Pilgrim @ 05.05.2023 13:05Man šķiet,viņa beidzot izlasīja tās ņirgas par apenēm un savu kolosāli fantastisko ceļojumu un tad nu arī sašļuka.
Hortenze @ 05.05.2023 18:28
Un par Dionīsa orģijām. ?
Cikucaku @ 05.05.2023 11:04
Atslabsti. Tev tiesham nav humora izjutas! ?
Velreiz palieku pie sava viedokla, ka tas bija smiekligi- kaa karikatura. Jamak pasmieties gan pasham par sevi, gan par citiem.
Neatlaujies mani saukt par shaurpieri- es esmu loti gudra, inteligenta un veiksmiga sieviete?
Ari teksti par arodskolam..
Viss ir atkarigs no pasha cilveka, cik daudz vins sasniedz sava dzive.
Es savos mazliet zem 40 esmu sasniegusi daudz- stradaju par augstaka limena vaditaju starptaustiska uznemuma, brivi parvaldu 3 valodas (+3 citas videja limeni) pelnu looooti labi (ja velies, varu droshi padalities ar savu bankas screenshotu ?- gribi?! ?), dzivoju labaa privatmaaja ar jau nosegtu kreditu, laimigi precejusies, ar lieliskiem, jau gandriz pieaugushiem berniem. Saku stradat jau agri. Lidzigi kaa Ljenka, skola biju izcilniece, bet esmu tikusi daudz talak ?
Bernibaa dzivoju loti nabadzigi- mums par nebija ne dushas, ne wc majas, tapec tagad izbaudu savas 3 vannasistabas un atlaujos sev nemt apkopejas un teret savu nopelnito naudu uz pilnu klapi, neaizmirstot ari par uzkrajumiem!
Un, pats galvenais- jaa, man ir lieliska humora izjuta- gan klasiskaa, gan melnaa ??
Bjork @ 05.05.2023 12:31paskatījies ne tā ??
Noteikti blakus diskusijā par to gaļas cepšanu kkur runā, nu par estetisko pusi, bet lai vai kà Karadźana kopā gatavo, kopā spēlēja, lai arī viņa iespējams pietēlo #richlife, bet tam bèrnam nekā netrūkst. Dzimšanas dienā liela dāvana, noformēta siena, pasūtīta torte un viss dēļ Stefānijas. Lai ir kaut vai dēļ instagrama, bet ir un būtu arī bez instagrama. Miai uz zemes nomesti trīs baloni un ieķerta kūciņa 22.00 vakarā, kas gan tikai dēļ foruma.
Iedomājaties, kas būtu ar Miu, ja lezbu un cāleņu dvaša neelpotu pakausī katru dienu? Tad vispār nekā Miai nebūtu. Iztiktu ar tukšu pudeli un pulti.
Zapte @ 05.05.2023 20:46
Mani smīdina un pat reizēm uztrauc tie "standarti": noformēta siena, baloni, torte, animatori.. vjek vienmēr riebušies šāda tipa bērnu pasākumi, un maniem bērniem arī. Svinam pilnīgi citādāk. UN daudzi citi arī. Tāpēc man absolūti neliekas, ka bērnam (īpaši, piemēram, gadu vecam) dzimšanas/vārda diena nav izdevusies, ja nav balonu, zilzaļas stulbas tortes utt. :) (es NEattaisnoju padibenes un tos, kas neliekas par bērniem zinis, tikai vēlējos piebilst, ka viss var notikt dažādi)
vaigus iesūkusi iekšā,lai seja izskatītos slaidāka 🙄Agnessse @ 05.05.2023 07:53Liene pēdējā storijā izskatās tiešām slikti. Gan mega skropstas, gan jocīgi izmainītā sejas forma, gan tukšais skatiens bumeranga tālumā. ?
Agnessse @ 05.05.2023 16:06Neesmu baaaigā Madaras fane, diendienā pat nesekoju, šad tas iemetu aci viņas profilā - tai skaitā šodien. Ļoti patīkami, ka visi posti, kuros figurē meitas, ir ļoti gaumīgi, pārdomāti - it īpaši pēdējais par Keitijas klavierspēli! Nu tik forši, pilnīgi smaidīju lasot.
...
Un tad atausa Mias bildes - kur miglaina seja, kur izvēlēta bilde, kurā Mia izskatās "kaut kā", viss uzsvars uz Ļenu, mati mūždien izspūruši, pat ar to šiko kleitu fotosesijā - skats nekāds. Ehh, žēl.
Lienīt, ja lasi - nešpiko Madaras seksīgās bildes, tāpat nebūs. Labāk pašpiko kā savu bērnu pacelt saulītē. ♥
LilyLady @ 05.05.2023 21:31
Protams, ka visiem nav jāsvin bērnu jubilejas vienādi. Bet, ja jāizvēlas balonu siena, milzu torte, animatori VAI mazuļa 1. dzimšanas diena, zvārojoties piedzērušam tētukam uz pleciem, kamēr šis izķērc rupjības ex sievai, un 2.dzimšanas diena ar lētāko Maxima kūciņu vēlu vakarā, kad senči izgulējuši paģiras - es tomēr izvēlētos pirmo variantu.
Zapte @ 05.05.2023 22:08
Bet es taču neteicu, ka tas, kā Kiviči to dara, ir labi! Bet gan te, gan otrā forumā esmu lasījusi simtiem komentāru par baloniem (WTF???) utt. kā rādītāju labai bērna dzimšanas dienas ballītei :D
vivii @ 05.05.2023 22:56
Es uzskatu, ka bērnu pirmās dzimšanas dienas - visi baloni, kūkas utt. ir tikai tīri priekš vecākiem, ne bērna. Tieši tāpat kā tās mēneškūkas, bildes utt. Sava veida modes trends, lai kārtējo reizi iederētos standartos.
Bet ja godīgi, ja man būtu jāizvēlas no abiem variantiem, es izvēlētos nesvinēt vispār , nevis taisīt tādu balli kā Jeļenai vai dod kūku 22.00 vakarā. ?
Es uzskatu, ka bērnu pirmās dzimšanas dienas - visi baloni, kūkas utt. ir tikai tīri priekš vecākiem, ne bērna. Tieši tāpat kā tās mēneškūkas, bildes utt. Sava veida modes trends, lai kārtējo reizi iederētos standartos.
Bet ja godīgi, ja man būtu jāizvēlas no abiem variantiem, es izvēlētos nesvinēt vispār , nevis taisīt tādu balli kā Jeļenai vai dod kūku 22.00 vakarā. ?
piekritu @tuana . Riebj tās izrādīšanās. Tad labāk visi ģimeniski apēdam kūku paliekas,kuras atstajis mazais jubilars, neka 3h censamies uztaisit smukas IG party bildes..Tuana @ 06.05.2023 02:35
Kā - nesvinēt vispār, kāds modes trends???? Bērni taču tik ļoti priecājas par visiem tiem dekoriem, kūciņām, “ballīti” utt. Ar tematiku, kas viņam tajā brīdī aktuāla (vai tā būtu Pepa pig, Powpatrol, nāras, lāči vai Spider-Man ). Vienmēr, bez izņēmuma! Jau kopš 1. dzimšanas dienas, kad sīcis tiek ienests no rīta istabā un tur ar baloniem sadekorēts, ģimene apkārt utt. Nu, tiiik laimīgs :)