man liekas, ka viņš apzinās, ka ir normāli iegrābies tajā vistā, jo viņa ir konkrēta nejēga. Tikai kopoties var, bet neko citu viņa nejēdz, garīgi atpalikusi, par kuru jābūt 100% rūpes, jo māk tikai gulēt, est, kakāt un kopoties, neko vairāk viņa reāli nemāk darīt, tikai veģetet uz kāda vīrieša pleciņaLaikamGarlaicigi @ 22.08.2021 07:07
Es domāju, ka tas Wow, Forši nav tāpēc, ka nav nekur bijusi. Kad bija ar Ārenu, bija intervijās teikusi, ka pārsvarā drēbes pērk ārzemēs (kuras Ļenkai tiešām bija daudz). Bet uz Ameriku Ļenka bija tikai 4 reizes.
Tas Wow Kolosāli manuprāt ir tikai izmisīgi centieni būt par ceļojošu forever motivējošu pozitivity influenceri. Vai arī mēģina uzlabot Andra sūdīgo omu (Madaras jaunās attiecības) ar savu pozitīvismu.
C00L Dzipsy @ 22.08.2021 16:49
Lienes kurpes ir kaaaaut kas tik ļoti šausmīgs!reina @ 22.08.2021 18:05Es tiešām balsī rēcu ? man ir tikai viens vārds par to, ka ļeņčikam savs stils un salīdzinājumam ieliktais šķiet līdzīgs - delusional ?
varbūt ne gluži aļika, bet labāk viens gaumīgs kuloniņš, nevis apkārusies kā centrāltirgus čigāns!Scandinavian @ 22.08.2021 18:34Man patīk viņas koptēls pēdējā šeit ieliktā bildē. Apģērbā vajag dažādību, katru dienu tāds rozā būtu par traku, bet pa retam..
Vēl es meitenes nesaprotu, kur tieši jūs redzat aļika grabuļus?