Chempions Rafaels @ 19.05.2023 09:43Vina tiesam nesaprot ka tajos boomerang izskatas pec garigi atpalikusa cilveka...
P.s - kkad nesen pieminejam, ka tusnis vairs neparshero vinas atpalikusos storijus un nu re jau divi pec kartas. Ak tu jezin cik liela sakritiba?
pietam vina neapzinās to , ka mamma cik saprotu jau ir ļoti gados, jo pati teica, ka bijusi vēlais bērns. Atmestu savu debilo lepnumu un apciemotu māti. Nu neticu, ka mātes sirds vinu ir izslegusi no savas dzives. Vnk plancka ir debila egoisteTikiTaki @ 19.05.2023 09:47Par globālam lietām runājot...
Kad Liene publicēja to, ka nobloķējusi savu meitu, jo nevienai mammai neesot tādas lietas jādzird un jālasa...
Lieņuk, kā ar Tavu mammu? Vai Tu atceries, kā Tavs mīļotais vīrs nolika Tavu ģimeni? Tas bija ok, kad Tavai mammai bija jādzird un jālasa sūdi?
Es domāju, ja Tavs mīļotais vīrs nebūtu tā aplējis Tavu ģimeni ar sūdiem, tagad viss būtu labi. Mamma pieņemtu Miu. Kivi varbūt vnk pieciestu. Ne pirmās ne pēdējās sliktās sievasmātes un znota attiecības.
Vai Tu mammai esi vispāt atvainojusies par to, ko Tavs mīļotais vīrs savā laikā teica? Vai arī esi no tiem cilvēkiem, kam šķiet, ka var dirst jebko un pārējiem jābūt iecietīgiem un jāpanes tas viss un jāuzvedas tā it kā nekas nebūtu bijis.
Tev Lieņuk bija kapitāli paveicies, ka Tev bija mamma un māsa, kas palīdzēja.
Es kaut kā domāju, ka ja Kivis kādreiz Tev nebūs vairāk, mamma kā mamma atkal Tev palidzēs. Jo mammas ir mammas. Pašlaik - Tavam mīļotajam vīram patīk sūdus liet. Līdz ar to Tavai mammai nemaz nav vietas Tavā dzīvē. Tāpēc samierinies. Un pārstāj dirst.
Tu sūdzies par heiteriem. Bet tie heiteri pa lielam ir anonīmi un nav Tev nekas. A Tavai mammai ir reāls heiteris, kas ir precējies ar viņas meitu. Līdz ar to, tas ir dziļi personiski.
Viņai vispār ir kāda draudzene, ar kuru kopīgi kaut kur aiziet, kaut ko pasākt? Sajūta, ka vienīgā ir Graudiņa, pie kuras tāpat vienmēr dodas tikai kopā ar vīru.vilkluse @ 19.05.2023 10:03Andrim ir ļoti izdevīgi, ka Lienei nav nekādu attiecību ar ģimeni. Vardarbīgās attiecībās varmāka parasti cenšas panākt, ka
1.- upurim nav, kam sūdzēties
2.- upuri ir vieglāk kontrolēt, jo nav taču kur iet.
Es nebrīnītos, ja Lienei ir jāprasa atļauja, kad viņa grib iziet no mājas ar kādu draudzeni.
Tur ir tik daudz red flags tajās attiecībās. Tie, kas saka, ka Lienei negrib strādāt utt - OK, viņa drošvien neko baigi daudz nemaz nevar darīt, jo vienk nevelk, bet 100% Andris viņai saka kko no sērijas "zaķīt, tev nevajag darbu, es par tevi parūpēšos", jo cilvēku bez naudas ir vēl vieglāk kontrolēt. viņam visas sievietes ir bijušas finansiāli atkarīgas no viņa.
vilkluse @ 19.05.2023 10:03Andrim ir ļoti izdevīgi, ka Lienei nav nekādu attiecību ar ģimeni. Vardarbīgās attiecībās varmāka parasti cenšas panākt, ka
Es nebrīnītos, ja Lienei ir jāprasa atļauja, kad viņa grib iziet no mājas ar kādu draudzeni.
Tur ir tik daudz red flags tajās attiecībās. Tie, kas saka, ka Lienei negrib strādāt utt - OK, viņa drošvien neko baigi daudz nemaz nevar darīt, jo vienk nevelk, bet 100% Andris viņai saka kko no sērijas "zaķīt, tev nevajag darbu, es par tevi parūpēšos", jo cilvēku bez naudas ir vēl vieglāk kontrolēt. viņam visas sievietes ir bijušas finansiāli atkarīgas no viņa.
vilkluse @ 19.05.2023 10:03Andrim ir ļoti izdevīgi, ka Lienei nav nekādu attiecību ar ģimeni. Vardarbīgās attiecībās varmāka parasti cenšas panākt, ka
LilyLady @ 19.05.2023 10:10
Visās citās situācijās tam var piekrist, bet konkrēti Liene, pirmkārt, ir pārāk slinka, lai strādātu, otrkārt, viņai jau ir "darbs" - nemitīgi sargāt tefteli. Darot normālu darbu, viņa nekad neizskraidītu pakaļ savam taukmenam. Bet vepri, kā zināms, vienu kaut kur laist nedrīkst, kājiņa ierasti aizslīdēs kādā citā virzienā.?
TikiTaki @ 19.05.2023 09:47Par globālam lietām runājot...
Kad Liene publicēja to, ka nobloķējusi savu meitu, jo nevienai mammai neesot tādas lietas jādzird un jālasa...
Lieņuk, kā ar Tavu mammu? Vai Tu atceries, kā Tavs mīļotais vīrs nolika Tavu ģimeni? Tas bija ok, kad Tavai mammai bija jādzird un jālasa sūdi?
Es domāju, ja Tavs mīļotais vīrs nebūtu tā aplējis Tavu ģimeni ar sūdiem, tagad viss būtu labi. Mamma pieņemtu Miu. Kivi varbūt vnk pieciestu. Ne pirmās ne pēdējās sliktās sievasmātes un znota attiecības.
Vai Tu mammai esi vispāt atvainojusies par to, ko Tavs mīļotais vīrs savā laikā teica? Vai arī esi no tiem cilvēkiem, kam šķiet, ka var dirst jebko un pārējiem jābūt iecietīgiem un jāpanes tas viss un jāuzvedas tā it kā nekas nebūtu bijis.
Tev Lieņuk bija kapitāli paveicies, ka Tev bija mamma un māsa, kas palīdzēja.
Es kaut kā domāju, ka ja Kivis kādreiz Tev nebūs vairāk, mamma kā mamma atkal Tev palidzēs. Jo mammas ir mammas. Pašlaik - Tavam mīļotajam vīram patīk sūdus liet. Līdz ar to Tavai mammai nemaz nav vietas Tavā dzīvē. Tāpēc samierinies. Un pārstāj dirst.
Tu sūdzies par heiteriem. Bet tie heiteri pa lielam ir anonīmi un nav Tev nekas. A Tavai mammai ir reāls heiteris, kas ir precējies ar viņas meitu. Līdz ar to, tas ir dziļi personiski.
ļoti skaisti uzrakstīts, bet neesi aizdomājusies,ka tā ir karma,kas viņai atspēlējas par visām cūcībām, ko viņa ir darījusi? Nu lai izbauda un žēlot viņu nu nav par ko ....ļauns radījums viņa ir, kas ir pelnījusi visu kas ar viņu notiek un vēl vairākoioioi @ 19.05.2023 10:19
Ir ārkārtīgi grūti saviem spēkiem no vardarbīgām un jo sevišķi emocionāli vardarbīgām attiecībām izkulties. Tur ir abi varianti. Gan emocionālā, gab fiziskā vardarbība. Daudzi to zina. Tur ir vajadzīgs baigais krampis, kura tur nav. Tas vecis tur ir kārtīgs apstrādājis naivu sievieti. Tā pamatīgi. Un slinka, ne slinka ir viņa, bet var redzēt, ka ir pamatīgi zem veča ietekmes. Izmantota, izsmieta, piesmieta un pazemota visas Latvijas priekšā. Var jau teikt, ka tā ir viņas izvēle, bet esot šādās vardarbīgās attiecībās, tas ir likumsakarīgi, ka upuris tiek kontrolēts, pieturēts un iespaidots. Bailes, kur iet, jo nav jau vairs kur iet, viss ir pazaudēts. Par visu jau ir parūpēts, lai sievite būtu pilnīgā veča kontrolē. Tad nu turpina tēlot lielo mīlu un sevi mānīt. Daudz šādu ģimeņu Latvijā.
Minelūše @ 19.05.2023 11:06
Vispār jau bija reize, kad Liene pirka sev kleitu un Kivičs teica "Ja tev kādreiz būs darbs, varēsi to uzvilkt uz darba ballēm". Manā skatījumā tas no viņa puses bija reāls mājiens ar mietu - velcies vienreiz strādāt!
vilkluse @ 19.05.2023 10:24man izskatās, ka visas tās teTuVēTājas un Graudiņas ir Kiviča apstiprinātās draudzenes. (ar visām viņa ir iepazinusies caur Kiviču) Citas viņai neesmu redzējusi.
un tieši tāpēc, ka Lienīte neko nevar, Andris viņu izvēlējās. nu nevajag viņam pašpietiekamu sievieti. tā neļautu kost, netuptos īstajā pozā pēc pirmā svilvpiena un neļautu pacelt roku.
Protams, ka Liene pati ir vainīga pie tā, ka ir nonākusi šādā situācijā, pieaudzis cilvēks it kā, bet viņai nav tāda smadzeņu kapacitāte, lai no viņas varētu kaut ko diži vairāk sagaidīt. Es vienk pievienojos tai meitenei, kam Lienes ir žēl. nu, mazu bērnu es arī nevainotu pie tā, ka viņš ir uzticējies pedof...
Tieši to pašu gribēju ierakstīt viņas jautājuma lodziņā :DZapeNape @ 19.05.2023 11:34Uzminiet, kur esmu atbraukusi? Uz kapiem, jo kur gan citur var braukt ar krizantēmām maijā?