Minelūše @ 14.09.2024 17:11Tā vietā, lai ietu strādāt, viņa labāk zags no savām meitām. Nekad neesmu redzējusi lielāku maitu. Sirdsapziņas nav ne kripatas, Liene?
Kā māte var būt tik ļauna pret saviem miesīgajiem bērniem? Tu tās meitenes esi iznēsājusi, piedzemdējusi, katra no viņām ir daļa no tevis. Tiem būtu jābūt visdārgākajiem cilvēkiem pasaulē, kuriem vēli tikai labāko un nekad nedarītu neko, kas viņas sāpinātu. Un tad ir Liene, kura pēdējo kapeiku gatava izraut meitām no rokām. Kā var tā izturēties pret savu bērnu, savu miesu un asinīm? Pat nebūdama māte, es to nesaprotu.
smūtijs @ 14.09.2024 17:29Es nesaprotu, no kurienes jums ir šī informācija? Par to, ka viņa to naudu saņem.
terabitija @ 14.09.2024 18:24
Pasaule ir maza. Tas,ka publiskā forumā neuzraksta no kurienes info,cik,kā un tieši kad ir saņemts,nenozīmē, ka tā nav. Gaidīsim tālākos pavērsienus. Bet Ļenkai jāsaka tas pats,ko šī atbildēja kādai no "heiterēm": "Kaut tev vagīna izkalst!" Vai vēl ko ļaunāku Ļenkas aptobežotajam prātiņam : "Kaut tev mati pārstātu augt!" :D
Rozāforums @ 14.09.2024 18:43
+++, tāpat kā par kaķi un Ārena pēķšno nāvi arī te daudzas neticēja un apstrīdēja
terabitija @ 14.09.2024 18:24
Pasaule ir maza. Tas,ka publiskā forumā neuzraksta no kurienes info,cik,kā un tieši kad ir saņemts,nenozīmē, ka tā nav. Gaidīsim tālākos pavērsienus. Bet Ļenkai jāsaka tas pats,ko šī atbildēja kādai no "heiterēm": "Kaut tev vagīna izkalst!" Vai vēl ko ļaunāku Ļenkas aptobežotajam prātiņam : "Kaut tev mati pārstātu augt!" :D
Rozāforums @ 14.09.2024 18:43
+++, tāpat kā par kaķi un Ārena pēķšno nāvi arī te daudzas neticēja un apstrīdēja
TikiTaki @ 14.09.2024 16:24
Kamēr juridiski visu sakārtos, tikmēr 400 eur katru mēnesi ripos Lienes kontā.
Krizdole @ 14.09.2024 19:01Es šokā, tiešām ? ja tā ir taisnība, ko Ārena sieva visu nepastāsta žurnālistiem? Lai taču arī tagad parādās uz vākiem ex Skulme ar virsrakstu, kā pievāc meitu-bāreņu naudu, ko tērē dārgās kleitās un ceļojumos. Vienkārši pizģec, es atvainojos
Krizdole @ 14.09.2024 19:01Es šokā, tiešām ? ja tā ir taisnība, ko Ārena sieva visu nepastāsta žurnālistiem? Lai taču arī tagad parādās uz vākiem ex Skulme ar virsrakstu, kā pievāc meitu-bāreņu naudu, ko tērē dārgās kleitās un ceļojumos. Vienkārši pizģec, es atvainojos
Liizha1 @ 14.09.2024 19:09
Jā, bet te atkal - nu iedomājies, cik pretīgi to būtu lasīte meitenēm, kas ieiet jebkruā veikalā, kur stāv tie žurnāli, vai ieej fb un izlec tādi posti.
domāju,ka tieši šis ir iemesls,kāpēc tāpēc info netiek publiskota.Liizha1 @ 14.09.2024 19:09
Jā, bet te atkal - nu iedomājies, cik pretīgi to būtu lasīte meitenēm, kas ieiet jebkruā veikalā, kur stāv tie žurnāli, vai ieej fb un izlec tādi posti.
šī iemesla dēļ arī šī zagšana notiek, jo neviens neko negrib darīt ar attaisnojumu, ka meitenēm būs sāpīgi. Saknē sen būtu nocirsts, nebūtu nekad notikusi šāda situācija. Sen jau par šiem lopiem vajadzēja skaļi runāt, bet viss it kā dēļ meitenēm, bet patiesībā meitenēm no tā nav nekāds labums, bet viss labums atlec Kivičiem, jo atkal tiek sveikā.terabitija @ 14.09.2024 19:14domāju,ka tieši šis ir iemesls,kāpēc tāpēc info netiek publiskota.
sidzha @ 14.09.2024 19:23šī iemesla dēļ arī šī zagšana notiek, jo neviens neko negrib darīt ar attaisnojumu, ka meitenēm būs sāpīgi. Saknē sen būtu nocirsts, nebūtu nekad notikusi šāda situācija. Sen jau par šiem lopiem vajadzēja skaļi runāt, bet viss it kā dēļ meitenēm, bet patiesībā meitenēm no tā nav nekāds labums, bet viss labums atlec Kivičiem, jo atkal tiek sveikā.
sidzha @ 14.09.2024 19:23šī iemesla dēļ arī šī zagšana notiek, jo neviens neko negrib darīt ar attaisnojumu, ka meitenēm būs sāpīgi. Saknē sen būtu nocirsts, nebūtu nekad notikusi šāda situācija. Sen jau par šiem lopiem vajadzēja skaļi runāt, bet viss it kā dēļ meitenēm, bet patiesībā meitenēm no tā nav nekāds labums, bet viss labums atlec Kivičiem, jo atkal tiek sveikā.