Incognito @ 10.03.2023 14:44Redzot tās visas afišas, tiešām atkal jau metas žēl mazā bērna. Un ziniet, pie visa šī ir līdzvainīgi arī tie pasākumu organizētāji ar savu vienaldzību, nepiekodinot, ka tik mazam bērnam vēlos vakaros tur tomēr NAV jābūt! Visiem viss ir pie kājas…
Incognito @ 10.03.2023 14:44Redzot tās visas afišas, tiešām atkal jau metas žēl mazā bērna. Un ziniet, pie visa šī ir līdzvainīgi arī tie pasākumu organizētāji ar savu vienaldzību, nepiekodinot, ka tik mazam bērnam vēlos vakaros tur tomēr NAV jābūt! Visiem viss ir pie kājas…
Nē Jūrmala vēl tālu, Piņķos bija paredzēts Jurmala outlet Village,. Cik atceros bija simboliski pārdotas tikai dažas biļetes un tad tirdzniecība uz vietas stāvēja nedēļas divas!EsFeja @ 10.03.2023 11:39
Vai tad tas nebija Jūrmalā?
kur tu atradi info par to kafeni? es vispār nekur tādu neatrodu 😁Helga Andersson @ 10.03.2023 15:17Starp citu - Jēkabpils pasākums nemaz nav Jēkabpilī ? Paskatījos, kur tā Piciņa attodas - Variešās ????? Tas ir ciems apm. 20 -30 min no pilsētas un tur, man liekas, izņenot pamatskoliņu un veikalu nekā cita nav ?
Tur tomēr cita līmeņa publika apgrozās. Kivičiem jau nekas cits neatliek kā viņu abu nīstie lauķi. Tie vēl iet klausīties kiviča baurošanu, jo laukos jau tā izvēle mazāka. Es gan nezinu, cik ļoti sevi nav jāciena, lai ietu klausīties kiviču?Gardenia @ 10.03.2023 15:47Nē Jūrmala vēl tālu, Piņķos bija paredzēts Jurmala outlet Village,. Cik atceros bija simboliski pārdotas tikai dažas biļetes un tad tirdzniecība uz vietas stāvēja nedēļas divas!
Ariete @ 10.03.2023 16:00kur tu atradi info par to kafeni? es vispār nekur tādu neatrodu ?
ZapeNape @ 10.03.2023 17:00Lienei esot skaistas skropstas! Liene, tev ir briesmīgas skropstas! Tās skropstas izskatās lēti un bezgaumīgi. Es nezinu, kas tā ir par meistari, kas viņas tev liek, bet viņa ir slikta meistare, jo laba meistare nekad savu klienti nepataisītu par prieka mājas komendanti. Sāc nodarboties ar savu bērnu, nevis bungot un likt kaut kādus bezjēdzīgus ierakstus. Tevī ir pilnīgs tukšums. Neviens neilgosies pēc taviem muļķīgajiem ierakstiem. Saņemies! Lai arī kivičs ir rupjš, prasts tēviņš, bet tik infantila būtne arī viņam var apnikt.
Nu kas tad vēl poda birsti pucēs bez maksas?😳yay @ 10.03.2023 17:10
Tā meistare... kā lai pasaka.. ģerevņa, nopietni ?