KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 13048
Reģ: 10.11.2022
yay @ 02.04.2023 14:37
Im so sorry. bet vai viņa pēdējā storijā ar to sexy narkomānes seju baro Miu?
cik smiekligi, visu laiku visur bija klainojoss mauglis ar pudeliti, un, tad sis skaistais mates mirklis. Smiekligi, neparliecinaji lenka.
02.04.2023 15:29 |

Reitings 6476
Reģ: 01.04.2023
reina @ 02.04.2023 15:23
Slimiķi gan tie graudiņi, gan ļenka.
Bērns guļ, visi pēc kārtas ar viņu pozē, bučo, galvenais, pēc nobučošanas vēl kamerā paskatīties... ak dievs, nu tiešām kontenta trūkst, ko ig ielikt?
Un..jā...ļenka izskatās, ka krūšturī sēž, vai tad tiešām Miu barotu? ?? Ja tā, nabaga bērns..

Kāda barošana, Madara taču viņai pienu norāva, kad Miai bija kāds pusgads (?) (un nevis nenormālā vēlme atsākt pilnvērtīgi iedzert un naktīs skriet sargāt sava beloveda bikses, bet Madara, protams)
Tas bērns aizmidzis vienkārši ir piestutēts pie mātišķās māmuļas, lai var storiju iefilmēt, pat Graudiņas suņukam tiek no Lienes vairāk - kāds glāsts.
02.04.2023 15:38 |

10 gadi
Reitings 5880
Reģ: 29.01.2009
Ļena saskatījās, ka principā sveši cilvēki, pret viņas ciemiņu ir mīļāki nekā vecāki, tad nu pakazuhai ielika tjipa mīļumbildi, bet acīs tas stindzinošais aukstums.
Kas te bija piebildis, ka bundzinieka meitene sēdēja malā kamēr Lieņuks mēģināja burtiski uzsēsties viņas vīrietim - ir divi varianti, vai nu viņa vēl tiešām ir par jaunu un kūtru, lai noliktu to mamzeli pie vietas vai arī viņa ir absolūti mierīga, ka čalim tā piepūšamā lelle simt gadus nav vajadzīga.
Bet tie tik būtu joki, ja beigās birste pamestu savu tefteli un aizietu pie cita, mēs visas būtu autā un es skriešus skrietu pēc popkorna 😁
02.04.2023 15:40 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 05.08.2013
Incognito @ 02.04.2023 15:40
Ļena saskatījās, ka principā sveši cilvēki, pret viņas ciemiņu ir mīļāki nekā vecāki, tad nu pakazuhai ielika tjipa mīļumbildi, bet acīs tas stindzinošais aukstums.
Kas te bija piebildis, ka bundzinieka meitene sēdēja malā kamēr Lieņuks mēģināja burtiski uzsēsties viņas vīrietim - ir divi varianti, vai nu viņa vēl tiešām ir par jaunu un kūtru, lai noliktu to mamzeli pie vietas vai arī viņa ir absolūti mierīga, ka čalim tā piepūšamā lelle simt gadus nav vajadzīga.
Bet tie tik būtu joki, ja beigās birste pamestu savu tefteli un aizietu pie cita, mēs visas būtu autā un es skriešus skrietu pēc popkorna ?

ja birste pamestu tefteli, es personīgi uzkāptu uz mežezera korķa 😂😂😂😂
02.04.2023 15:50 |

Patīk
Reitings 23809
Reģ: 09.12.2015
Tā nu ir sanācis, ka Lienei atkal ir resns un nesmuks vīrs, tāpēc siekalojas ap slaidākiem un glītākiem vīriešiem. Ar Buli taču bija tas pats, un faktiski Māris ir tāds drusku Buļa tips, simpātisks, stilīgs. Vēl ar labu autiņu un talantīgs savā jomā. Kāpēc plekstei nepamēģināt savus vecos trikus? Acis pilnīgi staro, kad sēž blakus tam bundziniekam.
Un Kivis ir tik nožēlojams savā atgriešanās koncī. Atkal tajā mētelī uz skatuves, un Liene vēl filmē viņu no pilnīgi neglaimojošiem rakursiem, visur tas valzirga pakausis redzams. 🤦‍♀️
Rēcīgi, kad muzikants sāk murgot par beibēm, kas pirms 20 gadiem saukušas šo uz viesnīcu..laikam cerēja, ka tagad arī kāda pasauks. Bet visas tik met acis uz citiem grupas dalībniekiem. 😂
02.04.2023 16:17 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 31.10.2010
yay @ 02.04.2023 15:50

ja birste pamestu tefteli, es personīgi uzkāptu uz mežezera korķa ????

Es tad gribētu paskatīties uz to īpaši stulbo vīrieti, kurš Ļenku pieņemtu. Viņam būtu jābūt tādā pašā vai zemākā IQ līmenī kā Kivičs. Fiziskie dotumi Ļenkai vairs nav tādi, lai spētu aizēnot prāta neesamību. Neviens inteliģents vīrietis viņas kukū un hihī ilgtermiņā nepaciestu. Joprojām brīnos, kā Ārens to spēja 10 gadu garumā. Šaubos, ka tad viņa bija gudrāka.
02.04.2023 16:18 |

10 gadi
Reitings 2882
Reģ: 20.06.2013
Bet nu teftelis tiešām neredz, ka viņa soul mate līmējas klāt citam? Vai arī šim pohuj galīgi ? Laikam kivim jau tā redze laikam īpaši laba nebija,tagad pie 50 droši vien vēl sliktāk
02.04.2023 16:31 |

10 gadi
Reitings 8504
Reģ: 17.09.2009
Pag, Kivim melni nagi nolakoti vai man rādās? 🤣
02.04.2023 16:51 |

10 gadiPatīk
Reitings 4686
Reģ: 03.11.2012
Kas zin, varbūt Kivis tik vien gaida momentu, kad Liene aizskries pie nākamā uzšāvēja. Nerunāju, tagad par to grupas biedru, bet vispār pie kāda.
Tad Kivis varētu ieņemt cietēja lomu, iespējams, ka kļūtu par vientuļo tēvu, jo diez vai Liene ņemtu sev līdzi Miu, tad Kivis atkal varētu paraudāt un dabūt sabiedrības atbalstu utt. Principā, viņam tas būtu visizdevīgākais variants, jo no tā varianta viņš izietu balts un pūkains, jo ja viņš aizietu no Lienes, tad skandāls būtu garantēts pa visu Latviju 😂Un Kivis gan jau saprot, ka tāds skandāls būtu izdevīgs tikai Lienei, ne viņam. Kivis jau savā ziņā ir liels shēmotājs un manipulētājs.
02.04.2023 16:55 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Kas tas par sātanistu rituālu, pēdejā Ļenkas video? Nolēma no sevis izpestīt ārā savu stulbumu un infantilismu? Nederēs, tur ir jāsauc eksorcists.
02.04.2023 16:57 |

Reitings 6002
Tā Liene graudiņa vispār man atgādina, baba yaga jeb krieviski (Баба-Яга).
02.04.2023 17:03 |

10 gadi
Reitings 738
Reģ: 21.11.2009
Neapskaužu bundzinieka draudzeni - padzīvojusi kurtizāne karas draugam kaklā, bet kā reaģēt, lai pati beigās netiktu pataisīta par ķerto? Turklāt Graudiņiem lïdzi bija STV filmēšanas komanda.
02.04.2023 17:03 |

10 gadi
Reitings 738
Reģ: 21.11.2009
Gan jau ne visos koncertos bundzinieka draudzene būs līdzi, tad nu varam tikai iedomāties kā Liene iznesīsies, ja draudzene būs palikusi mājās.
02.04.2023 17:06 |

Reitings 6002
Skatos, es uz Ļenkas bildēm un domāju, nu kā var tik slikti visu nofotografēt, tam ir jābūt, kaut kādam īpašam talantam. 😀
02.04.2023 17:09 |

Reitings 242
Reģ: 02.04.2023
Kādu laiku biju vien lasītāja, bet laiks pievienoties resnajām, neveiksmīgajām, pelēkajām lezbēm bez savas dzīves.
Par to bundzinieku tik vājprātīgi uzkrītoši. Bet nu man arī vīrs pelna krietni vairāk kā es un es esmu domājusi, kā būtu, ja man būtu jāuztur sevi un bērnu vienai, jo mans darbs ir viens no tiem slikti apmaksātajiem sirds darbiem + haltūras. Bet nu, lai gan apzinos, ka tāda līmeņa dzīvi, kā tagad es nenodrošinātu, es tomēr esmu padomājusi par to, lai mēs būtu ar jumtu virs galvas un pilnu šķīvi. Tikmēr žurnāliste, onkoloģe, menedžere saprot, ka nekas jau tur nebūs un ir jāmeklē jums apgādnieks, jo neviens viņai neko tāpat vien nedos, pat matus jādīc, lai nokrāso nabaga birthday girly. Reāli bēdīgi.
Kas attiecas uz bundzinieka draudzeni, es te drusku pastalkoju, nu man izskatās, ka sakarīgs džeks tas bundzinieks, vienkārši iet spēlēt dažādām grupām un no z-svars nav ielicis ne bildes, ne story. Tad jau tīri naudas darbs. Tas liek domāt, ka džeks normāls un ar galvu draudzējas un meitene gan jau to saprot, iespējams paši ierēc mājās. Es, piemēram, vīram uz pirkstiem neskatos, kā to darītu Liene, jo man nav jāuztraucas, ka viņam kāda cita kaut ko var piekoļīties, es esmu gana un ar mani vienu pilnas rokas :D Varbūt tai bundzinieka draudzenei arī nav stresa par šo, ko tur ļaut vai neļaut, man drīzāk liekas, ka viņa ir ļoti par sevi pārliecināta un vispār neķer kreņķi par tādu vecu grabažu, kas vienītī koļījas. Nezinu vai kāda no mums šeit no vīra Lieni gaiņātu prom, tur ir jābūt reāli zemai pašapziņai.
02.04.2023 17:36 |

Reitings 242
Reģ: 02.04.2023
Bet pašiem Pivičiem izskatās kaut kāda laulību krīze, kas ir tikai normāli gan pēc vairakiem gadiem kopā, gan pēc mazuļa ienākšanas ģimenē, jo pamainās dinamika. Tikai atšķirība, ka Kivis jau neies izrunāt šīs lietas vai nedod dies pāru terapiju, tam tefteļtodlerim tak ir 5 sekunžu uzmanības noturība un kad nu parādās pirmās grūtības un rutīna tad jāmeklē atkal ekšens. Lienes pat drusku žēl - mēģina kaut kur meklēt atzinibu, ka vēl ir pievilcīga un izskatās, ka bundzinieks vienkārši draudzīgs un viņam (un visticamāk arī draudzeni) vienkārši Lienes ir drusku žēl un tad lai jau papriecājas par ballīti. Ne jau nu viņi abi mucā dzīvo un nezin kā Pivičiem iet un cik bēdīgs stāvoklis ir viņu dzīve.
02.04.2023 17:37 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
Ai nu ko pārspīlējat, neredzēju nekādu kāršanos kaklā bundziniekam, bet to, ka gribēja ielīst STV sižeta kadrā, gan.
Andrim melni nagi kā rock stāram, bet resnums gan to visu pabojā. Resnie rock stāri brauc arī ar Harley Davidson, bet tas nebūs Andra variants.
Par klavierkoncertu gan negaidīts pārsteigums, malacis.
02.04.2023 17:48 |

Reitings 45412
Reģ: 10.11.2022
Ak dievs, cik skaisti meitenes dejo! Un tie infantilie smiekliņi. Hi, hi,hi, meitenes sadevušās rokās vienkārši lēkā. Bet Lienei pat dievs jāpiesauc, redzot tādu skaistumu. Vēl tikai kukū pietrūka. Tiem graudiņiem tā māja iekārtota tāda krievu 90gadu stiliņā. Pabriesmīgi. Un vēl abi lamājas Mias klātbūtnē. Kaut gan Miai jau tā pierasta lieta, kivis jau arī laiž maķperemaķ un vēl to netiklo sievieti piesauc, bet nu tas saprotams, Lieni piemin katrā teikumā.
02.04.2023 17:58 |

Reitings 2798
Reģ: 07.03.2022
Fuj, fuj, fuj. Viņš ar to biezo mēteli uzstājās visu koncerta laiku? Varu iedomāties kā no viņa voņī. 🤮🤮🤮
02.04.2023 18:02 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 05.08.2013
klau, kas noticis ar kivichclub IG? Man neatrod vairs.
02.04.2023 18:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits