C00L Dzipsy @ 01.08.2021 21:30”Izskatās, ka pārāk ilgi mēs vairs Latvijā nepaliksim. Gribētos uztaisīt atvadu tūri ar nosaukumu ”Andris Kivičs saka Atā!”. ”Mēs braucam prom, jo mums palika šeit neomulīgi dzīvot. Mēs sapratām, ka šīs valsts vērtības neatbilst mūsu vērtībām. Mums ir sajūta, ka mēs šeit neiederamies. Abi izskata iespēju pārcelties uz Ameriku, kādu no Arābu zemēm vai vēl divām valstīm, kuras pagaidām neatklāj.
Baigi tālu nav tikuši! ???
https://skaties.lv/izklaide/slavenibas/muziki/latvija-vairs-ilgi-nepaliksim-gribetos-uztaisit-atvadu-turi-andris-kivics-pusnakti-facebook-tiesraide-atklaj-nakotnes-planus/
Pilnīgi piekrītu! Drausmīgi to visu noskatīties..Amber @ 01.08.2021 21:41Man visā šajā jezgā visvairāk žēl ir Andra un Lienes kopīgā meitiņa, kura vēl pagaidām ir pārāk maziņa, lai saprastu cik ļoti lielā un smirdīgā miskatē viņa ir piedzimusi. Tiem pārējiem bērniņiem vismaz ir otrs, garīgi vesels vecāks, bet kas ir tai mazākajai? Viņas abi vecāki ir toksiski alkoholiķi un narkomāni ar spēcīgiem personības traucējumiem, kuri nekad mūžā nemainīsies. Kādas viņai vispār ir cerības uz normālu dzīvi? Viens garīgi slims vecāks jau ir pietiekoši, lai sačakarēti bērna psihi, es pat nevaru iedomāties kādas ir sekas, ja abi vecāki ir vienlīdz slimi. Bēdīgi, pa galam bēdīgi…
Minkačū @ 01.08.2021 21:51Kas Ļenkai pēdējos storijos ir ar lūpām noticis?
Minkačū @ 01.08.2021 21:51Kas Ļenkai pēdējos storijos ir ar lūpām noticis?
C00L Dzipsy @ 01.08.2021 20:20Man likās, ka Madara būs gudrāka un visu šo netīro veļu, kā arī savus bērnus, publiski neķeskās pa sociālajiem tīkliem. Diemžēl, Madara ar saviem storijiem iekāpa vienā maisā ar Kiviču un Lieni. Skumji.
Miaa @ 01.08.2021 22:47Pieslēdzos Lienes IG laivam. Kivičs minūtes laikā paspēja pateikt, ka, dzirdot kā runā Madara, viņš pat dzirdot kā viņa savā leksikā izmantojot viņa vārdus. Un fonā Liene ņirdz: "Pārgudrā". Tad vēl to, ka uzturējis viņu no 18 līdz 26 gadu vecumam, ka viņai nav bijusi nekāda attiecību pieredze, ka viņa pievēmusi klubu, vārtījusies kaut kādā laukumā, kā viņa ir nākusi no laukiem, kā viņš mācījis viņai krāsoties, kā vedis ceļojumos. Un fonā Liene atkal piemetina, ka viņš mācījis Madarai arī manieres. Viss, atslēdzos. Nē, nu man nervi netur, īpaši kad tā bezsmadzeņu idiote fonā runā par to, kas pašai reāli trūkst, jo ne viņai manieres, ne prāts. Piedodiet, atvainojiet, ņemu savus vārdus atpakaļ, kad teicu, ka man nepatīk Madara un ka Kivičam nav iemeslu melot. Atzīstu savu kļūdu, tā domājot. Jo tagad redzu, ka tur abi pa fāzēm aizgājuši un Madara, lai arī viņa varbūt nav perfekta, vismaz nav garīgi slima. Un, jopcik, es arī esmu meitene no mazas pilsēteles un ne visai bagātas ģimenes, esmu i savā laikā dzērusi, i vēmusi, bet tas bija agrāk un tagad, 30 gadu vecumā, es vairs neesmu tas pats cilvēks, kāds biju, kad man bija 18. Tieši tāpat arī Madara. Sieviete ir izaugusi un dzīvo normālu dzīvi, kamēr Kivičs ar savu Lieni JOPROJĀM nav tikuši ārā no tā tīņu vecuma un dzerstīšanās periodā. Un tas viss vēl pie tam, ka viņi ir vecāki par Madaru un teorētiski būtu jābūt nobriedušākiem.
Mazaa15 @ 01.08.2021 23:04Pēdējais Lienes kliedziens live, tiksimies tiesā ?Beidz vārna kliegt, kur tavi bērni. Taisnības rakstītāja, grāmatu iespraud kur saule neiespīd?
Liec tak Madaru mierā un ne pazemo Andra meitas, kuras brauca pie tēta. Dura