Miaa @ 19.08.2021 22:26Tikko tikai pamanīju, ka Andža ar visu bērnu pie vēdera kāpj kalnā, kamēr sportiskā "mom of 4" pūš un elš tā it kā nez kādus smagumus nestu. :D Nu, tagad var redzēt, kurš no viņiem ir labākā fiziskajā formā. :D
creamy80 @ 19.08.2021 22:41Diez, cik ilgi viņi Norvēģijā būs? Kā jums liekas, mēnesi izvilks? ?
jamaika @ 19.08.2021 23:22Ok apavi tā vēl tā, nu vajag taču ērtus, bet kādēļ gan ar grabuļiem nevar kāpt kalnā? Pati esmu kāpusi n’tās reizes tādos kalnos un savas rotas nekad nenoņemu, protams nav man tik traki, bet ticiet man , tās kaklarotas nu nekādīgi netraucē ceļam augšup. Pat ne lielie Lienes grabuļi ?
LaikamGarlaicigi @ 19.08.2021 23:36
"Atstāt rotas" un "apkārties ar n-tiem aļika bleķa grabuļiem uz kalnā kāpšanu" ir 2 dažādas lietas. Manuprāt.Vismaz es nekad tādu sapucētu apkārušos cacu neesmu redzējusi, kāpjot vietējos pauguros (līdzīgos, kā šamie tagad Norvēģijā).
tieši to pašu, tieši par šo storiju gribēju teikt, ka fingāls redzams 🤣LaikamGarlaicigi @ 20.08.2021 00:59Pāris dienas un, iespējams, varēs būs seja (acs) pietiekami sadzījusi, lai ietu LIVE.
LaikamGarlaicigi @ 19.08.2021 23:22Lienei nav neērti, ka Andris ved uz tām pašām vietām, kur Madaru?
Also, man likās, ka Madaru veda kaut kad 2011. gadā
(aptuvenoju cik nenodzerta seja izskatījās toreiz).
Nē. Lūk, rezultāts 3 gadu "dzīves svinēšanai"/pusmūža krīzei:
jenna @ 20.08.2021 08:19
Kivis laikam tajā pašā liktenīgajā intervijā pie Lienes atzina, ka vīrietis ir tik jauns, cik jauna ir viņa sieva un ka Madarai blakus jūtas enerģisks. Ko lai saka, tīrākā patiesība! ? Liene viņu degradē.