par šo arī rēcu. Vinai bija te nesen storijs šajā sakarā1 tas pats, un man tā niezēja nagi iekomentēt, ka tie 3 amerikas štati burtiski paris stundu braucienā viens no otra 🤣 un izskatas, ka redzējusi lāga arī neko nav, jo piemin tikai un vienīgi Lielo Kanjonu 🤣 kas, manuprāt, lai arī iespaidīgs, nav pats krutākais, ko tajā Amerikas galā var ieraudzit 😒 gan jau, ka vienigais, ko pati zina, jo lepni stāstīja, ka, redz, citi nemaz nezinot 🙄🤣Bjork @ 27.04.2023 18:08Visa Amerika!!! Kalifornija, Nevada, Arizona, kas atrodas viens otram līdzās un Florida, kur ar kājam 35C staigāja ???
Kristiansanda līdz Alesundai knapu ir 1/4 no Norvēģijas. Līdz augšai izbraukājusi. Uz mēness ar' pabijusi.
Gan jau storijos. Man viņas storijus jau labu laiku rāda ar vairāku stundu nobīdi. Tā, ka tikai vakarā parāda no rīta ieliktos, kas te jau dienas laikā aprunātiamoreamore @ 27.04.2023 20:18Meitenes, kur jūs par to sievišķības akadēmiju atradāt? Viņa ko teica par šo?
amoreamore @ 27.04.2023 20:18Meitenes, kur jūs par to sievišķības akadēmiju atradāt? Viņa ko teica par šo?
amoreamore @ 27.04.2023 20:18Meitenes, kur jūs par to sievišķības akadēmiju atradāt? Viņa ko teica par šo?
pufijs @ 27.04.2023 17:39
Vai masiere nebija austrumu tautības? Atsevišķās tautās pieņemts mazus bērnus, īpaši ļoti simpātiskos, saukt par neglītiem. Kaut kādi ticējumi par pasargāšanu no skaudības un ļaunās acs tādā veidā.
LilyLady @ 27.04.2023 20:09Sievišķības akadēmija?? Ko tur mācīs? Kā nofiltrēt nodzertu purnu tā, ka pazūd deguns? Kā ūdens vietā lakt Mežezeru? Kā izārstēt neesošu artrītu? Kā ģērbties, kad nav gaumes? Kurtizānes meikaps - soli pa solim? Minhauzena manifestācija?
Dāmas, piesakās! Uresina tūlīt nervozi pīpēs stūrītī, kad Lieņuks sāks savu kursiņu darbināt.
Jo toreiz tiešām baidījās lai nenoskauž.Man vecmamma ar teica, vakar bija vēl smukāks! Daudz visādu paradumu bija.Tusnelda @ 27.04.2023 21:18
Tepat Latvijā arī bērnus agrāk par skaistiem saukt izvairījās. Manai vecvecmāmiņai bija paradums uz "vai, cik smuks bērniņš" atbildēt ar "smuks kā tava pakaļa". Reiz šito pārrunāju ar savu draudzeni, kas citā novadā dzīvo, viņas radinieki arī līdzīgi izrunājās.
O, drīzumā būs Kiviča stand-Up! Lai zeme atveras!micīte @ 27.04.2023 22:09Lezbes, es tikko aizgāju palasīt Kiviča wiki (gribēju izlsit viņa pilno sievu sarakstu ?) un ka tik tur nav viņi paši zem Mežezera rakstījuši ?? Palasiet pēdējos 2 paragrāfus pie viņa karjeras, var redzēt, ka uz vienu brīdi sapņojot, tomēr acis aizvēruši gan, jo pamainiju dažas pareizrakstības kļūdas, piem Andris kivičs ar mazo k, bet salīdzinājumā ar viņa panākumiem, šķiet tāds sīkums vien ?
micīte @ 27.04.2023 22:09Lezbes, es tikko aizgāju palasīt Kiviča wiki (gribēju izlsit viņa pilno sievu sarakstu ?) un ka tik tur nav viņi paši zem Mežezera rakstījuši ?? Palasiet pēdējos 2 paragrāfus pie viņa karjeras, var redzēt, ka uz vienu brīdi sapņojot, tomēr acis aizvēruši gan, jo pamainiju dažas pareizrakstības kļūdas, piem Andris kivičs ar mazo k, bet salīdzinājumā ar viņa panākumiem, šķiet tāds sīkums vien ?