Skaistsceļš @ 27.10.2022 10:02Vai man vienai liekas,ka tās bildes no VEF spēles tādas dīvainas??It kā cilvēki uz fona uzlikti.Un ļenka tāda kā pāris gadus atpakaļ,kad ar Buli ņēmās.
Bet viņa taču dzer, tikai to no kā labi reibst. 😂 Nu tad varbūt arī uzskata, ka ūdens viņai nav nepieciešams, jo % šķidrumu tak patērē labā daudzumā.😅Minelūše @ 26.10.2022 23:54Ka tik skaistumkaraliene nenoliek ķelli ar kādu trombu, ūdeni nedzerdama. Kā var propagandēt tādas bīstamas muļķības? Jebkurš mediķis pastāstīs, cik svarīgs organismam ir ūdens. Un nē, Lienīt, nevar dzert tikai, kad gribas. Slāpju sajūta nozīmē, ka tu jau esi daļēji dehidrējusies. Ja pampsti, tad jāmeklē iemesls, kāpēc organisms aiztur šķidrumu. Un jā, pamēģini to šamurlas glāzīti drusku mazāk cilāt, tas arī par ļaunu nenāks.
kapriza__ @ 27.10.2022 12:11Bet kas viņai ar degunu? Tāds plakans liekas. Salauzts bijis vai no dzeršanas? Jo esmu pamanījusi, ka dzērājiem parasti tādi saplacinati deguni. Un esat ievērojušas, ka viņai viena acs arī reizēm tāda kā pa pusei aizvērta? Bieži esmu redzējusi kaut kādos STV kadros un dažās bildēs arī var redzēt.
kapriza__ @ 27.10.2022 12:11Bet kas viņai ar degunu? Tāds plakans liekas. Salauzts bijis vai no dzeršanas? Jo esmu pamanījusi, ka dzērājiem parasti tādi saplacinati deguni. Un esat ievērojušas, ka viņai viena acs arī reizēm tāda kā pa pusei aizvērta? Bieži esmu redzējusi kaut kādos STV kadros un dažās bildēs arī var redzēt.
qwe @ 27.10.2022 15:05Vau, ku Andris resns ir šodien ļenas storijos, ar katru dienu tas vēders aug apmēros ?
Es arī tieši to pašu iedomājos, jo tā šķībā acs paradījās nesen vai arī es tik nesen sāku pamanīt. Virsniecei medaļu. Bet tas ir traki, ka deguns lauzts no vīrieša rokas nevis, piemēram, no kāda negadījuma. Bet lieņuks gan jau vaino stenderi.Helga Andersson @ 27.10.2022 13:20
Acs varētu būt no greizi ielaista botoksa, ņemot vērā, pie kā viņa špricējas ?
LilyLady @ 27.10.2022 19:42Tikko noskatījos vienu STV sēriju. Tur Ļenka pilnīgi nevietā iemuldas, ka jau esot notievējusi un būšot vēl tievāka.?♀️ Tik tukšs cilvēks ?♀️ būtu labāk vēl kādu grāmatu izlasījusi.
Bet Kivičs nenormāli daudz vārās, muld un muld. Sēž ar dēlu kublā un pļurkst monologā. Kā vecs tantuks uz piemājas soliņa.?
Pārsteidza Kiviča spriedelējums, ka kopā ar Lieni viņam dzīve gājusi uz augšu, tik daudz koncertu nekad neesot bijuši.? Nez, viņam tas tāds savdabīgs humors vai arī viņš patiesi nodzēris pēdējās saprāta paliekas? ?
Minelūše @ 28.10.2022 09:05Lienes pēdējais storijs?Mašīnas garāmbraucot apstājas, nolaiž logus un vadītāji sāk slavēt viņas daiļumu?Tie laikam tie paši, kuri trīcot un drebot apskāvienus prasa?