reina @ 16.03.2023 14:04Tā, lezbes, kur atsauksmes par jauno "dziesmu" un video? Neesam uzdevumu augstumos ?
Noskatījos. Wow.
1. tas ir džingls, labākajā gadījumā, nevis dziesma. Viens pantiņš 2x atkārtots, piedziedājums un kaut kāda izmocīta "pāreja".
2. teksts..laikam dziļš domāts, bet tik nodrāztas frāzes. Mākslinieciski neiebraucu, kā iet kopā "ļaunums pasaulē" un "cilvēka daba" ar "es tevi mīlu, paldies".
3. Repa klucis ? nez, ļoti bērnišķīga un nekāda tā dziesma. Tikai piedziedājuma rindiņa viena ir ar lipīguma potenciālu.
4. Kā tad video, pie "es tevi mīlu, paldies, ka esi pasaulē" nav lielās mūzas ļenkuča??? Laikam kotletes cep.
5. Čaļi kā čaļi un tad sēž aptaukojies opis-bomzis kivičš ?
6. Ja, jā, cip ģitāru beigās sadauza. Nu tāāaads rock'n'roll-s ? you wish, kirpič ?
Un es to visu nedomāju tikai tāpēc, ka tie kiviči besī ? tikai tāpēc, ka kiviči besī, to dziesmu vispār līdz galam var noklausīties/noskatīties..lai ierēktu ?
par kaut kadu milestibu pret nezinamoMinelūše @ 16.03.2023 14:10Ar grūtībām noklausījos to "singlu". Kopš kura laika Kivičs ir kļuvis par reperi? Vai arī dziedamā balss ir tā pakāsta, ka visu dziesmu nodziedāt nespēj, tikai piedziedājumam sanāk?? Par ko bija pati dziesma, tā arī nesapratu.
Bingo. Es arī klausījos un domāju, ka dziesma veltīta Madarai. Un arī pats Kivičs neizskatās diezko laimīgs. Lieņuks gan jau no laimes lēkā, ka dziesma veltīta viņai, bet lieni tur saklausīt uz saredzēt nevarēja.LilyLady @ 16.03.2023 14:09
Izklausās, ka tā dziesma ir veltījums Madarai. Par ļaunumu, cilvēka dabu, tomēr "es tevi mīlu", un beigās izmisumā salauž ģitāru.
Zinam jau zinam, Andri, ka tu mīli Madaru.
Fortun04ka @ 16.03.2023 12:52Liene Facebook bija ielikusi ka meklē aukli, bet tad vēlāk izņēma postu
McSara @ 16.03.2023 15:25
Būs arī recepte ??
Pinky winky @ 16.03.2023 15:28
Kotļetosiem arī solīja recepti, bet nu visas gaidām, kà nav, tā nav. ?♀️