Cik labi @ 31.03.2023 01:25Meitenes, apsveicu jūs visas mūsu mīļās plekstes dzimšanas dienā! ?
Katzenfamilie @ 31.03.2023 01:47Nu labi, tas sminkju galdins jau pats par sevi nebutu slikts un nav ari neglits, tikai vairak gan iederetos kadas pusaudzes vai jaunietes interjera. Nu katra gadijuma, vismaz prieks, ka teftelitis vismaz to vinjai dzimsanas diena uzdavinaja! Tikai rodas viens jautajums - kapec tas galdins pie veikala arpuse jau ir nofotagrafets salikts? Parasti tacu tiek pirkts iepakots un nesalikts, kurs atbraucot majas pasam jasamonte? Vai tad tiesam kadu veikala izlikto paraugu nopirka, kas bija uz kadiem 30% nocenots? Nu negribetos jau gan ticet...
Helga Andersson @ 31.03.2023 01:46
Saakam svineet - atveram Mezhezeru ?
Iemācies dura lasīt,ne tikai hihināt.Un saprast uzrakstītā jēgu.Dzer tik savu mežezeru!Kalnos @ 31.03.2023 00:51tu jau vienmēr to slepkavu te aizstavi
ko tieši? Atkal sāksi par to ka tevi apmeloja tiesa, prokurori, izmeklētāji. Ka jau visur to kladzini.Vari neatbildēt. Nevēlos ar slepkavu komunicēt. Block tevkuranavliene @ 31.03.2023 07:49Iemācies dura lasīt,ne tikai hihināt.Un saprast uzrakstītā jēgu.Dzer tik savu mežezeru!
Ar kādām tiesībām tu te kādu sauc par slepkavu? Vēl agrs rīts un jau pārdzērusi jēgu? Vai tad Kivis 13o neuzdāvināja kopā ar leļļu galdiņu?Kalnos @ 31.03.2023 07:52ko tieši? Atkal sāksi par to ka tevi apmeloja tiesa, prokurori, izmeklētāji. Ka jau visur to kladzini.Vari neatbildēt. Nevēlos ar slepkavu komunicēt. Block tev
Knabsab @ 31.03.2023 08:56Es nez, lai arī Madaras T. noziegums ir vājprātīgi briesmīgs un nav attaisnojams, bet es vairāk redzu, ka šis ir tāds smalks gājiens, kā skaļi runàt par to, kas notiek ar jauniešiem, kuri nāk no drausmīgiem ģimenes apstākļiem, kur, jo īpaši mātēm, ir dziļi pofig par saviem bērniem.
Jā, vairumam izdodas iespējams iztikt bez noziegumu paveikšanas un nekāda gadījumā Madarai T. nav attaisnojuma. Taču kopumā viņas stāsts izceļ drausmīgu LV problēmu - mums ir ļoti daudz nelabvēlīgas ģimenes (ieskaitot šeit aprunātos Pivičus), alkoholisms ir vājprātīga problēma. Pasekojiet Twitter Edijs Klaišis, viņš palīdz jauniešiem, kuru vecākiem ir pofig uz viņu bērniem. Lielākoties tie jaunieši paši meklē palīdzību, tomēr padomājiet cik vēl pusaudžiem nav ne zināšanas ne iespējas lūgt palīdzību? Tie stāsti par situācijām tur ir vienkārši vājprātīgi.
Un es nez, variet mani mīnusos cik gribat, bet es drīzāk so interviju uztveru kā Madaras R vēlmi aktualizēt jautājumu par to, cik drausmīgās sekas var būt alkoholiķu bērniem.
Sarma1986 @ 31.03.2023 09:18
Lūdzu, nevajag. Slepkavas un sērijveida slepkavas, alkāni un narkomāni ir arī labi situētu un pēc grāmatām bērnus audzinošu vecāku bērni. Vidē, protams, var nostrādāt trigeri, bet var arī nenostrādāt. Šīs tēmas var celt psihiatri/izmeklētāji/žurnālisti , kuri paši ir asi, manipulatori un kuru zināšanu bāzē ir tas pats banālais Freids un ārzemju praksē arī Markīzs de Sads no alfa līdz omega. Tad ir jēgpilna intervija un problēmas analīze. Kad to dara naiva aita, tad intervējamais kljūst par manipulatoru un intervētājs par aitu. Te intervējamā prasta cietumā apburzīta iedzērāja. Ja intervējamais būtu sērijveida slepkava (ar intelektu plusā izmainītajai realitātei smadzenēs) un bez uzraudzības, aita Madara tiktu nomanipulēta līdz tam, ka šo aiz rociñas izvestu no būra, ja intervējamais būtu glīts narkomāns ar manipulatora spējām, Madara jau vāktu viñam naudu.
Madara NAV tas materiāls, kas var celt šīs tēmas. Viña var intervēt jaunās māmules, reklamēt šmotkas un atpūtas kompleksus. Viñai NAV zināšanu bāzes un pieredzes ar tāda veida personāžiem. Un rezultāts ir naiva, stulba pałurināšana, kurā bez jēgpilna rezultāta tiek izvilkta gaismā miskaste un tikpat naiva auditorija var noticēt ka miskaste nav miskaste, bet gan, teiksim, klavieres un ka atkritumi nav jāpārstrādā, bet gan jāliek plauktiñā un līdzjūtīgi jāsit plaukstiñas. Viss, mans pēdējais ieraksts par šo, tā vispār ir cita tēma, kuru šis forums nevelk.
LoģiskiKatzenfamilie @ 31.03.2023 09:56
Es Latvija nedzivoju, lidz ar to man nav jausmas par kaut kadam intervejamajam slepkavam, bet, ja jau Madaru var nosaukt par naivu aitu, tad piedodiet, Lienes intelekts jau nu ari nav paraks, ar hihihi un vai "cik forsi" ari nekadas intervijas izvilkt nav iespejams. Kivics vel ka intervetajs butu tiri ta neko, bet nu noteikti ne Liene. Ne ne ne ne.
Katzenfamilie @ 31.03.2023 10:01Un vispar - si ir foruma sadala par Kiviciem, nevis par Madaru un slepkavam.
Katzenfamilie @ 31.03.2023 00:55
Vel labaks par to make-up galdinu ir tas ieraksts vinjas storija - birthday girly!!!? Kaada vel girly vinja te atradusies 43 gadu vecumaa?!???
melna_aronija @ 31.03.2023 10:06
O, jā. Šis likās vēl traģiskāk nekā tas galds. Girly... 40+ gados :D.
Ideja par makeup galda dāvināšanu nav slikta. Bet tieši tas izvēlētais galds - ja tā būt dāvana padsmitgadniecei, viss ok. Bet ja paskatās uz Lienes ģērbšanās stilu, tiem bruļikiem spīdumainajiem vienmēr un visur... nepārsteidz, ka šāds galds ir viņas gaumē.