reitings 15348
Reģ: 29.04.2022
Un tak lai samaksā tos 100eur par braucēja maiņu un panem savu dēlu līdzi! Idioti tie Kiviči... es nevaru
21.05.2023 14:45 |

10 gadiPatīk
Reitings 4441
Reģ: 31.10.2010
Būtu forši, ja pēc šitā Madara ar Jāni un meitenēm aizbrauktu paši savā vasaras ceļojumā. Tad vepris vārītos kā čaiņiks, ka, redz, viņam meitu nedod, bet pati braukā apkārt.
Ir skaidrs, ka līdz ņemt viņš grib tikai Keitiju un nevienu citu. Par dēlu visdrīzāk pateiktu, ka puika negrib, viņam vasarā citas nodarbes, utt. Bet es esmu pārliecināta, ka katru reizi, kad Kivičs saka, ka Kristoferam kaut kas neinteresē, tētuks konkrēto lietu noteikti pat piedāvājis nav. Toreiz Disnejlendas sakarā viņš atrunājās, ka Kristofers tam esot par vecu, lai gan tās ir pilnīgākās muļķības. Disnejlenda nav domāta tikai bērniem, tur izklaidējas arī daudz pusaudži un pieaugušie.
21.05.2023 15:01 |

Reitings 165
Reģ: 20.05.2023
Man likās, ka Liene nav adekvāta, bet.. OMG, rakāties pa svešiem miskastes maisiem. 😀😀😀😀😀😀😀😀 Es vēl saprastu, ja vienkārši ieraudzītu to kreklu ar Lienes vārdu un to pastāstītu, bet skrīnšotā cilvēks raksta, ka IR rakājies pa necaurspīdīgu maisu, pētot visas pudeles. Tas ir slimi.
21.05.2023 15:10 |

Reitings 175
Reģ: 15.03.2023
Latvijā vēl tā, Vācijā Norvēģijā u.c. ne dienu bez ārsta zīmes nedrīkst kavēt. Un par ceļojumu vai ciemošanos pie slimās vecmāmiņas skolas laikā pat iedomāties nedrīkst.
Un arī atbildība un cieņa pret skolotājiem.Kapēc viniem būtu jūnijā jāstrādā ar tiem ,kas tikai savu vecāku iegribu dēļ papreicāties uz Krētu laiž.
21.05.2023 15:10 |

Reitings 1859
Reģ: 19.07.2021
deizija1 @ 21.05.2023 15:10
Latvijā vēl tā, Vācijā Norvēģijā u.c. ne dienu bez ārsta zīmes nedrīkst kavēt. Un par ceļojumu vai ciemošanos pie slimās vecmāmiņas skolas laikā pat iedomāties nedrīkst.
Un arī atbildība un cieņa pret skolotājiem.Kapēc viniem būtu jūnijā jāstrādā ar tiem ,kas tikai savu vecāku iegribu dēļ papreicāties uz Krētu laiž.

Kovida laikā, kad meitenes ciemojās pie papiņa, izrādījās, ka mācības bija pamatīgi ielaistas un M. vēlāk tā šmuce bija jāizstrebj. Gada tēvam neuztrauc tas, ka meitene kā tāda divnieku karaliene iedzīvosies vasaras darbos, kamēr citi bērni baudīs brīvlaiku.
21.05.2023 15:16 |

Reitings 1859
wiwa @ 21.05.2023 15:10
Man likās, ka Liene nav adekvāta, bet.. OMG, rakāties pa svešiem miskastes maisiem. ???????? Es vēl saprastu, ja vienkārši ieraudzītu to kreklu ar Lienes vārdu un to pastāstītu, bet skrīnšotā cilvēks raksta, ka IR rakājies pa necaurspīdīgu maisu, pētot visas pudeles. Tas ir slimi.

Žirafe, nomierinies! Šie jaunumi jau sen, sen vairs nav jaunumi! Tagad ir cits, interesantāks temats! Ieelpo un aizveries!
21.05.2023 15:17 |

Reitings 3707
Reģ: 05.12.2021
Jā.... FB komentāri ir pizdec, lai neteiktu vēl rupjāk. Tātad visi tie ir tā sabiedrības daļa, kuram Kivičs un viņa izdarības liekas normālas. Arī regulārā dzeršana. Jo padsmit aliņi dienā ir latvieša norma. Slimi
Tur taču ir pilnīgi skaidrs, ka Keitija netiks laista xjo vnk pastāv reāli draudi viņai pašai. Svešā valstī, kad šitie abi dzers cik uziet, nedod dievs kaut kas notiks. Madara tiešām nevarēs at skriet uzreiz pakaļ.
21.05.2023 15:20 |

Reitings 1859
deizija1 @ 21.05.2023 15:10

Kovida laikā, kad meitenes ciemojās pie papiņa, izrādījās, ka pēc tam mācības bija pamatīgi ielaistas un M. vēlāk tā šmuce bija jāizstrebj. Gada tēvam neuztrauc tas, ka meitene kā tāda divnieku karaliene iedzīvosies vasaras darbos, kamēr citi bērni baudīs brīvlaiku.
21.05.2023 15:23 |

Reitings 165
Tik tagad noskatījos jaunāko drāmu ar kūrortu. Es nekad nelaistu savu bērnu uz ārzemēm ar tēvu, kurš tik daudz lieto alkoholu. Un, manuprāt, viņš draud Madarai, aicinot citus iet ar viņu parunāties, ja satiek uz ielas. Nav jau gan pirmā reize. Lohs.
21.05.2023 15:24 |

Reitings 165
Hortenze @ 21.05.2023 15:17

Žirafe, nomierinies! Šie jaunumi jau sen, sen vairs nav jaunumi! Tagad ir cits, interesantāks temats! Ieelpo un aizveries!

Tev viss normāli? Vai tu biji tā, kas rakājas pa miskasti, ka tik saasināti to uztver, žirafe?
21.05.2023 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)