KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1859
Reģ: 19.07.2021
Pilgrim @ 05.05.2023 13:05
Man šķiet,viņa beidzot izlasīja tās ņirgas par apenēm un savu kolosāli fantastisko ceļojumu un tad nu arī sašļuka.

Un par Dionīsa orģijām. 😁
05.05.2023 18:28 |

Reitings 4698
Reģ: 13.01.2023
Hortenze @ 05.05.2023 18:28

Un par Dionīsa orģijām. ?

Jā, tur abi Kiviči savu stulbumu labi parādīja: iesāka Andris, bet Liene uzbūra šedevrālu ainu, kurā āzis (blakus stāvošais!!) iederējās perfekti!
05.05.2023 18:35 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Ļenka Kiviča ir stulbā bomzene.
05.05.2023 19:02 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Kas, tā Ļenkai pa problēmu, ka jākož vaigi un tās drausmīgās uzacis ar kurām var slaucīt grīdu , lai uztaisītu atkal, savu kārtējo ''šedevru" ar nospeķoto kameru.
Viņai reāli nav apnicis, visu laiku taisīt storijus savā mašīna ??? Būtu vismaz savu meitu samīļojusi vai pavadījusi vairāk laiku ar viņu.
05.05.2023 19:20 |

Reitings 99
Reģ: 22.05.2022
Cikucaku @ 05.05.2023 11:04

Atslabsti. Tev tiesham nav humora izjutas! ?
Velreiz palieku pie sava viedokla, ka tas bija smiekligi- kaa karikatura. Jamak pasmieties gan pasham par sevi, gan par citiem.
Neatlaujies mani saukt par shaurpieri- es esmu loti gudra, inteligenta un veiksmiga sieviete?
Ari teksti par arodskolam..
Viss ir atkarigs no pasha cilveka, cik daudz vins sasniedz sava dzive.
Es savos mazliet zem 40 esmu sasniegusi daudz- stradaju par augstaka limena vaditaju starptaustiska uznemuma, brivi parvaldu 3 valodas (+3 citas videja limeni) pelnu looooti labi (ja velies, varu droshi padalities ar savu bankas screenshotu ?- gribi?! ?), dzivoju labaa privatmaaja ar jau nosegtu kreditu, laimigi precejusies, ar lieliskiem, jau gandriz pieaugushiem berniem. Saku stradat jau agri. Lidzigi kaa Ljenka, skola biju izcilniece, bet esmu tikusi daudz talak ?
Bernibaa dzivoju loti nabadzigi- mums par nebija ne dushas, ne wc majas, tapec tagad izbaudu savas 3 vannasistabas un atlaujos sev nemt apkopejas un teret savu nopelnito naudu uz pilnu klapi, neaizmirstot ari par uzkrajumiem!
Un, pats galvenais- jaa, man ir lieliska humora izjuta- gan klasiskaa, gan melnaa ??

Tīri intereses pēc – kādas valodas pārvaldi? Latviešu, spriežot pēc rakstības, nē. Un "pārvaldīt" nozīmē runāt un rakstīt "native speaker" līmenī. Bet, kā jau minēju, tas nav redzams pat latviešu valodā.
05.05.2023 20:40 |

Reitings 99
Bjork @ 05.05.2023 12:31
paskatījies ne tā ??
Noteikti blakus diskusijā par to gaļas cepšanu kkur runā, nu par estetisko pusi, bet lai vai kà Karadźana kopā gatavo, kopā spēlēja, lai arī viņa iespējams pietēlo #richlife, bet tam bèrnam nekā netrūkst. Dzimšanas dienā liela dāvana, noformēta siena, pasūtīta torte un viss dēļ Stefānijas. Lai ir kaut vai dēļ instagrama, bet ir un būtu arī bez instagrama. Miai uz zemes nomesti trīs baloni un ieķerta kūciņa 22.00 vakarā, kas gan tikai dēļ foruma.
Iedomājaties, kas būtu ar Miu, ja lezbu un cāleņu dvaša neelpotu pakausī katru dienu? Tad vispār nekā Miai nebūtu. Iztiktu ar tukšu pudeli un pulti.

Mani smīdina un pat reizēm uztrauc tie "standarti": noformēta siena, baloni, torte, animatori.. vjek vienmēr riebušies šāda tipa bērnu pasākumi, un maniem bērniem arī. Svinam pilnīgi citādāk. UN daudzi citi arī. Tāpēc man absolūti neliekas, ka bērnam (īpaši, piemēram, gadu vecam) dzimšanas/vārda diena nav izdevusies, ja nav balonu, zilzaļas stulbas tortes utt. :) (es NEattaisnoju padibenes un tos, kas neliekas par bērniem zinis, tikai vēlējos piebilst, ka viss var notikt dažādi)
05.05.2023 20:46 |

Patīk
Reitings 20573
Reģ: 09.12.2015
Zapte @ 05.05.2023 20:46

Mani smīdina un pat reizēm uztrauc tie "standarti": noformēta siena, baloni, torte, animatori.. vjek vienmēr riebušies šāda tipa bērnu pasākumi, un maniem bērniem arī. Svinam pilnīgi citādāk. UN daudzi citi arī. Tāpēc man absolūti neliekas, ka bērnam (īpaši, piemēram, gadu vecam) dzimšanas/vārda diena nav izdevusies, ja nav balonu, zilzaļas stulbas tortes utt. :) (es NEattaisnoju padibenes un tos, kas neliekas par bērniem zinis, tikai vēlējos piebilst, ka viss var notikt dažādi)

Protams, ka visiem nav jāsvin bērnu jubilejas vienādi. Bet, ja jāizvēlas balonu siena, milzu torte, animatori VAI mazuļa 1. dzimšanas diena, zvārojoties piedzērušam tētukam uz pleciem, kamēr šis izķērc rupjības ex sievai, un 2.dzimšanas diena ar lētāko Maxima kūciņu vēlu vakarā, kad senči izgulējuši paģiras - es tomēr izvēlētos pirmo variantu.
05.05.2023 21:31 |

Reitings 565
Agnessse @ 05.05.2023 07:53
Liene pēdējā storijā izskatās tiešām slikti. Gan mega skropstas, gan jocīgi izmainītā sejas forma, gan tukšais skatiens bumeranga tālumā. ?
vaigus iesūkusi iekšā,lai seja izskatītos slaidāka 🙄
05.05.2023 21:31 |

Reitings 196
Reģ: 23.03.2023
Agnessse @ 05.05.2023 16:06
Neesmu baaaigā Madaras fane, diendienā pat nesekoju, šad tas iemetu aci viņas profilā - tai skaitā šodien. Ļoti patīkami, ka visi posti, kuros figurē meitas, ir ļoti gaumīgi, pārdomāti - it īpaši pēdējais par Keitijas klavierspēli! Nu tik forši, pilnīgi smaidīju lasot.
...
Un tad atausa Mias bildes - kur miglaina seja, kur izvēlēta bilde, kurā Mia izskatās "kaut kā", viss uzsvars uz Ļenu, mati mūždien izspūruši, pat ar to šiko kleitu fotosesijā - skats nekāds. Ehh, žēl.
Lienīt, ja lasi - nešpiko Madaras seksīgās bildes, tāpat nebūs. Labāk pašpiko kā savu bērnu pacelt saulītē. ♥

Diemžēl, bez mātes un māsas palīdzības nebūs nekā. liene koncentrējas tikai uz sevi un savu veci. Viņa ir pametusi savus bērnus, jūtas sevis labākā versija. Kāda Mia! Kāda pucēšana, par kādu naudu? Mīļotais vīrs par skopu, a pašai nav savs brīvas naudas. Un, ja arī būtu, tad visu iztērētu savām vajadzībām.
05.05.2023 21:39 |

Reitings 99
LilyLady @ 05.05.2023 21:31

Protams, ka visiem nav jāsvin bērnu jubilejas vienādi. Bet, ja jāizvēlas balonu siena, milzu torte, animatori VAI mazuļa 1. dzimšanas diena, zvārojoties piedzērušam tētukam uz pleciem, kamēr šis izķērc rupjības ex sievai, un 2.dzimšanas diena ar lētāko Maxima kūciņu vēlu vakarā, kad senči izgulējuši paģiras - es tomēr izvēlētos pirmo variantu.

Bet es taču neteicu, ka tas, kā Kiviči to dara, ir labi! Bet gan te, gan otrā forumā esmu lasījusi simtiem komentāru par baloniem (WTF???) utt. kā rādītāju labai bērna dzimšanas dienas ballītei :D
05.05.2023 22:08 |

10 gadiPatīk
Reitings 4767
Reģ: 03.11.2012
Zapte @ 05.05.2023 22:08

Bet es taču neteicu, ka tas, kā Kiviči to dara, ir labi! Bet gan te, gan otrā forumā esmu lasījusi simtiem komentāru par baloniem (WTF???) utt. kā rādītāju labai bērna dzimšanas dienas ballītei :D

Es uzskatu, ka bērnu pirmās dzimšanas dienas - visi baloni, kūkas utt. ir tikai tīri priekš vecākiem, ne bērna. Tieši tāpat kā tās mēneškūkas, bildes utt. Sava veida modes trends, lai kārtējo reizi iederētos standartos.
Bet ja godīgi, ja man būtu jāizvēlas no abiem variantiem, es izvēlētos nesvinēt vispār , nevis taisīt tādu balli kā Jeļenai vai dod kūku 22.00 vakarā. 😀
05.05.2023 22:56 |

Reitings 196
Reģ: 23.03.2023
Palasot šo interviju, ir skaidrs, ka andris sākumā konkrēti sazombējis lieni. Ja jāizvēlas sevi vai bērnus, viņš izvēloties sevi. Un liene to pašu izdarīja viņa ietekmē. Principā, liene sapinās ar nepareizo veci un samīlējās. Pieļauju, ka šobrīd joprojām dzīvo gan uz antidepresantiem, tos jaucot ar alkoholu, tāpēc ne sevi redz normāli no malas, ne flitrē, ko bieži vien (pārsvarā gan) raksta instagramā. andra tipa vīriešiem vienmēr ir garā vājas, viegli ietekmējamas un jaunas sievietes. Visas viņa sievas, izņemot pirmo, tādas ir bijušas. andris ir lienes nelaime nevis laime. Narciss totālākais. liene ir pilnībā pakļauta viņam. Bērni aizbēguši, pazaudēti. Ko viņa iesāks vecumdienās?
Intervija te:
https://jauns.lv/raksts/izklaide/323062-gimene-no-manis-ir-atteikusies-liene-skulme-par-kopdzivi-ar-kivicu-berniem-un-alimentiem
06.05.2023 00:18 |

Reitings 528
Reģ: 05.08.2021
Liene raksta, ka ir ļoti daudz rakstījusi par karalisko ģimeni 😂 Liene, kur tie tevi raksti ir publicēti? Tur par, kur tava grāmata?
Nesaprotu, ko viņa vispār tur ņemas par Coronation. Ne viņa šeit dzīvo, ne kādu baigi interesē viņas "zināšanas"
06.05.2023 01:29 |

Reitings 15348
Reģ: 29.04.2022
vivii @ 05.05.2023 22:56

Es uzskatu, ka bērnu pirmās dzimšanas dienas - visi baloni, kūkas utt. ir tikai tīri priekš vecākiem, ne bērna. Tieši tāpat kā tās mēneškūkas, bildes utt. Sava veida modes trends, lai kārtējo reizi iederētos standartos.
Bet ja godīgi, ja man būtu jāizvēlas no abiem variantiem, es izvēlētos nesvinēt vispār , nevis taisīt tādu balli kā Jeļenai vai dod kūku 22.00 vakarā. ?

Cik Tev ir bērni? Šāds viedoklis ir ok no daudzbērnu mammām (jo viņas ir pieredzējušas ļoti daudz un saprot kas ir kas) un cilvēkiem, kam savu bērnu nav (kam pieredze ir 0, bet ir viedoklis) :)
06.05.2023 01:43 |

Reitings 39208
Reģ: 10.11.2022
Ilgi nebija jāgaida. Liene esot ļoti noslēgts cilvēks, atteikusi tik daudz interviju, podkāstu un ko tik vēl nē un karalisko ģimeni viņa pazīst labāk kā sevi pašu. Un viss tikai tāpēc, ka Madaru uzaicināja uz raidījumu. Cik slimai galvai jābūt , lai šādi izpaustos? Noslēgtā sieviete,😅😅😅🙈🙊🤫🤪😜, ej pie daktera!
06.05.2023 01:44 |

10 gadiPatīk
Reitings 4442
Reģ: 31.10.2010
Lienīte, tu ar katru dienu vairāk šķiries no prāta. Varbūt karalis Čārlzs personīgi atsūtīja tev ielūgumu uz kronēšanu, bet tu tik noslēgta, ka atteici?
06.05.2023 02:03 |

Reitings 5277
Reģ: 01.04.2023

Bet ja godīgi, ja man būtu jāizvēlas no abiem variantiem, es izvēlētos nesvinēt vispār , nevis taisīt tādu balli kā Jeļenai vai dod kūku 22.00 vakarā. ?

Kā - nesvinēt vispār, kāds modes trends???? Bērni taču tik ļoti priecājas par visiem tiem dekoriem, kūciņām, “ballīti” utt. Ar tematiku, kas viņam tajā brīdī aktuāla (vai tā būtu Pepa pig, Powpatrol, nāras, lāči vai Spider-Man ). Vienmēr, bez izņēmuma! Jau kopš 1. dzimšanas dienas, kad sīcis tiek ienests no rīta istabā un tur ar baloniem sadekorēts, ģimene apkārt utt. Nu, tiiik laimīgs :)
06.05.2023 02:35 |

Reitings 211
Reģ: 09.06.2015
Tuana @ 06.05.2023 02:35

Kā - nesvinēt vispār, kāds modes trends???? Bērni taču tik ļoti priecājas par visiem tiem dekoriem, kūciņām, “ballīti” utt. Ar tematiku, kas viņam tajā brīdī aktuāla (vai tā būtu Pepa pig, Powpatrol, nāras, lāči vai Spider-Man ). Vienmēr, bez izņēmuma! Jau kopš 1. dzimšanas dienas, kad sīcis tiek ienests no rīta istabā un tur ar baloniem sadekorēts, ģimene apkārt utt. Nu, tiiik laimīgs :)
piekritu @tuana . Riebj tās izrādīšanās. Tad labāk visi ģimeniski apēdam kūku paliekas,kuras atstajis mazais jubilars, neka 3h censamies uztaisit smukas IG party bildes..
06.05.2023 02:49 |

Reitings 274

Nu nosvinēt vispār jau gan bērnam sirds sapetu. Labi piekrītu, ka 1.gada dzimšanas diena ir absoluti nevajadzīga pompozu taisīt. Bet nu kādiem 3-4 jau sākās bērnam tā nenormālā vajadzība pēc tas balles, vismaz man meita jau 2 menešus iepriekš gaida, plāno ko aicinās, kāda kūka būs utt.
06.05.2023 07:21 |

10 gadi
Reitings 1387
Reģ: 13.02.2009
Nav jau visiem jāsvin vienādi, man kā mammai svarīgākais liekas, ka bērnam savā dzimšanas dienā jājūtas īpaši. Var arī mierīgi aiziet uz spa, izdauzīties baseinā, apēst kaut ko kas garšo vai tikpat labi mājās kopā uzcept picu un aiziet uz tuvāko rotaļu laukumu izšūpoties. Katram rocība atšķiras, bet nu normāli būtu atzīmēt dzimšanas dienu un uzdāvināt vecumam atbilstošu rotaļlietu. Piekrītu, ka animatori un lielākas ballītes bērni sāk prasīt ap 3/4 gadu vecumu un tas arī ir ok. Tikai nez vai šeit apspriestajā ģimenē bērnam tiks uzmanība un normāli svētki, bez mežezera plūdiem, kur galvenajā lomā divi pieaugušie un viņu problēmas..
06.05.2023 07:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits