un noteikti dāvanā ir tā briesmīgā bilde ar resnā vepra tauko ķermeniPikachio @ 11.05.2023 19:24Un protams Lienīte ar savām briesmīgajām muguras sāpēm, ciešot elles mokas,ir jau sendienas pie Graudiņas.
Lūk ,kas ir īsta draudzība?
Kur to var redzēt? Lūdzu ielieciet, mani kivii un graudainā bloķējuši.Minelūše @ 11.05.2023 19:35Ak Dievs, tā Graudiņas dāvanas glezna. Man nevarētu gana samaksāt, lai es ko tādu piekārtu pie savas sienas.
Vajadzēja meitu par Mio nosaukt, nebūtu nekādu problēmu ar vārda locīšanuAgnessse @ 11.05.2023 19:21Nez lieliskie vecāki maz zina, kā viņu bērna vārds vispār lokās? Kivičam atkal: Mia mākslas darbs.
Moš Mias makslas darbs, Andri? Gramatikas vēstnese tak varēja jau beidzot apgaismot pa 3 gadiem..
Minelūše @ 11.05.2023 19:35Ak Dievs, tā Graudiņas dāvanas glezna. Man nevarētu gana samaksāt, lai es ko tādu piekārtu pie savas sienas.
magdalena333 @ 11.05.2023 20:10Lūdzu, vai kāda var iemest skrīnu ar mākslinieces šedevru?
Foto no svingeru ballītes ūdensbaļļā.magdalena333 @ 11.05.2023 20:10Lūdzu, vai kāda var iemest skrīnu ar mākslinieces šedevru?
Tā tā kā dāvana graudainai? Nopietni?Pikachio @ 11.05.2023 20:14
Tā ir fotogrāfija,kur visi četri puspliki baļļā sēž.?♀️
Tur no mākslas visai maz?
Gardenia @ 11.05.2023 18:13Ja padomā Zeltiņa nav nekāda princese, notaskāta sieviete. Kura arī pametusi 2 bērnus. Interesantākais jau kà 2 dūjas Brēmani dalīja. Galvenais tak abas to zin! Kivičieni aizsūtīja prom ar to pašu lidmašīnu sagaidīja Zeltiņu.
Tas laikam speciāli, lai graudainā skatās uz sevi bez pupiem. Tādi pajoļi!SantaClub @ 11.05.2023 20:40Kirkira varēs tagad katru dienu skatīties uz ļenkas melno roku un tefteļa cekulu.?
Scandinavian @ 11.05.2023 20:40
Ko? Kopš kura laika Liene ar Brēmani pinās? To, ka viņam paralēli citas bija, tas ir skaidrs, bet Liene nebija to skaitā.
vivii @ 11.05.2023 21:02
Bet vispār, šī informācija te jau kuro reizi uzpeld, cik nu tur tā patiesība, bet no kaut kā jau tās baumas rodās…
Tusnelda @ 11.05.2023 21:09
Tur bija tāda lieta, ka abas saskrējušās lidostā - viena no AAE atlidoja, otra nesās uz turieni. A Brēmanis tur toreiz imitēja strādāšanu. ???
No interneta: 2017. gada marts
"Uzjundī runas, ka viena no blondīnēm, ar kuru pirms vairākiem mēnešiem sociālajos tīklos koķetējis Rūdolfs Brēmanis un kuru aicinājis paciemoties pie viņa Abū Dabī, esot pirms tam sāpīgo šķiršanos no aktiera Andra Buļa piedzīvojusī skaistumkaraliene Liene Skulme. Šo faktu viņa pati neslēpa saviem paziņām. Skulme gan žurnālam "Kas Jauns" apgalvoja, ka Brēmani nepazīst, un šā iemesla dēļ noliedza, ka būtu ar viņu tikusies, kad darba darīšanās uzturējās Apvienotajos Arābu Emirātos."
Hi hi hīīī. nez kādas darba darīšanas??