es domaju, ka visiem labak, nedomaju, ka Liene macetu pasutit normalu cienastu, kur nu vel galdu uzklat, vai pati pagatavot.Jaunsprofils @ 31.03.2023 22:04Lienei dzimene, bet nevis viņa aicina ciemos, bet Graudiņu ģimene gatavo mielastu un gaida viņus ciemos, wtf ???
Tieši tā. Neviens nevēlētos ēst pusjēlu, spalvainu vistu Lienes "gaumē".Marfa @ 31.03.2023 22:39es domaju, ka visiem labak, nedomaju, ka Liene macetu pasutit normalu cienastu, kur nu vel galdu uzklat, vai pati pagatavot.
LilyLady @ 31.03.2023 20:43Ne jau Lienes dēļ vepris cenšas, bet pats sevi reklamē - cik labs, cik dāsns. Ja pamatmērķis būtu iepriecināt sievu, tad nepublicētu viņas dāvanu dienu iepriekš savos soctīklos. Bet Kivim svarīgāk bija izrādīties publikai, nevis sagādāt īstu pārsteigumu jubilārei.
qwe @ 31.03.2023 22:23Atkal kivičfamily brauks pie graudiņiem pierīties? ?
Man pašai tīri labi patīk, par kādu sievieti esmu izveidojusies.
LilyLady @ 31.03.2023 18:22Interesanti, ka Andra dzimenē limuzīnu no šova izkļaņčīja un mini restorānu, un mammis ar papu atbrauca, visi ēda varžu kājeles. Un vārda dienā bija baļļuks ar "mīļajiem draugiem", šašlikus cepa, bet Lienītei nekad neviena tusiņa, neviens ģimenes loceklis neapsveic un nav klāt. Dabūja lietotu mēbeli un pinkšķ no laimes.. Diezgan nožēlojama dzīve sievietei 43 gados.
Likumīgi, nelikumīgi, 3 mēneši vai 5 dienas, bet fakts tāds- Graudiņi piesavinājušies svešu mantu.
Es nekad tā nevarētu izdarīt, ne man svešus močus, ne truseļus vajag!
Lienei dzimene, bet nevis viņa aicina ciemos, bet Graudiņu ģimene gatavo mielastu un gaida viņus ciemos, wtf
Minelūše @ 01.04.2023 00:38Vispār jau savos svētkos parasti cienastu gatavo un ciemiņus gaida pats jubilārs?Atkal parazītiskās dziņas pierīties uz citu rēķina. Kauns.