SantaClub @ 14.05.2023 20:20Tefteļa IG pēdējais posts 4.bilde. Vai nu švabra ir pacentusies ar fotošopu, vai nu Mia ar matiem ir vēl bēdīgāk.
Lauma Ruby @ 14.05.2023 23:44
Kurš tad te tik ļoti stalko un zina viņu dzīvesvietu ? Man personīgi vienalga kur viņi dzīvo??
Danuta @ 14.05.2023 23:24https://failiem.lv/u/44tdcfm2c
Nu ko, Kivis laikam vairāk nevems, kad pleksre būs prom, ha.
vivii @ 14.05.2023 23:57
No kurienes ir izrauts šis savārstījums, no cāļa? ?
2x pārlasīju, lai vispār uztvertu to domu, ko tieši gribēja pateikt, ok doma it kā skaidra, ka ir izmestas Kivja mantas un alko pudeles, bet kāds sakars ar bebriem un kā var tik nesakarīgi uzrakstīt ???
Danuta @ 14.05.2023 23:54
Cālī ir slēgtā grupa, kur gada vecākus nodirš jau gadiem. Turienes lietotājas ir pilnīgi slimas ar stalkošanu. Meklēja Norvēģijā mājas adresi, atrada, un lika visas bildes iekšā.Tagad atradušas tagadējo adresi. Slimas vecenes, kurām nav savas dzīves.? Pašām ir sava komūna, kur vāc bildes un faktus, noteikti daļa vēl visu saglabā sarkanās mapītēs.
Brrr, baisi.
Vārdotāja @ 14.05.2023 22:25tie šorti Lieņukam- ha ha ha…. Zem topiņa vēl zils ļifčiks
Helga Andersson @ 15.05.2023 00:27Wait a minute ? - “pastrādājām dārzā” - vai tad plušķe nebija knapi dzīva no muguras sāpēm burtiski 5 minutes ago? ??
https://failiem.lv/u/4teq2mwqa
Tuana @ 15.05.2023 00:24Tāpēc tā arī ir slēgta grupa, kur dalībnieces principā neiznes uz āru informāciju, bet re, ka atrodas tomēr kāda. Bet atšķirībā no šejienes, ja nepieciešams, balstoties uz reāli pārbaudītiem faktiem, ir gatavas uz tiešu un aktīvu rīcību, nevis tikai blabla. Tāpēc nesaprotu, kāpēc kaut ko tagad diži nosodīt un salīdzināt, mērķis jau abiem šiem forumiem beigu beigās ir viens.
Danuta @ 14.05.2023 23:24https://failiem.lv/u/44tdcfm2c
Nu ko, Kivis laikam vairāk nevems, kad pleksre būs prom, ha.
Lauma Ruby @ 15.05.2023 00:43
Kāda tad tieši aktīva rīcība uz viņiem ir jādara?
Nosūdzēt VID, ka nemaksā nodokļus valstij? Tas jau tāpat visiem ir skaidrs un nav pirmie un pēdējie kas tā dara.
Arī viņi ir tikai cilvēki un mēs redzam tikai mazu daļu no viņiem, kādi ir patiesībā varam tikai minēt un spriest pēc soc.tīkliem un pēc " viena tante teica".
vivii @ 14.05.2023 23:57
No kurienes ir izrauts šis savārstījums, no cāļa? ?
2x pārlasīju, lai vispār uztvertu to domu, ko tieši gribēja pateikt, ok doma it kā skaidra, ka ir izmestas Kivja mantas un alko pudeles, bet kāds sakars ar bebriem un kā var tik nesakarīgi uzrakstīt ???
Katzenfamilie @ 15.05.2023 00:50
Es vairakas reizes parlasiju tekstu, lidz kaut ko sapratu - tatad, sanak, ka tur bija izmesti maisi ar neatvertam alus pudelem, pusizdzertas snabja puideles, kaut kads melns svecturis un krekls ar uzrakstu "Es milu Kivicu Lieni"?
Hi hi hī, es tā iedomājos - tagad Pārdaugavā kaut kur klīst kāds nomīzies bomzis, kas priecīgs iztukšoja Kiviču izmestās pudeles, un lepni nēsā t-kreklu ar uzrakstu "es mīlu Lieni Kiviču".
Krizdole @ 15.05.2023 00:42Kivičs tajā kopbildē ar mammu nu tāds memļaks izskatās ? tā sejas izteiksme, tās sakniebtās lūpiņas smaidā, rociņas turēšana, jēziņ, it kā liels un spalvains tēvainis, bet nu tik mīkstiņš izskatās, mammas mīļais rausītis
Danuta @ 15.05.2023 00:03
Jap, Cālis. Viņas sacenšas, kura ātrāk uzrakstīs komentāru, tādēļ lielākā daļa komentāru ir pilnīgi murgi un rakstīti bezsakarīgi. Nenosmieties. Pašām jau ļoti patiktu, ja viņu māju vai dzīvokļu attēlu ieliktu kaut kur un pierakstītu, ka vot šeit dzīvo tāda un tāda lietotāja.. ?
Žēl ka esi padibene🙈😂😂😂Sarma1986 @ 14.05.2023 15:40
Kas no Tevis rakstītā būtu jāsaprot? Jāpaklanās Kirkirai, ka viña aprūpē sevis dzemdētos bērnus? Savu bērnu aprūpe mūdienās ir varoñdarbs? Tad automātiski dod atlaides uz māju piediršanu un padibeñu tusiñiem? Jāsit plaukstas par to, ka apšłukusi miesa tiek “labota” ar silikonu nevis sportu un uzturu? Tev pašai domāšana padibeñu līmenī.