zinunezinu @ 21.03.2023 10:15Rāda basģitāru un sauc to par kontrabasu…es nevaru…?♀️ mūziķe ar nelielu pieredzi?
Minelūše @ 21.03.2023 10:30
Es gandrīz rīta kafiju izspļāvu, to dzirdot?Es varbūt arī neatpazītu no skata pilnīgi visus stīgu instrumentus, bet lielo kontrabasu no ģitāras neatšķirt, nu kamon?
u.604737e44a238 @ 21.03.2023 11:10Statistikai - es arī Z-Scars savulaik klausījos, un man patika. Bet tas bija 20 gadi atpakaļ, un tolaik labi iederējās ballītēs klubos. Tagad noteikti ne vairs klausīšos, ne skriešu uz viņu koncertu. Pirmkārt, tāpēc, ka man nepatīk grimt nostalģijā -dzīve iet uz priekšu, gribu klausīties tagadējo mūziku. Otrkārt, ne es vairs tā jaunā, naivā meitene, ne Kivis tas simpātiskais čalis - viņš tik daudz podus nogāzis, ka savu reputāciju vairs nav iespējams attīrīt. Negribu skatīties uz resnu, aplaidušos tefteli - sievu sitēju, kas knapi svepst, un vēl par savu naudu atbalstīt viņa slimo piekabi.
Blocked @ 21.03.2023 10:17
Kur pieejams ?
Ariete @ 21.03.2023 12:01Menedžere, sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Kiviča : " Smalkā! Ooo! Forši, kas tik te nav! Nu nu! Vai ne! O! Kādas bungas! Skaisti! Wow! Super! Ģitāras arī! Un kontrabass! Forši! "
Spinosaurus @ 21.03.2023 12:17Es te bišk palūrēju tos, kas raksta sajūsmas komentārus fb. Nu tāda atbilstoša auditorija - bišk vecākas par Grabuļieni, ne tā izglītotākā sabiedrības daļa pamatā (gan jau ir izņemumi, lai man piedod) un ne sevišķi kaut ko dzīvē sasniegušas ??♀️
BellaCiao @ 21.03.2023 11:53
https://www.instagram.com/reel/CqCuoFuIzaz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
vivii @ 21.03.2023 11:04Kontrabass ?????
Es nevaru, šis gan bija riktīgi smieklīgi ???
Drīz Liene varēs ierakstīt CV, ka arī ir Comedian.
LilyLady @ 21.03.2023 10:58Man iet caur kauliem Kiviča nenostādītā balss un nazāli stieptie patskaņi. Ja mūzikas autors ir talantīgs čalis un otrs prot spēlēt instrumentus, tad paša Kiviča veikums ir ļoti sūdīgs, vārdi atkal kā 5 gadus veca bērna repertuārs "ko redzu, par to dziedu". Vispār nenolasās tā gaudošana, ko īsti viņš mīl. Ļaunos cilvēkus? Vienu īpašu ļauno cikvēku? Madaru, ja??
Gan jau viņa faniņi alkonauti blēs līdzi un sajūsmā sitīs plaukstiņas, bet Arēna Rīga tur nebūs. Nu, nebūs. Kivičs ir dzērājs, kurš pat 8 no rīta nevar izvilkties no mājas bez balzāma pudeles. Kāda tur var būt kvalitāte un līmenis. Skaidrs, ka pirmais neizturēs un notīsies tas glītais čalis. Viņam jau sejā bija rakstīts, ka besī Kiviča tarkšķēšana un suņuka hihināšana.
Scandinavian @ 21.03.2023 12:50
Joku sapratu, bet tizls reels, tā nav reklāma produktam.
elfa* @ 21.03.2023 10:24Noklausījos jauno hitu :D.
Klips man liekas perfekti attēlo, kā tā dziesma radās - Kirpičs pie aliņa kādam kārtējo reizi žēlojās, cik pasaule slikta un cilvēki pret viņu ļauni. Pēc tam izdomāja to pierakstīt un mega hits gatavs :D.
Pietrūka tik, lai Lieņuks kkur sānos gorītos. Viņa pat bija uz to filmēšanu aizvilkusies. Ko tad kadrā šo nepalaida?