Kādu laiku biju vien lasītāja, bet laiks pievienoties resnajām, neveiksmīgajām, pelēkajām lezbēm bez savas dzīves.
Par to bundzinieku tik vājprātīgi uzkrītoši. Bet nu man arī vīrs pelna krietni vairāk kā es un es esmu domājusi, kā būtu, ja man būtu jāuztur sevi un bērnu vienai, jo mans darbs ir viens no tiem slikti apmaksātajiem sirds darbiem + haltūras. Bet nu, lai gan apzinos, ka tāda līmeņa dzīvi, kā tagad es nenodrošinātu, es tomēr esmu padomājusi par to, lai mēs būtu ar jumtu virs galvas un pilnu šķīvi. Tikmēr žurnāliste, onkoloģe, menedžere saprot, ka nekas jau tur nebūs un ir jāmeklē jums apgādnieks, jo neviens viņai neko tāpat vien nedos, pat matus jādīc, lai nokrāso nabaga birthday girly. Reāli bēdīgi.
Kas attiecas uz bundzinieka draudzeni, es te drusku pastalkoju, nu man izskatās, ka sakarīgs džeks tas bundzinieks, vienkārši iet spēlēt dažādām grupām un no z-svars nav ielicis ne bildes, ne story. Tad jau tīri naudas darbs. Tas liek domāt, ka džeks normāls un ar galvu draudzējas un meitene gan jau to saprot, iespējams paši ierēc mājās. Es, piemēram, vīram uz pirkstiem neskatos, kā to darītu Liene, jo man nav jāuztraucas, ka viņam kāda cita kaut ko var piekoļīties, es esmu gana un ar mani vienu pilnas rokas :D Varbūt tai bundzinieka draudzenei arī nav stresa par šo, ko tur ļaut vai neļaut, man drīzāk liekas, ka viņa ir ļoti par sevi pārliecināta un vispār neķer kreņķi par tādu vecu grabažu, kas vienītī koļījas. Nezinu vai kāda no mums šeit no vīra Lieni gaiņātu prom, tur ir jābūt reāli zemai pašapziņai.