McSara @ 12.09.2021 09:32Šizofrēnijas izpausmes ir atkal aktīvas!
Par tiem čipsiem es pat ticu, man neliekas, ka Liene ir baigā ēdienu gatavotaja, ari tas receptes, kuras ir parādītas storijos - nav nekas tāds wooow
Turklāt nekartiga sieviete, toreiz no Tenerifes bija sabildēts kāds palicis dzīvoklis pēc viņiem! Šausmas - čūsku midzenis virtuvē! Publiskie cilvēki....arī domājat soli uz priekšu, nevis pietaisa dzīvokli, kuru pēc tam citiem cilvekiem jātīra un jašausminās! Slinka tā Liene, ļoti slinka un nekārtīga sieviete!
Šķirstu Twiteri un izlec:
Susurrrrrs @ 12.09.2021 16:11Puķainais paltraks jau nopirkts, piekaarta aljika aste komplektaa, plus tie spiidiigie zaabaki, skaisti, slauceejas uz kuuti iet slaukt govi sakariigaak apgjeerbushaas manupraat. Aprijusies saraksta murgus, tad atmostas un dzeesh aaraa no riita. Un bleej kaa aita pat savu gaisho un labestiibas pilno dveeseli. Varbuut veel nimbs uz galvas? Iipashi tad, kad pleta kaajas preceetiem viirieshiem. Psihiski slima pakulgalva ar slampas dabu.
LaikamGarlaicigi @ 12.09.2021 01:12Lienes posts:
“ Man viena jauka meitene pajautāja, vai jūtos laimīga un atradusi savas dzīves piepildījumu. Piepildījums vēl ir nākotnē, jo man ir lieli plāni. Es uzreiz varu pateikt, ka esmu absolūti laimīga sieviete, kas beidzot mīl un ir mīlēta. Jūtos tā, kā vienmēr esmu vēlējusies justies, pat, ja ir nācies tik daudz ziedot. Par cenu, proti, ziedošanos, mēs vēl parunāsim, bet varu pateikt, ka jūtos katra centa vērta, un mani neinteresē neviena viedoklis. Tikai mans. Es zinu, kāda ir mana sirds, un man neviens to nevar atņemt. Esmu vienmēr bijusi mīloša un gaiša, neesmu sevi pievīlusi, kaut netaisnība ir man līdzās katru dienu. Es, šķiet, nomiršu ar savu patiesību, bet kāds turēs augsti paceltu karogu savas spītības dēļ. Līdz kapa malai. Ignorējot piedošanu un izrunāšanos. Es neesmu noziedzniece. Mans vīrs nebūs priecīgs, ko saku, bet "Ko Tu dari, māt, un ko Jūs darāt, meitas? Tēva jau vairs nav, un dzīve ir īsa."
#lienekivica #motivation
“
Tēmu grūti noķert dažā teikumā, bet izskatās, ka Andris tuvumā nav, droši vien sakasījušies (kaut kas saistībā ar Madaru). Pudele Lienei ķepā noteikti.
JDGM @ 13.09.2021 15:58
Posts jau labots, bet tas nav par viņas māti un viņas trim meitām domāts? Gan jau tur notiek tādas scēnas ko citi nekas neuzzinās, ja nu vienīgi Kivičs neizskirsies un nesarakstis kārtējo grāmatu.
Drīz jau jāgaida haips par godu grāmatas iznākšanai, popularitāte jau jāpaceļ lai pēc tam varētu lielities ka sarakstījusi grāmatu.. ?
McSara @ 13.09.2021 16:22
Tas saucas: ielej vēl?