Rakstniece @ 17.05.2023 07:48Vai es pareizi saprotu, vienā no Lienes storijiem par to, cik sievietes ir ļaunas, viņa uzrakstījusi, ka viņai ir DIVAS meitas?
Vēl pierakstījusi kaut ko par patriotisku Latviju.
Liene, jau kuro reizi jāsaka, ja apkārt viss smird, varbūt pati esi apdirsusies. Man gan nav problēmu ar sociopātiem, ļaunām sievietēm, patriotismu un cilvēku sūdiem. Apkārt ir laipni, draudzīgi, atsaucīgi, inteliģenti cilvēki, kuri zina mazliet vairāk kā noņaudēt vārdu ''gotika'', kad iet garām baznīcai. Ja jau Latvijā tik slikti, tad kraties prom tur, kur labāk. Ja visi cilvēki internetā tik slikti, izveido jaunu privātu profilu un neuzņem tās negācija, par kurām jāgruzās regulāri jau gadiem. Lohiem lohu problēmas, un, ja pati tās nerisini, bet tikai čīksti savā Ig profilā par apkārt esošo ļaunumu, tad cietējas lomu esi pati izvēlējusies.
reina @ 17.05.2023 08:22
Es arī kādas 2min neiebraucu, vai ļenka jau tiktāl saspiedusies, ka viņai tikai divas meitas...bet grafiskā dizainere vienkārši tik izcili pārpoustojusi danenbergsones ierakstu, ka nav saprotami pamanāms - kur ir ļenkas, kur danenbergsones rakstītais.
Atkal cenšas vismaz kādai ieziepēties ?
kkadas 12ned 😂 es ar pa to rēcu ,veders tur nav, tikkai speķis. Veders reali sāk augt 2trimestra beigās.😂amoreamore @ 15.05.2023 20:33Ne pa tēmu, bet par to kivju družku trako tetovētāju...kāds viņai grūtniecības laiks? Viņa jau kādu mēnesi izliekas tā, itkā pēc mēneša jādzemdē, visur ar savu vēderu pa priekšu, piecelties nevar.
otrajā grūtniecībā bieži parādās ātrāk puncis, atkarîgs arī no tā kā mazais guļ vēderā.nimfa1726 @ 17.05.2023 08:43kkadas 12ned ? es ar pa to rēcu ,veders tur nav, tikkai speķis. Veders reali sāk augt 2trimestra beigās.?
nimfa1726 @ 17.05.2023 08:43kkadas 12ned ? es ar pa to rēcu ,veders tur nav, tikkai speķis. Veders reali sāk augt 2trimestra beigās.?
AiKaaaSaaap @ 17.05.2023 08:53otrajā grūtniecībā bieži parādās ātrāk puncis, atkarîgs arī no tā kā mazais guļ vēderā.
Bet nenoliedzami uzvedās tà, ka pēc trīs dienām atnesīsies, un pašlaik tiešām tur ir vairāk ļur ļur kà puncis
amoreamore @ 17.05.2023 09:22
Tak viņa to vēderu piepūš un izgāž jau kopš pirmajām dienām kā paziņoja, ka ir stāvoklī :D
SantaClub @ 17.05.2023 09:32Džolijas profils pilnā krāšnumā.?
Altra @ 16.05.2023 21:27Blokādes nav nekas labs. Masāža pret lielam muguras sāpēm nepalīdz. Tā pat nav pieļaujama,ja ir nopietnas muguras problemas. Ja sāp muguru,tad pirmkārt ir jānoskaidro cēlonis,tad jāvingro un jāstiprina muguras dzilja muskulatūra. Vismaz 4x nedela. Jāpeld uz muguras. Kivica melo. Viņai nekas nesāp. Vina izgudro tikai jaunus iemeslus,lai varētu maskēt savas pohas.
LilyLady @ 17.05.2023 10:04Lienītei gan nevajadzētu par katru cenu līst televīzijā, jo viņas reālais feiss bez filtriem var nobiedēt pat viņas fanītes sawļes, kas svēti tic, ka plekste izskatās tā, kā savās filtru pasakās. Ja godīgi, skats ir ļoti bēdīgs, vecas dzērājas seja. Tā pīles augšūpa..? Un cenšas piestellēt pakulas priekšā kaklam, bet tāpat redzams, ka no Džolijas profila ne smakas. Pat Līga, modusies pēc operācijas bez kosmētikas, labāk izskatās.