Miaa @ 25.08.2021 18:27Par to "bumbiņu" Kivja Twitterī. Pati savām acīm esmu redzējusi tādu skatu (un vēl pāris ģimenes locekļi, kuri redzēja to pašu). Pāris naktis pēc kārtas. Ja nemaldos, pagājušā gada ziemā. Un, nē, es toreiz nefotogrāfēju neko, tāpēc nekāds atspulgs tas nebija. :D Tā ka šajā gadījumā Kivim, visticamāk, bija taisnība, tikai tie, kuri tādu skatu nekad nav redzējuši, nolēma paņirgāties, ka, redz, tas ir atspulgs.
Kaut kas līdzīgs kā šajā bildē, tikai tās divas "bumbiņas" bija vēl tuvāk viena otrai:
creamy80 @ 25.08.2021 19:18No no Kivičiem tāds klusums? Aizdomīgi! ??
LaikamGarlaicigi @ 25.08.2021 19:42
Izskatās, ka Liene no vienas un tās pašas istabas Storijo. Moš Kivis tiešām pa dienu krāso stabus, lasa mellenes vai ķidā siļķes.
LaikamGarlaicigi @ 25.08.2021 20:23Eu, kāds IG specis nevar paskaidrot, ko Liene domāja ar "mans Storijs ir nobloķēts līdz ar to es neko nevarēju paust"?
Ķipa, Kivis pirms aizgāja uz darbu nobloķēja un Liene tikai tagad atrada kā atbloķēt?
Pārāk daudzas cālenes Nospieda "Report Story"?
LaikamGarlaicigi @ 25.08.2021 20:19Godīgi - īsti nesaprotu, priekš kam Kivis ar savām haltūru iespējām brauc uz Norvēģiju kur viss ir baigi dārgāks, alga VIŅAM būtu mazāka un darbs droši vien grūtāks.
Mēneša bilance.
Latvijā
-20 "koncertiņi", katrs 250 EUR (var nokaulēt tos 350 EUR) = 5'000 EUR
(nodokļos 0, bērnu uzturnaudā 0 - 300)
-Īre - 0, kempingi - daži mēnesī par blatiņu, kaut kad paēdina par blatiņu, kaut kad Lieni kāds sapucē par blatiņu.
Norvēģijā
-Strādājot zivju pārstrādē - 3,900 EUR
(nodokļos aptuveni 25%, bērnu uzturnaudā droši vien tie paši 0 EUR)
-Netto ienākumi 2,950 EUR
-Īre - aptuveni vismaz 800 EUR, 0 blatiņu (ja nu vien neatrod Latviešus uz kura kakla sēdēt), alkohols MEGA dārgs
BET... vismaz 8-12 stundas ir miers no Lienes. Netup un nenovēro "mašīnā ap stūri".
Pūre @ 26.08.2021 13:13Sasmējos, ka Lienei pie jaunākā Instagram ieraksta ar Mia ir pielikts #gucci ?