Mercury6 @ 21.05.2023 13:38Bet Andris ir vienkārši emocionāli kropls cilvēks, nezinu, kā lai citādi to noraksturo. Tas teksts ir konkrēti populistu stilā, piedienas viņa kādreizējai partijai. Viss ir slikti, es labs, es taisnības cīnītājs un virkne ar sagrozītiem, nepilnīgiem faktiem un apgalvojumiem. Un jā, kas ir Madara Kiviča? Pat, ja tos kontroldarbus var nokārtot jūnijā - tas ir principa jautājums. Ja Tev iedod bērnu, kurš pie Tevis saslimst un pēc tam kavē skolu un pēc tam kavē atkal, lai brauktu ceļojumā - kurš tad sitīsies ar tiem skolas parādiem? Protams, Madara. Ja nemāki visu normāli novest, bērns nekur nebrauc. Viņam tikai slidkalniņi un baseini. Kopumā ir ok kavēt skolu, ja brauc ar ģimeni ceļojumā kādreiz, tikai Kivis noklusē virkni ar iemesliem, kāpēc tieši šoreiz tas nav labi. Un kā tam nabaga bērnam justies, ka tiek ierakstītas viņu telefona sarunas un tētis atkal publiski pazemo mammu? Protams, ka tas bērns jūtas vainīgs, pat, ja viņam mājās visu saprātīgi izskaidro, tas emocionāli traumē, gremdē. Visi bērni uztver šādas lietas x1000. Visi skandāli, manipulēšana, provocējoši jautājumi. Tas ir tik zemiski pret bērnu. Tieši kurš no kaimiņiem ies klāt Madarai un teiks, lai atļauj baudīt Keitijai bērnību? Tas ir pazemošanas mēģinājums. Un atkal adresi nosauc. Šis cilvēks ar steigu ir jākancelē.
magdalena333 @ 21.05.2023 13:58Tak normāliem, sakarīgiem cilvēkiem viss ir skaidrs kāpēc Madara nelaiž Keitiju. To svarīgāko faktu jau Andris noklusē, un ticu, ja arī kāds pieietu klāt tai Madarai un kaut ko pateiktu, viņa arī pateiktu patieso iemeslu kāpēc viņa nelaiž Keitiju. Jā, manā gadījumā arī atzīmes un skolas beigšana ir iemesls, bet var jau būt, ja bērnam būtu sakarīgs tēvs bez dzeršanas problēmām tā pat kā tagadējai sievai, tad varbūt visi kopā vienotos, ka atbraucot visi kopā strādās pie tā, lai meitene visu izpilda vasaras darbu laikā. Bet šeit tak skaidrs, kāpēc Madarai ir ar visu jāņemas, lai pēc tam mīļais Tetis un mīļā pamāte varētu nākamos 3 gadus lielīties internetā, ka redz aizveduši meiteni uzēst saldējumu uz Krētu, bet redz tā ļaunā Madara neko nedara, bet tajā pašā laikā atvedīs (ja tiešām atvestu atpakaļ, mazums piedzersies un par meitenēm aizmirsīs) nometīs Keitiju un, lai Madara cīnās ar skolas darbiem.
Un tas, ka Madara visur ir nobloķējusi Andri, tas tik pierāda kāda ir Andra komunikācija, ka Madara vienkārši nevēlas ar viņu vispār runāt. Es ticu, ka Madara vēlētos, lai meitenēm ir tiešām labs tēvs uz kuru var paļauties. Ticu, ka viņa pat priecātos, ka meitenes varētu stabili pavadīt kaut brīvdienas pie tēva, lai pati varētu atpūsties, vai ar to pašu Jāni pavadīt šad tad divvientulībā, tā pat, ja Andris stabili arī palīdzētu finansiāli. Bet acīmredzot tas nav iespējams, un tāpēc viņai ir jāpieņem nepopulāri lēmumi pašu meiteņu labā, jo normālas mātes to dara.
liekas viniem ir absoluti viss jaapmaksa meitenu vajadzibam ikdienai, ja teftelis maksatu alimentus varbut celojums viniem sanaktu plusina ari. Gan jau aizbrauks ari visi cetri.Mercury6 @ 21.05.2023 13:13Bet Madarai ar Jāni arī vajadzētu tās meitenes kur aizvest ceļojumā. Ir forši braukt divatā, to arī vajag, bet pie mūsdienu iespējām ir mazliet grēks nevest bērnus kaut kur apskatīt pasauli, kaut tepat Eiropā. Viņas arī ir saprātīgā vecumā. Labojiet mani, ja kļūdos un viņi kaut kur ir bijuši četratā, es tik precīzi neesmu sekojusi līdzi, man tikai liekas, ka neesmu manījusi viņiem kopīgu ceļojumu.
KurkulisBurbulis @ 21.05.2023 13:57Andris ir debīls. Viņš kacina cilvēkus,saka adresi un kūda lai uz ielas iet klāt, tas nav normāli.
Bet man ir slikta priekšnojauta,ka Keitija tomēr aizbrauks uz to Grieķiju.
deizija1 @ 21.05.2023 15:10Latvijā vēl tā, Vācijā Norvēģijā u.c. ne dienu bez ārsta zīmes nedrīkst kavēt. Un par ceļojumu vai ciemošanos pie slimās vecmāmiņas skolas laikā pat iedomāties nedrīkst.
Un arī atbildība un cieņa pret skolotājiem.Kapēc viniem būtu jūnijā jāstrādā ar tiem ,kas tikai savu vecāku iegribu dēļ papreicāties uz Krētu laiž.
wiwa @ 21.05.2023 15:10Man likās, ka Liene nav adekvāta, bet.. OMG, rakāties pa svešiem miskastes maisiem. ???????? Es vēl saprastu, ja vienkārši ieraudzītu to kreklu ar Lienes vārdu un to pastāstītu, bet skrīnšotā cilvēks raksta, ka IR rakājies pa necaurspīdīgu maisu, pētot visas pudeles. Tas ir slimi.
deizija1 @ 21.05.2023 15:10Latvijā vēl tā, Vācijā Norvēģijā u.c. ne dienu bez ārsta zīmes nedrīkst kavēt. Un par ceļojumu vai ciemošanos pie slimās vecmāmiņas skolas laikā pat iedomāties nedrīkst.
Un arī atbildība un cieņa pret skolotājiem.Kapēc viniem būtu jūnijā jāstrādā ar tiem ,kas tikai savu vecāku iegribu dēļ papreicāties uz Krētu laiž.