Nav_vispar @ 12.08.2021 09:28Jā, mani arī nošokēja viņas atklāsme, ka iet gulēt ar nenotīrītu kosmētiku. Labi, ja esi cūka, nu tad vismaz nestāsti to. Ko var no tā secināt - ja jau vakarā nemazgā seju, tad jau dušā ar neiet. Domāju, ka Lienei higiēna ļoti pieklibo.
Bjork @ 11.08.2021 23:11Es domāju, ka Bulis bija uzmanīgāks un viņam cita attieksme/atbildība pret bērna radīšanu.
Kivičam, ja ir īstā, jacērt augšā sīkais, tas nekas, ka katra otrā pretīmnācēja viņam īstā. Viņprāt, ar pasakas palasīšanu, apskāvienu un palēkāšanu batutā pietiek, lai izaudzinātu, pabarotu un izskolotu bērnu.
NotGoogle @ 12.08.2021 09:59
Diez vai. Ja jai sieva palika grūta neplānoti. Vismaz ne Bulis plānoja
Cruell @ 12.08.2021 10:02
Sieva plānoja gan un labu laiku, IVF esot bijis.
NotGoogle @ 12.08.2021 10:19
Sieva viena nevar ieplānot IVF. Bulis pats intervijās teica, ka bija tobrīd it kā aizgājis no ģimenes un šķīrušies. Viņš neplānoja, bet bez viņa materiāla un piekrišanas nevar veikt procesu. Tur tad nav loģikas.
Charl0tte @ 12.08.2021 10:42Lienes storijā par vēderpresēm dzirdējāt?
Saka, ka uztaisija 70, a uzraksta ka 100. Pēc tam ieliek storiju ar attaisnošanos. Pilnīgi sejā var redzēt, ka pieķerta melos.
jenna @ 12.08.2021 10:55
Kad viņa nav nonākusi pretrunās ar sevi? ? melo visu laiku un par visu.
vakar tieši Madara storijos atrādīja sadarbību ar Dominu un sporta apģērbus, tad Lienei arī vajadzēja kaut ko par fitnesa tēmu ielikt, bet viņa jau nav zīmolu vergs un nevilks sporta tērpu - gan jau atkal ar saviem grabuļiem apkrāvusies un 2000. gadu bling bling lupatās 10x imitēja presītes ?
Cruell @ 12.08.2021 10:56
Sevišķi pēdējie storiji ar guess briesmīgo somu un pumas kedas liecina, ka nav nekāds zīmolu vergs!
jenna @ 12.08.2021 11:09
Fantastika! Nu kolosāli, kolosāli! ??
Bezgaumības kalngals un nekas cits arī nebija gaidāms.
VIP @ 12.08.2021 11:16Liene - parādīšu, kas man jauns. Velk somu no maisa laukā un saka šo jau es lietoju ? kāds sakars tad likt maisā.
Šis uzkrītošs veids kā atbild forumam par to, ka viņiem nav naudas.
C00L Dzipsy @ 12.08.2021 11:19Liene: "Meitenes, tik ārkārtīgi skaisti, tāda brīnišķīga somiņa, nu vienkārši tik skaisti, tik kolosāli, es esmu tik priecīga. Tad vēl tik ārkārtīgi skaistas botiņas, vienkārši faktastiskas un PUMA, ļoti pārsteigta, tas bija vislabākais dizains no visa pārējā ko mēs redzējām sporta veikalā, nu vienkārši faktastiska, kolosāli, kolosāli!"
Lienes vārdu krājums ir GRAUJOŠS!
C00L Dzipsy @ 12.08.2021 11:19Liene: "Meitenes, tik ārkārtīgi skaisti, tāda brīnišķīga somiņa, nu vienkārši tik skaisti, tik kolosāli, es esmu tik priecīga. Tad vēl tik ārkārtīgi skaistas botiņas, vienkārši faktastiskas un PUMA, ļoti pārsteigta, tas bija vislabākais dizains no visa pārējā ko mēs redzējām sporta veikalā, nu vienkārši faktastiska, kolosāli, kolosāli!"
Lienes vārdu krājums ir GRAUJOŠS!
Shayk @ 12.08.2021 11:33
Sorry, bet gan ta soma, gan botinas ir briesmigas! ?
Meitene padmistgados tadas varetu vilkt.