C00L Dzipsy @ 22.09.2021 16:31https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kad-vinas-satiekas-2/pirms_pienemt_uzvardu_raabe_madara_kivica_prasijusi_padomu_astrologei-349385/
Ļenka jau noskatījās? ?
Bjork @ 22.09.2021 19:36Es atkal aizdomājos, kāda būtu intervija, ja uz to būtu uzaicināta Liene. Dzirdētu tikai : jā, jā, wow, kolosāli, nu jā, hihihihi.
LaikamGarlaicigi @ 22.09.2021 20:16
Nav pat jāaizdomājas... ?
C00L Dzipsy @ 22.09.2021 16:31https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kad-vinas-satiekas-2/pirms_pienemt_uzvardu_raabe_madara_kivica_prasijusi_padomu_astrologei-349385/
Ļenka jau noskatījās? ?
C00L Dzipsy @ 23.09.2021 00:50Ļenka ir atradusi izdevēju kurš sponsorēs viņas grāmatu? ?
LaikamGarlaicigi @ 23.09.2021 00:47Noskatījos jauno Madaras Interviju. Cerēju uz kaut ko nedaudz sulīgāku par to drāmu vasarā. Bet raidījums pēc būtības bija vadīts virspusīgi un uz pozitīvās nots.
Bet, Norvēģijas krastā, protams, intervija bija kā ātomsprādziens... Kad paši terorizēja pusotru mēnesi pa plašsaziņas un soc. medijiem - tas ok. Madara piemin intervijā, ka tas nebija ok - "varbūt būsim jaukas, mīļas un patiesas?".
qBjork @ 23.09.2021 07:19Es noskatījos visu interviju ar Madaru un nejutu nekādu aizvainojumu vai ļaunumu, ir noticis kā tas ir noticis un fokusējas uz svarīgāko SAVĀ turpmākajā dzīvē. Tāpēc man patika intervija, jo tā bija ļoti pozitīva un arī pēc visa tā Madara nepateic neko sliktu par Andri. Pat par Lieni neteica neko negatīvu. Liene, Tu nekad nevarētu tādu interviju iznest, atvaino, bet nevarētu un nespētu, jo esi sekla, ar nopietnām problēmām savā galvā.
Skaistslaiks @ 23.09.2021 10:05Noskatījos to interviju. Man ir tikai viens jautājums, KO TAS ANDRIS ATRADA TAJĀ LIENĒ? Ak mans Dievs, inteliģence, izglītota? Un viņa sauc Madaru par lauķi? Tagad ir skaidrs kāpēc viņa pēc šķiršanās nespēja atrast nevienu brīvu vīrieti, tikai precēts, jo, protams, tiem jau vienalga, kas par sievieti, ka tik palīdz aizmirst ikdienas rutīnu, laikam tie bezpersoniskie hi,hi,ha,ha ir tīri laikā.
Patiesība grāmatā, ja tā patiesiba būs tādi pati kā tagad Instagramā, tad viņa labāk varēja netērēt laiku un naudu.