KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 27134
Reģ: 07.06.2022
Cik labi @ 31.03.2023 01:25
Meitenes, apsveicu jūs visas mūsu mīļās plekstes dzimšanas dienā! ?

Saakam svineet - atveram Mezhezeru 😜
31.03.2023 01:46 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
Nu labi, tas sminkju galdins jau pats par sevi nebutu slikts un nav ari neglits, tikai vairak gan iederetos kadas pusaudzes vai jaunietes interjera. Nu katra gadijuma, vismaz prieks, ka teftelitis vismaz to vinjai dzimsanas diena uzdavinaja! Tikai rodas viens jautajums - kapec tas galdins pie veikala arpuse jau ir nofotagrafets salikts? Parasti tacu tiek pirkts iepakots un nesalikts, kurs atbraucot majas pasam jasamonte? Vai tad tiesam kadu veikala izlikto paraugu nopirka, kas bija uz kadiem 30% nocenots? Nu negribetos jau gan ticet...
31.03.2023 01:47 |

Reitings 27134
Reģ: 07.06.2022
Katzenfamilie @ 31.03.2023 01:47
Nu labi, tas sminkju galdins jau pats par sevi nebutu slikts un nav ari neglits, tikai vairak gan iederetos kadas pusaudzes vai jaunietes interjera. Nu katra gadijuma, vismaz prieks, ka teftelitis vismaz to vinjai dzimsanas diena uzdavinaja! Tikai rodas viens jautajums - kapec tas galdins pie veikala arpuse jau ir nofotagrafets salikts? Parasti tacu tiek pirkts iepakots un nesalikts, kurs atbraucot majas pasam jasamonte? Vai tad tiesam kadu veikala izlikto paraugu nopirka, kas bija uz kadiem 30% nocenots? Nu negribetos jau gan ticet...

Kaapeec negribeetos ticeet? Kivis tak tikai taa operee. Es domaaju, ka ir veel nozheelojamaak - izkljanchiija par velti gan jau ar kaut kaadu bulshit sorry ar kivichu 😛 . Es neatceros, kur un kad, man liekas tviterii, vinjsh kaut ko dirsa virsuu kljanchiitaajiem, un es tik domaaju, tu, glupais vepri, maz sajeedz, ko runaa, pats taads.
31.03.2023 01:53 |

Reitings 32276
Reģ: 21.10.2022
Helga Andersson @ 31.03.2023 01:46

Saakam svineet - atveram Mezhezeru ?

Tāpēc jau ,, jaunā sadedzinātā pakulgalva ,, netika atrādīta , jo dienu iepriekš sāk ,,svinēt ,, 😀
Ļenka ! Priecīgas pohas šodien ! 😀 Tā turēt !😀
31.03.2023 07:48 |

Reitings 3124
Reģ: 29.05.2022
Kalnos @ 31.03.2023 00:51
tu jau vienmēr to slepkavu te aizstavi
Iemācies dura lasīt,ne tikai hihināt.Un saprast uzrakstītā jēgu.Dzer tik savu mežezeru!
31.03.2023 07:49 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
kuranavliene @ 31.03.2023 07:49
Iemācies dura lasīt,ne tikai hihināt.Un saprast uzrakstītā jēgu.Dzer tik savu mežezeru!
ko tieši? Atkal sāksi par to ka tevi apmeloja tiesa, prokurori, izmeklētāji. Ka jau visur to kladzini.Vari neatbildēt. Nevēlos ar slepkavu komunicēt. Block tev
31.03.2023 07:52 |

10 gadi
Reitings 641
Reģ: 28.05.2015
Kalnos @ 31.03.2023 07:52
ko tieši? Atkal sāksi par to ka tevi apmeloja tiesa, prokurori, izmeklētāji. Ka jau visur to kladzini.Vari neatbildēt. Nevēlos ar slepkavu komunicēt. Block tev
Ar kādām tiesībām tu te kādu sauc par slepkavu? Vēl agrs rīts un jau pārdzērusi jēgu? Vai tad Kivis 13o neuzdāvināja kopā ar leļļu galdiņu?
31.03.2023 08:12 |

Reitings 16671
Reģ: 29.04.2022
Es nez, lai arī Madaras T. noziegums ir vājprātīgi briesmīgs un nav attaisnojams, bet es vairāk redzu, ka šis ir tāds smalks gājiens, kā skaļi runàt par to, kas notiek ar jauniešiem, kuri nāk no drausmīgiem ģimenes apstākļiem, kur, jo īpaši mātēm, ir dziļi pofig par saviem bērniem.
Jā, vairumam izdodas iespējams iztikt bez noziegumu paveikšanas un nekāda gadījumā Madarai T. nav attaisnojuma. Taču kopumā viņas stāsts izceļ drausmīgu LV problēmu - mums ir ļoti daudz nelabvēlīgas ģimenes (ieskaitot šeit aprunātos Pivičus), alkoholisms ir vājprātīga problēma. Pasekojiet Twitter Edijs Klaišis, viņš palīdz jauniešiem, kuru vecākiem ir pofig uz viņu bērniem. Lielākoties tie jaunieši paši meklē palīdzību, tomēr padomājiet cik vēl pusaudžiem nav ne zināšanas ne iespējas lūgt palīdzību? Tie stāsti par situācijām tur ir vienkārši vājprātīgi.
Un es nez, variet mani mīnusos cik gribat, bet es drīzāk so interviju uztveru kā Madaras R vēlmi aktualizēt jautājumu par to, cik drausmīgās sekas var būt alkoholiķu bērniem.
31.03.2023 08:56 |

Reitings 2954
Linda fb tajā lapā par mums drosmigajām laiku atpakaļ ar visu foto to slepkavu ka lielisku un spēcīgu sievieti atainoja un izlielija.
Nevis bērnu namā augšus vai citi smagos apstākļos kas cīnījās un izauga par labu cilvēku. Tos neintervē un neliela.
31.03.2023 09:03 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Knabsab @ 31.03.2023 08:56
Es nez, lai arī Madaras T. noziegums ir vājprātīgi briesmīgs un nav attaisnojams, bet es vairāk redzu, ka šis ir tāds smalks gājiens, kā skaļi runàt par to, kas notiek ar jauniešiem, kuri nāk no drausmīgiem ģimenes apstākļiem, kur, jo īpaši mātēm, ir dziļi pofig par saviem bērniem.
Jā, vairumam izdodas iespējams iztikt bez noziegumu paveikšanas un nekāda gadījumā Madarai T. nav attaisnojuma. Taču kopumā viņas stāsts izceļ drausmīgu LV problēmu - mums ir ļoti daudz nelabvēlīgas ģimenes (ieskaitot šeit aprunātos Pivičus), alkoholisms ir vājprātīga problēma. Pasekojiet Twitter Edijs Klaišis, viņš palīdz jauniešiem, kuru vecākiem ir pofig uz viņu bērniem. Lielākoties tie jaunieši paši meklē palīdzību, tomēr padomājiet cik vēl pusaudžiem nav ne zināšanas ne iespējas lūgt palīdzību? Tie stāsti par situācijām tur ir vienkārši vājprātīgi.
Un es nez, variet mani mīnusos cik gribat, bet es drīzāk so interviju uztveru kā Madaras R vēlmi aktualizēt jautājumu par to, cik drausmīgās sekas var būt alkoholiķu bērniem.

Lūdzu, nevajag. Slepkavas un sērijveida slepkavas, alkāni un narkomāni ir arī labi situētu un pēc grāmatām bērnus audzinošu vecāku bērni. Vidē, protams, var nostrādāt trigeri, bet var arī nenostrādāt. Šīs tēmas var celt psihiatri/izmeklētāji/žurnālisti , kuri paši ir asi, manipulatori un kuru zināšanu bāzē ir tas pats banālais Freids un ārzemju praksē arī Markīzs de Sads no alfa līdz omega. Tad ir jēgpilna intervija un problēmas analīze. Kad to dara naiva aita, tad intervējamais kljūst par manipulatoru un intervētājs par aitu. Te intervējamā prasta cietumā apburzīta iedzērāja. Ja intervējamais būtu sērijveida slepkava (ar intelektu plusā izmainītajai realitātei smadzenēs) un bez uzraudzības, aita Madara tiktu nomanipulēta līdz tam, ka šo aiz rociñas izvestu no būra, ja intervējamais būtu glīts narkomāns ar manipulatora spējām, Madara jau vāktu viñam naudu.
Madara NAV tas materiāls, kas var celt šīs tēmas. Viña var intervēt jaunās māmules, reklamēt šmotkas un atpūtas kompleksus. Viñai NAV zināšanu bāzes un pieredzes ar tāda veida personāžiem. Un rezultāts ir naiva, stulba pałurināšana, kurā bez jēgpilna rezultāta tiek izvilkta gaismā miskaste un tikpat naiva auditorija var noticēt ka miskaste nav miskaste, bet gan, teiksim, klavieres un ka atkritumi nav jāpārstrādā, bet gan jāliek plauktiñā un līdzjūtīgi jāsit plaukstiñas. Viss, mans pēdējais ieraksts par šo, tā vispār ir cita tēma, kuru šis forums nevelk.
31.03.2023 09:18 |

Reitings 2954
Tā meitene pārdomāti visu dara, un visur lien.
Atņēma dzīvību tagad tēlo nez ko. Insta Edijs Pipars šo apķēris ir foto. Labdarības akcija. Dzīvības glābšanas, sievietei palīdzība.
Cik jauki bez viņas jau cilvēki akcija nepiedalītos un neziedotu ne? Vienk lien visur kur vien var iegūt atpazīstamus paziņas.
31.03.2023 09:49 |

Reitings 2714
Sarma1986 @ 31.03.2023 09:18

Lūdzu, nevajag. Slepkavas un sērijveida slepkavas, alkāni un narkomāni ir arī labi situētu un pēc grāmatām bērnus audzinošu vecāku bērni. Vidē, protams, var nostrādāt trigeri, bet var arī nenostrādāt. Šīs tēmas var celt psihiatri/izmeklētāji/žurnālisti , kuri paši ir asi, manipulatori un kuru zināšanu bāzē ir tas pats banālais Freids un ārzemju praksē arī Markīzs de Sads no alfa līdz omega. Tad ir jēgpilna intervija un problēmas analīze. Kad to dara naiva aita, tad intervējamais kljūst par manipulatoru un intervētājs par aitu. Te intervējamā prasta cietumā apburzīta iedzērāja. Ja intervējamais būtu sērijveida slepkava (ar intelektu plusā izmainītajai realitātei smadzenēs) un bez uzraudzības, aita Madara tiktu nomanipulēta līdz tam, ka šo aiz rociñas izvestu no būra, ja intervējamais būtu glīts narkomāns ar manipulatora spējām, Madara jau vāktu viñam naudu.
Madara NAV tas materiāls, kas var celt šīs tēmas. Viña var intervēt jaunās māmules, reklamēt šmotkas un atpūtas kompleksus. Viñai NAV zināšanu bāzes un pieredzes ar tāda veida personāžiem. Un rezultāts ir naiva, stulba pałurināšana, kurā bez jēgpilna rezultāta tiek izvilkta gaismā miskaste un tikpat naiva auditorija var noticēt ka miskaste nav miskaste, bet gan, teiksim, klavieres un ka atkritumi nav jāpārstrādā, bet gan jāliek plauktiñā un līdzjūtīgi jāsit plaukstiñas. Viss, mans pēdējais ieraksts par šo, tā vispār ir cita tēma, kuru šis forums nevelk.

Es Latvija nedzivoju, lidz ar to man nav jausmas par kaut kadam intervejamajam slepkavam, bet, ja jau Madaru var nosaukt par naivu aitu, tad piedodiet, Lienes intelekts jau nu ari nav paraks, ar hihihi un vai "cik forsi" ari nekadas intervijas izvilkt nav iespejams. Kivics vel ka intervetajs butu tiri ta neko, bet nu noteikti ne Liene. Ne ne ne ne.
31.03.2023 09:56 |

Reitings 2954
Katzenfamilie @ 31.03.2023 09:56

Es Latvija nedzivoju, lidz ar to man nav jausmas par kaut kadam intervejamajam slepkavam, bet, ja jau Madaru var nosaukt par naivu aitu, tad piedodiet, Lienes intelekts jau nu ari nav paraks, ar hihihi un vai "cik forsi" ari nekadas intervijas izvilkt nav iespejams. Kivics vel ka intervetajs butu tiri ta neko, bet nu noteikti ne Liene. Ne ne ne ne.
Loģiski
Arī Liene intervētu visus kas vispār ietu. Un neko reāli par to nerubitu.Kivim visas sievas ar prāta spējām nav izcēlušās.
31.03.2023 10:00 |

Reitings 2714
Un vispar - si ir foruma sadala par Kiviciem, nevis par Madaru un slepkavam.
31.03.2023 10:01 |

Reitings 16671
Katzenfamilie @ 31.03.2023 10:01
Un vispar - si ir foruma sadala par Kiviciem, nevis par Madaru un slepkavam.

Agree.
Kaut nu alkoholiķu Piviču bērnam izdotos normāla dzīve.
31.03.2023 10:05 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Katzenfamilie @ 31.03.2023 00:55

Vel labaks par to make-up galdinu ir tas ieraksts vinjas storija - birthday girly!!!? Kaada vel girly vinja te atradusies 43 gadu vecumaa?!???

O, jā. Šis likās vēl traģiskāk nekā tas galds. Girly... 40+ gados :D.
Ideja par makeup galda dāvināšanu nav slikta. Bet tieši tas izvēlētais galds - ja tā būt dāvana padsmitgadniecei, viss ok. Bet ja paskatās uz Lienes ģērbšanās stilu, tiem bruļikiem spīdumainajiem vienmēr un visur... nepārsteidz, ka šāds galds ir viņas gaumē.
31.03.2023 10:06 |

10 gadi
Reitings 12968
Reģ: 15.03.2012
Tonītis ta tonītis, bet matu galus nemaz neapgrieza 🤦‍♀️
31.03.2023 10:20 |

Reitings 16671
melna_aronija @ 31.03.2023 10:06

O, jā. Šis likās vēl traģiskāk nekā tas galds. Girly... 40+ gados :D.
Ideja par makeup galda dāvināšanu nav slikta. Bet tieši tas izvēlētais galds - ja tā būt dāvana padsmitgadniecei, viss ok. Bet ja paskatās uz Lienes ģērbšanās stilu, tiem bruļikiem spīdumainajiem vienmēr un visur... nepārsteidz, ka šāds galds ir viņas gaumē.

No tā galda būtu jēga, ja tam būtu normāls apgaismojums uztaisīts riņķī.
Gan jau ka Kivis kkur dabūjis veikalā stāvējušu paraugu 😄
Un kur ir ziedu klēpis? Kur Kivja ieraksts Soc tīklos ka viņš ir laimīgākais vīrietis pasaulē un ka vēl savai plekstei 100 gadus kopābūšanu?
31.03.2023 10:23 |

10 gadiPatīk
Reitings 4713
Reģ: 31.10.2010
Ja man dzimšanas dienā uzdāvinātu mēbeli, diez vai es būtu baigi priecīga. Nevienas puķītes? Neviena ieraksta Kiviča soc.medijos, ka šodien dzimusi viņa mūžīgā mīlestība? Njā.
Daudz laimes, Lienīte! Novēlu tev pēc iespējas ātrāk atrast darbu un beidzot savest savu dzīvi kārtībā. Vēl viens gads ir nācis klāt un laiks uz vietas nestāv, ņem to vērā.
31.03.2023 10:45 |

Reitings 46737
Reģ: 10.11.2022
Tas friziera apmeklējuma rezultāts tāds diezgan sūdīgs, es teiktu, ka nekāds. Liene izskatās pēc sirmgalves. Bet nu ņemot vērā, ka pa brīvu, jo Lienei jau tādas naudiņas nav, tad, ko var gribēt? Salonam un džekam antireklāma !
31.03.2023 10:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits