vilkluse @ 17.05.2023 17:08Mani fascinē tie visi "Andrītis jau būtu normāls, ja ne Liene", "Andrīts jau mīl savas meitiņas".
Lienei, acīmredzami, nav pilns putnu būrītis, viņu ir nenormāli viegli ietekmēt un viņa visam tikai piekrīt un par visu hihina.
Andrītis bija tas, kurš notrallināja visu viņas iedzīvi - izpārdeva visas viņas mantas, izēda no dzīvesvietas viņas meitas, panāca, ka viņa pat bez dzīvokļa paliek. Visi tie pirmie viņu ceļojumi bija par Lienes naudu, pat viņas kurpes un auskari tika pārdoti. Kaut kā tirdziņus ar Andrīša iedzīves izpārdošanu neatceros. Andrīts bija tas, kurš sievai nozagto jaciņu uzvilka mugurā Lienei. turklāt šajā laika posmā, Lienei regulāri bija zilas acis un zilumi uz rokām.
Andrim tā sieviete ir vienk klēpja šunelis. Gan jau visu to sūdu, ko Liene met Madaras virzienā, īstenībā viņai nodiktē Andris. Tieši viņš nevar pārdzīvot to, ka prastā lauķe, kura neko pirms viņa satikšanas neesot mācējusi, atļāvās uzplaukt tieši pēc šķiršanās. Ja Liene ir tā, kas met sūdus, Andrīts taču neko tādu nav teicis, un viņam jāļauj mīļās meitiņas satikt. Tikko Liene bija nošērojusi kaut kādu sociopātu aprakstu. Andris Madarai to mēģināja piešūt jau gadu atpakaļ.
Lienes blondajā galviņā nekā diži nav. Ko saimnieks saka, to šunelis dara.
Laikam tas ar Darju un Agnesi?zebramežā @ 18.05.2023 00:26kur? Es arī gribu redzēt to live!!!
vai tad 4? Man liekas 3AiKaaaSaaap @ 18.05.2023 09:42Kura te ieminējās bērnam par kūku? Tovojas vasara, Miai tak paliks 4(?) gadi. Tad jau redzēsim vai tieši pretēji, kāda fantastiska diena būs bērnam veltīta.
Galvenais jau pašai poda birstei karuseļos pavizināties ar Dāliju, štrunts par bērnu.
Ja ig nemelo 6.07. ir tā diena. Bet tādu postu par laimi un mazo cilvēku var atrast tikai uz pirmo dz.d.
Kalnos @ 18.05.2023 08:48Meitenes tik tok kivics kaut kur bijis intervēts, ielikts fragments. Es taaaa pārsmējos. Viņš tur pastāsta pats faktiski ka dzīvojuši Norgē. Bet viņam uz Stand up jāiet. Goda vārds komediants ?
krixis3 @ 18.05.2023 09:56Pastāstiet īsumā, kāds bija raidījums ar Simsonu. Man slinkums skatīties. Vai vēl tikai tiks rādīts?
Simsons dotajā brīdī iz bezdarbnieks, liekas arī bez profesijas. Pat tuvu ne salīdzināt ar Ārēna amatu, darbu, izglītību.oioioi @ 18.05.2023 11:13
ļoti laba intervija. Intervētājs brīnījās, kā viens cilvēks var uzturēt ģimeni ar četriem bērniem. Tas ir tas, ko tagad dara ļenkas bijušais vīrs arī. Principā muti vaļā klausījās. Šur tur pieminēja savu mīļo alkoholu, arī narkotikas.
Pamodies no ziemas miega,vai no mēness nokriti ar galvu uz leju? Šis viss jau gadu ir zināms.Kalnos @ 18.05.2023 10:58Viņš tur saņēma mazu algu, nu trijiem ja jādzīvo par to diez kas nav. Norgē cenas nav lētas.
18 eu, 8 st darba diena, apm mēnesi 22 darba dienas. Videji 3100 apm iznāk.
Kalnos @ 18.05.2023 11:25Simsons dotajā brīdī iz bezdarbnieks, liekas arī bez profesijas. Pat tuvu ne salīdzināt ar Ārēna amatu, darbu, izglītību.
izversto interviju iesaku noskatities, jo sis ir izrauts no konteksta. Domaju, ka tapec ne teftelis ne lenka nereklame so interviju, jo labi saprot, ka nav viena kategorija dzive. Andrim tads dzives veids nav saprotams.Kalnos @ 18.05.2023 11:26https://www.la.lv/video-armands-simsons-atklati-par-finansem-sobrid-man-algota-darba-nav-ir-bijis-laiks-kad-majas-ir-tikai-makaroni-ar-sieru
Linus @ 18.05.2023 11:36Man šķiet, ka Lienes mentālā lejupslīde sākās pēc Buļa. Nu bija bija pamatīgi samīlējusies smukajā, veiksmīgajā aktierī. Kad AB atgriezās pie sievas, Lieņuks sabruka un sāka lietot antidepresantus. Tad satika belovedu un nogrima
oioioi @ 18.05.2023 11:44
Antidepresanti paši par sevi nav nekas slikts un nosodāms. Reizēm tos labāk padzert, nekā sajukt prātā vai nespēt normāli funkcionēt. Bet šķiet, ka Buļa aiziešana bija liels trieciens. Tomēr viņš tādu mīlestību, rūpes un uzmanību viņai sniedza, kamēr bija kopā, kādu viņai iespējams nav sniedzis neviens no večiem. Tur točna var pa īso saiet, kad to visu zaudē. Bet parasti laiks dziedē. Šajā gadījumā bija smagi. Vājākam cilvēkam grūti atgūties un ja patrāpaas vēl tāds cilvēks kā esošais vīrs, tad nu jā. Rezultātu redz visa Latvija.
lai nu kā tur būtu, neiešu nevienu nosodīt, bet sieviete kurai ir bērni jau nu varēja atrast spēkus dzīvot! Slikta dzīve viņai nebija. Bet nu.. pati vainīgaoioioi @ 18.05.2023 11:44
Antidepresanti paši par sevi nav nekas slikts un nosodāms. Reizēm tos labāk padzert, nekā sajukt prātā vai nespēt normāli funkcionēt. Bet šķiet, ka Buļa aiziešana bija liels trieciens. Tomēr viņš tādu mīlestību, rūpes un uzmanību viņai sniedza, kamēr bija kopā, kādu viņai iespējams nav sniedzis neviens no večiem. Tur točna var pa īso saiet, kad to visu zaudē. Bet parasti laiks dziedē. Šajā gadījumā bija smagi. Vājākam cilvēkam grūti atgūties un ja patrāpaas vēl tāds cilvēks kā esošais vīrs, tad nu jā. Rezultātu redz visa Latvija.