Bjork @ 23.09.2021 07:19
Es noskatījos visu interviju ar Madaru un nejutu nekādu aizvainojumu vai ļaunumu, ir noticis kā tas ir noticis un fokusējas uz svarīgāko SAVĀ turpmākajā dzīvē. Tāpēc man patika intervija, jo tā bija ļoti pozitīva un arī pēc visa tā Madara nepateic neko sliktu par Andri. Pat par Lieni neteica neko negatīvu. Liene, Tu nekad nevarētu tādu interviju iznest, atvaino, bet nevarētu un nespētu, jo esi sekla, ar nopietnām problēmām savā galvā.
Kā es piekrītu! Madara reāli nepateica vispār neko negatīvu, tikai to,kas notiek un viss.
Nabaga Lienei gan tagad baigā bēda, jo kā gan lielo meli Madaru, drīkst aicinat uz tv, kur viņa turpina melot 🤣 veinigais ko pateica,ka brīnās, ka jaunas puses greizsirdīgas un viss🤣
Bet Lienītei cepiens. Man reali žēl Andra, pavilkās uz manipulatori un galvas skalotāju, deva to,ko tajā bridī vajadzēja veča ego, jo protams, ja ar Madaru ilgi gulŕja atsevišķas istabās, kā arī nesatikās mājās, vien uz nakti, viņam taču pietrūka fiziskās attiecības, it sevišķi tādam kā viņš, pai pai, vaig daudz, līdz ar to uzskrēja tādai Ļenkai virsū, tā nolasīja vīrieša patreizējo stāvokli un saprata,ka ir izdevība.. skukji, un lai stāsta cik grib,ka ir laime utt, nu nekas tur nav, varbūt jūtas laimīgs,ka ir dāvāta meita ,bet tā... drīz viss zudīs, jo Ļenkai nav putnu būris pilns.
Diez kā būtu viss bijis,ja dzeguze nebūtu palikusi stāvoklī.
Pluss, saukā Madaru par lauķi, diez kāpēc lauku cilvēks ir sliktāks kā kkāda izlaista Rīgas dāma,kas neko savā dzīvē nemāk, dzīvojusi uz vīra rēķina un viss..viņas "sasniegumi" ir smieklīgi, viņa pati nekur nebūtu tikusi,ja ne viņas bijušais vīrs.
Varētu daudz runāt pae viņu, bet nav vērts, tie,kas ir kaut mazliet apveltīti ar veselo saprātu un dzīves pieredzi, tādai sievietei redz cauri.