yay @ 03.04.2023 14:53paga, ka tik plekste speciāli priekš forumiņa nav ielikusi tās bildes... nu tiiiiik stulba taču nav, ka tas nopietni samīlējusies ???
Un vinai tiessam katra acs uz savu pusi kā zivtiņai Doriii ???♀️??♀️??♀️
yay @ 03.04.2023 14:53paga, ka tik plekste speciāli priekš forumiņa nav ielikusi tās bildes... nu tiiiiik stulba taču nav, ka tas nopietni samīlējusies ???
Un vinai tiessam katra acs uz savu pusi kā zivtiņai Doriii ???♀️??♀️??♀️
EsFeja @ 03.04.2023 14:47
Nu jā, bet viņš taču kaut kad kladzināja, ka nekad nav bijis pamests un ka foršos, labos cilvēkus (neatceros ka tur tieši bija) nekad nepamet. Ja jau tā lielījās, ka vienmēr pats pametis, tad jau būtu grēks atļaut Lieņukam viņu pamest.
Helga Andersson @ 03.04.2023 14:36Nu jau ZSvars ir labākā Latvijas rokgrupa ?????????????????????????????
Pelnrukšķīte @ 03.04.2023 15:13Kādēļ Andrim nolakoti nagi?! Sajuties kā rokzvaigzne vai atklāj savu patieso dabu?!
Pinky winky @ 03.04.2023 15:03Graudiņi taču atkal īrē māju,ne? Ja manā bruģī īrnieku vazaņķi iecirstu šitādu robu ar cirvi,es viņus vai nu izmestu no mājas vai liktu nomainīt bojāto bruģi. Totāli bezatbildīga vecene tā ļena,pašai pieder tik daudz cik lētie grabuļi, par cita mantu pofig.
Cirtiens pamatīgs,tā ka atleca. Idiote!
OlgaTi @ 03.04.2023 15:17
Vot par šo arī sasmējos. Nu nevar salīdzināt Zskāru ar, piemēram, Dzelzs vilku, Prāta vētru un Pērkonu, kuras es uzskatu patiešām par ļoti labām rokgrupām. Zskārs īstenībā ir viena hīta grupiņa, jo uz sitiena tā uzreiz es pat nevaru atcerēties vēl kādu dziesmu bez Tuvojies sev (vai kā tur to dziesmu sauca).
Bet pašlaik izskatās, ka Liene nodarbojās ar "mārketingu", mēģinot citiem iestāstīt cik Zskāri ir vienreizēji un neatkārtojami labi (līdzīgi kā par uztura bagātinātājiem un matu kopšanas līdzekļiem).
Un tas Muktikluba koncerts... Nu labi, pēc visiem levenīškoncertiem uz šo pasākumu atnāca ap 50 cilvēkiem un tagad tas tiek pasniegts kā gadsimta notikums. Kamõn, mazpilsētu kultūras namos šlāgerizpildītāju grupas savāc lielāku auditoriju.
Šķiet, ka Liene vispār dzīvo kaut kādā iedomu realitātē. Ja zem bildes ir vismaz 50 laiki vai 3 komentāri par to, cik viņa ir forša un smuka, Liene laikam jau ir sevi iedomājusies par supermega Instagram zvaigzni. Nu sorrī, nav tā. Kā arī tie posti par "skaistumkopšanu", nu tik nopietni fleitē un svarīgi atstāsta vispārzināmus faktus, bet uzvedās tik svarīgi kā astrofizikas pētnieks.
Atvainojos, drusku sacepos šodien, laikam vainīgs tuvojošais pilnmēness ?
OlgaTi @ 03.04.2023 15:17
Vot par šo arī sasmējos. Nu nevar salīdzināt Zskāru ar, piemēram, Dzelzs vilku, Prāta vētru un Pērkonu, kuras es uzskatu patiešām par ļoti labām rokgrupām. Zskārs īstenībā ir viena hīta grupiņa, jo uz sitiena tā uzreiz es pat nevaru atcerēties vēl kādu dziesmu bez Tuvojies sev (vai kā tur to dziesmu sauca).
Bet pašlaik izskatās, ka Liene nodarbojās ar "mārketingu", mēģinot citiem iestāstīt cik Zskāri ir vienreizēji un neatkārtojami labi (līdzīgi kā par uztura bagātinātājiem un matu kopšanas līdzekļiem).
Un tas Muktikluba koncerts... Nu labi, pēc visiem levenīškoncertiem uz šo pasākumu atnāca ap 50 cilvēkiem un tagad tas tiek pasniegts kā gadsimta notikums. Kamõn, mazpilsētu kultūras namos šlāgerizpildītāju grupas savāc lielāku auditoriju.
Šķiet, ka Liene vispār dzīvo kaut kādā iedomu realitātē. Ja zem bildes ir vismaz 50 laiki vai 3 komentāri par to, cik viņa ir forša un smuka, Liene laikam jau ir sevi iedomājusies par supermega Instagram zvaigzni. Nu sorrī, nav tā. Kā arī tie posti par "skaistumkopšanu", nu tik nopietni fleitē un svarīgi atstāsta vispārzināmus faktus, bet uzvedās tik svarīgi kā astrofizikas pētnieks.
Atvainojos, drusku sacepos šodien, laikam vainīgs tuvojošais pilnmēness ?
Tā māja ir briesmīga. Tas kamīns vien ir ko vērts🤪 Un ja vēl tajā pufaikciemā Vangažos, tad nu tiešām sapņu māja. Man tas nabaga plikais bērns no prāta neiziet. Šausmīgs skats! Fu uz to graudaino veceni. Bļin, aktrīze no nodegušo teātra.Krizdole @ 03.04.2023 15:33
Tā māja Graudiņiem it kā ar izpirkuma tiesībām, vismaz tā burkā teica, ka beidzot atraduši savu sapņu māju, kas būs viņu