Smaidinsh @ 22.10.2024 22:46Andrim nedaudz krekla pogas izsprāgušas?
Anette5 @ 22.10.2024 23:57
Nu ja viņam bikšu priekša tāpat kā krekls un jaciņa neatbilst gabarītiem, tad skaidrs kāpēc tur tašiņa ar bumbuli priekšā piekārta?
It kā Tu ko zinātu @ 23.10.2024 07:58Ē, no rīta pie kafijas nebija tas labākais skats ko redzēt?. Dāmas, kāda viņu reālajā dzīvē ir redzējusi? Atceros, ka man Linga…lai vieglas viņam smiltis…likās “netīrs” un tad satiku viņu reālajā dxīvē, domas par 100 % pamainījās. Vai es gribētu šo kolorīto pāri dzīvē redzēt, es neesmu droša, bet…???
It kā Tu ko zinātu @ 23.10.2024 07:58Ē, no rīta pie kafijas nebija tas labākais skats ko redzēt?. Dāmas, kāda viņu reālajā dzīvē ir redzējusi? Atceros, ka man Linga…lai vieglas viņam smiltis…likās “netīrs” un tad satiku viņu reālajā dxīvē, domas par 100 % pamainījās. Vai es gribētu šo kolorīto pāri dzīvē redzēt, es neesmu droša, bet…???
Anette5 @ 22.10.2024 23:57
Nu ja viņam bikšu priekša tāpat kā krekls un jaciņa neatbilst gabarītiem, tad skaidrs kāpēc tur tašiņa ar bumbuli priekšā piekārta?
Tusnelda @ 23.10.2024 10:37
Tā tašiņa izskatās pēc tesmeņa. ???
Te tak rakstīja, ka Jānis valdonīgs un kāds tik vēl ne un skuķēnus trenkājot.DabaTevivēro @ 23.10.2024 09:09Madara ar Jāni un meitenēm atpūšas Turcijā. Nāk prātā slavenais kivju ceļojums ar dzeršanu pie baseina, kur Keitijai obligāti vajadzēja braukt, jo neko tik grandiozu viņa nebūs piedzīvojusi. Keitijai acis mirdz un Jānis pat bagāžas sagaidīšanā izdomā spēli un balvas. Un meitenēm tas bija pārsteigums, kurš paliks atmiņā kā jauks piedzīvojums, ar celšanos naktī un nesaprašanu, kas notiek. Un viesnīca, kur bērniem ir ko darīt, baseini, atrakcijas. Nebeidzu priecāties. Madara un Jānis ir tik superīgi vecāki, kādi nekad nebūs labākais tētis pasaulē - kivis un mīlošākā pamāte - ļenka. Tik Mias žēl. Viņa nekad neko tādu nepiedzīvos. Kivis var raut kreklu dibenā un ļenkai būs trakuma saasinājums, jo atkal ir izgāzušies.
bet vai nav sajaukta valdonība ar stingrību. Viņš meitenes audzina. Un normālā ģimenē ir nepieciešamība noteikumi, stingrība, cieņa un tādām kā Kivim un līdzīgiem, tas liekas nesaprotami. Bet beigu beigās kurš tad ir ieguvējs?Pilgrim @ 23.10.2024 13:03Te tak rakstīja, ka Jānis valdonīgs un kāds tik vēl ne un skuķēnus trenkājot.
Pilgrim @ 23.10.2024 13:03Te tak rakstīja, ka Jānis valdonīgs un kāds tik vēl ne un skuķēnus trenkājot.
EmilijaArm @ 23.10.2024 13:56Lienes šī rīta storijs mašīnā man izleca uzreiz nākamais pēc vienas ļoti glītas dāmas storijiem. Tāds kā šokmoments - uzreiz par deviņiem stāviem zemāk :) Šorīt Lienīte apņēmības pilna vēsta par došanos uz fotosesiju, bet es redzu, ka vienai acij kāpurs tāds kā sašķiebies - puse acs itin kā aizsegta, kā nav. Viņa ar tādu aci taisās bildēties, vai? Tak tā slota toļi krīt nost, toļi pabirusi, nevar saprast. Otrai acij kāpuriņš kā vajag, bet vienai šķībs, kas kopainu taisa uzkrītoši asimetrisku. Būs interesantas bildes noteikti