C00L Dzipsy @ 20.08.2021 22:12
Pirms tam te kāda rakstīja par pieburšanu un tādām lietām.
Vai tādas lietas tiešām strādā? ? Esmu dzirdējusi dažādus nostāstus, bet nu negribas ticēt, ka tiešām var cilvēku sev pieburt ar zālītēm un ko tur vēl.
LaikamGarlaicigi @ 20.08.2021 23:07Vest 2 sievas pēc kārtas uz to pašu klinti Norvēģijā ar 3 gadu atstarpi tomēr ir nedaudz stulbi.
Es pat saprastu OK, Parīzē no Eifeļa neizvairīties. Bet ved uz tām pašām valstīm un vietām (Spānija, Itālija, tagad Norvēģija).McSara @ 20.08.2021 23:39
Nez Lienei tas ir pieņemami??
Man laikam nepatiku, ja manējais vestu uz tām pašām vietām kur bijis kopā ar savu bijušo sievu! Drīzāk uz citiem kalniem vai vienalga, gan jau Norvēģijā to skaisto vietu un skatu netrūkst!
kāda minēja, ka ar mēnešreižu asinīm varot pieburt vīrieti. 🤣🤣🤣C00L Dzipsy @ 20.08.2021 22:12
Vai tādas lietas tiešām strādā? ? Esmu dzirdējusi dažādus nostāstus, bet nu negribas ticēt, ka tiešām var cilvēku sev pieburt ar zālītēm un ko tur vēl.
creamy80 @ 20.08.2021 23:56kāda minēja, ka ar mēnešreižu asinīm varot pieburt vīrieti. ???
LaikamGarlaicigi @ 20.08.2021 23:54Es pat saprastu OK, Parīzē no Eifeļa neizvairīties. Bet ved uz tām pašām valstīm un vietām (Spānija, Itālija, tagad Norvēģija).
Noteikti jau bliež plānus Briselei un Ķelnei (ja toreiz stopojot un diedelējot ceļazīmi atpakaļ uz LV nepaspēja)... pilnam komplektam.
Liene noteikti mācēs jaudīgāk no alko atrubīties Briseles plazā nekā 18 gadīgā Madara (kā Andris vairākkārt visiem atgādināja).
Cosmochic @ 21.08.2021 02:48Nav domāts kā #hate# komentārs, bet jūs arī neējat uz veikaliiem vai jebkuru citu vietu uz kuriem esat bijuši ar saviem ex?????? Nopietni???
Neuzskatu, ka tur ir kas slikts, ka ar Andris tur gribēja otreiz atgriezties..?♀️
Un runājot par Lienes wooow katrā storijā, arī man bija gana intereanti redzot ko Norvēģīijā.. kautvai tās pašas klintis redzēt ārpus Larvijas.?.
Un jā, nevienu es NEAIZSATĀVU, jo visi trīs ir #vienāmaisābāžami
?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
Bingoo @ 21.08.2021 02:49Par Lieni- vina ir slima.. tik uzskataami to paraada.. bet juus jau to zinat :D kaa vina nodirsa Madaru.. dusmaas vaaroties savos storijos.. un tad pēkšņi - im too good for this drama:D un liek savas quotes no interneta un dzen kaut kaadu motiveejoshas, laimigas sievietes murgu. Vienigais kas neredz tam visam cauri ir Andris..
Bet kaut ka liekas ka Norvegijas kalni vinam nedaudz skaidro praatu- kadu cusku azote vins tur..
Man isteniba ir zeel Tiesi vina- jo vins del vienas sievietes ir zaudejis saikni ar meitam .. ok vinam ir tie putni galva, bet lielaakais no tiem putniem -ir veca, riebiiga ragana Liene..
cik briesmigi sis viss draamas staasts paraada ko dzive nozime sieviete- vai nu vina viirieti ievirza pareiza gultne un motive un atbalsta un kopa abi plaukst, vai palidz rakt bedri..
diemzel Andris vel neapjedz ka vina uzburta laime un milestiba ir slimas sievietes veidojums- jo ko tad taadam Macho vairak vajag- liene vinam tak ar savu seksu ir izskalojusi praatu, iedomajaties cik maz tadam gailim vajag- ka viena vista kluks ka vinai nekad nav bijis labaks seks, ka tu gultaa esi Dievs, 13 orgasmi. Vecis no saadaas nurdesans ir debesis 7, kaada pasapzina.. tikai skumji, ka taa vecaa zurka jau ir ar staazu un taa ir vinas maaaka kaa nozvejot viriesus- un izskalot viniem praatus.. to tiesam vina labi pieprot- un ja vel alkohols pa vidu- tad ilgi var nodzivot taada Pritona staavokli un tiesam domat ka taa ir laime..
Man patik ka Andris dzied un uzstajas un dara to no sirds un es ceru ka vins kadreiz so visu tiesam spes saskatit caur citu prizmu .. ko ar vina dzivi ir izdarijusi taa vecaa dzeguze..
Liene laima tiesam megina lidzinaties Madarai- kaa jau vecaa zurka maak pieskanoties, juutot ka Andra sirsnina kaut kas tur pret vinu palicis.. tad nu Liene buus Madaras wanabe copypaste :D
Bingoo @ 21.08.2021 03:00Man zel taa berna ka vinam janikst cik h taja kengursoma
Cosmochic @ 21.08.2021 02:48Nav domāts kā #hate# komentārs, bet jūs arī neējat uz veikaliiem vai jebkuru citu vietu uz kuriem esat bijuši ar saviem ex?????? Nopietni???
Neuzskatu, ka tur ir kas slikts, ka ar Andris tur gribēja otreiz atgriezties..?♀️
Un runājot par Lienes wooow katrā storijā, arī man bija gana intereanti redzot ko Norvēģīijā.. kautvai tās pašas klintis redzēt ārpus Larvijas.?.
?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
tās tak ir Lienes iegribas. Andris tikai izpilda.LaikamGarlaicigi @ 20.08.2021 23:07Vest 2 sievas pēc kārtas uz to pašu klinti Norvēģijā ar 3 gadu atstarpi tomēr ir nedaudz stulbi.
C00L Dzipsy @ 20.08.2021 22:12
Es par šo tā aizdomājos, man ir vairākas ļoti tuvas vietas kur esmu bijusi ar bijušo draugu, un es ļoti gribētu uz turieni aizbraukt atkal ar tagadējo otro pusīti. Jo tās attiecības mums bija pāraugušas vairāk platoniskas un nekā romantiska vairs nebija. Tomēr vietas liekas tik skaistas, ka gribas tās izbaudīt ar īsto cilvēku blakus.LaikamGarlaicigi @ 20.08.2021 23:07Vest 2 sievas pēc kārtas uz to pašu klinti Norvēģijā ar 3 gadu atstarpi tomēr ir nedaudz stulbi.