Būs interesanti kad Lieņukam sāks birt ārā tas leļļu skropstas.
Facundo @ 20.08.2021 15:08Būs interesanti kad Lieņukam sāks birt ārā tas leļļu skropstas.
Seina @ 20.08.2021 16:09Pie visa tā, ka Lienei apģērbs bezgaumīgs un elsošie storiji, bez kuriem varēja iztikt, tas samontētais reel, ko ielika viņa postā, nudien nav tik slikts. Es pat teiktu, ka viņa pārspēja pati sevi, skaisti samontēja nedrebelīgos video, sevi un piemeklēja patiešām gaumīgu mūziku.
jenna @ 20.08.2021 18:02
Gan jau Andris palīdzēja, vismaz izskatās, ka tie ir viņa filmētie video un tad no tā arī salika kopā reelu. Kad storijos Liene atrādīja kā viņi iet un pirms bija sasnieguši kalna virsotni, Andris viņu palaida pa priekšu ar tekstu, lai filmē taku un skatu. Manā izpratnē tas būtu tā, ka ej un tad lēnām paveras skats no virsotnes uz visu apkārtni, bet Liene burtiski turpināja filmēt taku zem kājām un kaut ko saraustīti uz augšu, leju, sāniem. ? bet var jau būt, ka man vienkārši viņa nepatīk un tādēļ viss, kas ar viņu saistīts tiek nolikts. ???♀️
100% laikam par Madaru domā. 😁PāLiene @ 20.08.2021 21:31Jums arī liekas, ka Kivim Liene jau tā apnikusi, ka neviļus to sāk arī publiski izrādīt? Kā tajā storijā kur viņa guļ uz tās klints un prasa vai apsēsties un viņš atbild “nu tu jau vienreiz apsēdies, moš pietiek?”? un Zem bildes aprakstā - Liene spiedz no sajūsmas. Nu zinot viņu “lielo mīlu” un salkanības sabiedrībai, šis tā vēsi liekas.
Tik ļoti zb jau, ka nevar izlikties?
PāLiene @ 20.08.2021 21:31Jums arī liekas, ka Kivim Liene jau tā apnikusi, ka neviļus to sāk arī publiski izrādīt? Kā tajā storijā kur viņa guļ uz tās klints un prasa vai apsēsties un viņš atbild “nu tu jau vienreiz apsēdies, moš pietiek?”? un Zem bildes aprakstā - Liene spiedz no sajūsmas. Nu zinot viņu “lielo mīlu” un salkanības sabiedrībai, šis tā vēsi liekas.
Tik ļoti zb jau, ka nevar izlikties?
Nemierīgā @ 20.08.2021 22:04Man tiešām liekas, ka tā Liene tajā tējā savu vāveri bija pamērcējusi, savā intervijā, kurā savervēja Andri.
Nemierīgā @ 20.08.2021 22:04Man tiešām liekas, ka tā Liene tajā tējā savu vāveri bija pamērcējusi, savā intervijā, kurā savervēja Andri.