LilyLady @ 30.05.2023 10:33
Lienīte gan bizotu līdzu visur, kur teftelis vestu, bet skopais tēviņš taču neies vēl pa salu blandīties, jo ārpus viesnīcas par visu jāmaksā, bet šis tā jau kvieca, ka mūžā dārgākais ceļojums. Kivičs ir tik nožēlojams melis - sasolīja meitai trubas un akvaparkus, kaskādes un saldējumus, bet beigās pļurkt vien bija no tā visa. Esmu bijusi Krētā un varu pateikt, ka tik garlaicīgi pavadīt laiku tur - tas ir kaut kāds Kiviču īpašais talants. Viņi varētu būt antireklāmas spečuki - sabojās iespaidu par jebko un visu parādīs no nesmukākās puses. ?
Hubabuba @ 30.05.2023 11:04
Viņus varētu aizsūtīt uz Disnejlendu un pat to viņi parādītu tā, ka nevienam pēc viņu storijiem vairs tur negribētos braukt. Profesionāli antireklāmisti.
Berry5 @ 30.05.2023 09:55Vispār drausmīgi depresīvs brauciens. Mana 80 gadīgā ome ir žiperīgāka par šo ģimeni un Krētā braukāja apkārt. Bet šiem vispār nekas neinteresē.
Vispār šausmas ko alkohols nodara ar cilvēku..
gribuiemestkapeiku @ 30.05.2023 10:53Cik skumji tomēr,ka šis brauciens tika saukts par Keitijas sapņu ceļojumu kādā nekad vairs savā dzīvē neaizbrauks. Sabojāja vasaras sākumu,jo nāksies sēdēt skolā,kamēr draugi dzīvosies pa āru un māsa nometnē izbaudīs vasaru. Galu galā nabaga meitene 24/7 dzīvo tajos pāris kvm kompleksā, neaizejot nekur tālāk par baseinu un ēdnīcu. Un plus pieskata bērnu.cerams pārspīlējam un neskatoties uz visu Keitijai patika brauciens, bet tās laikam naivas cerības. Iedomājos to bērna sirsniņu,kurai tētis sasola akvaparkus,baseinus,veikalus,dzīvē neredzētus skaistus skatus,piestāsta,cik mamma slikta,ka nelaiž un galu galā bērniņš redz pielakušos tēviņu un blondo blozgu un neko vairāk. Pat ēdiens izskatās nebija katru dienu,bet gan tikai tad,kad tie 2 bija spējīgi aizvest. Nu ļoti skumji.
oioioi @ 30.05.2023 11:13
Precīzi teikts - depresīvs. Tiešām drausmīgi depresīvs ceļojums. Tik nesmuki atrādīts. Tāda netīrības sajūta tur. Viss pelēks, auksts, netīrs, baseina mala salauzta. Paši arī nekādi, piedzērušies, dīvaini. Kaut kāda samocīta nedēļa. Sapņu ceļojums you know! Ārprāts kaut kāds ne ceļojums. No ceļojuma tur ne smakas.
Martinika @ 30.05.2023 12:31Njā...
Diemžēl, kā pierādīja realitāte, "dažādu krējumu" sāga izradījās žanra klasika.
Būt Krētā, būt Hersonisā kā sievišķības akadēmijas īpašniecei un gada tētim ar saukļiem "Nē, skolai!!" un "Gadsimta ceļojumam būs būt!" izrādījās farss.
Protams, glaunajai ģimenei ir gan jau 1000 un 1 arguments pret visu šo forumu, kāpēc bija tā. Es sapratu tikai vienu un nekas mani neparliecinās par pretējo - viņiem NAV NAUDAS visādām izklaidēm. Viņiem ir tikai tik, cik bez maksas vai pa lēto var dabūt.
Jo, pretējā gadījumā, viņi tiešām ir hmmmm....
Nu ka tā var nemīlēt sevi un savus bērnus!
AnnaAurelija @ 30.05.2023 12:37
Tieši tā arī izskatās, man vairāki paziņas arī neizgāja no ALL Inclusive viesnīcas, jo tie ir izdevumi un ja esot viss iekļauts samaksāts, tad taupības nolūkos nekur labāk nekustēt. Kivičiem šī tak bija SPA viesnīca, bet Kivičiene pat ne uz vienu spa proceduru neaizgāja, vismaz neatrādīja.
Kas jums ir ar tiem animatoriem? Pieaugušam vecim vajag animatorus,bērnam animatorus.Nu protams,ja pašiem smadzeņu trūkst....!Kāda torte? Lienei ir nauda,lai pasūtītu torti? Vepris Lienei kaut reizi uzrīkoja kaut ko? Liene pagājušo gadu kaut ar šova palīdzību,bet bija limuzīns un eksotiskas pusdienas.Bet Lienei ne limuzīna,ne pusdienu ne reizi.AnnaAurelija @ 30.05.2023 12:31Principā dīvaini ceļojumu noslēgt jubilejā, parasti jau cenšas kūrortā dz.d.nosvinēt. Ne reizi vien esam jubilejas ārpus valsts atzīmējuši. Ar personālu iepriekš sarunā iatabas dekorēšanu, īpašu galdu vakariņās un jubilāram speciālu izceptu kūku. Bieži vai nu virtuves cilvēki ar dažādiem grabuļiem tipa tamburīniem nāk sveikt vai animatori vai kāds muzikants. Diez vai Kivičienei prāta pietika kaut ko pieteikt savam belovedam...
Naomi* @ 30.05.2023 12:31Gadījumā Kuģu ģimenes Tamals nav vienā vecuma ar Miu?
ballīte būs na haļavu pie Graudiņiem? 😃AnnaAurelija @ 30.05.2023 12:42RIX mājaslapā info liecina, ka viena lidmašīna no Krētas Heraklion ielidoja jau 12, bet otra piezemēsies 15:40. Tad jau arī ballīte būs tēvzemē.
Es tieši to pašu nodomāju. Gan jau pa taisno pie Graudiņiem laidīs, lai pierītu kuņģus, varbūt tur arī uz kādām pāris dienām pametīs Miu, jo vecākiem taču pēc ceļojuma jāatpūšasAizkraukles Pārdevēja @ 30.05.2023 13:01ballīte būs na haļavu pie Graudiņiem? ?