Jaunsprofils @ 08.03.2023 20:46Jā, vairākus gadus atpakaļ nejauši nokļuvu pie viņas dzīvoklī JG sagaidot ( draugi pasauca), un tas skats bija ļoti skumjš, viņa bija piedzērusies ar puspliku pakaļu un turpat bija viņas mazā meitiņa. Dzīvoja graustā, viss vecs, netīrs. Fuj, atceroties, tā bija mana sliktākā JG sagaidīšanas reize ?
Ariete @ 08.03.2023 21:28Nu labi, tas nekas, ka nav svaiga bilde. Tāpat rēcīgi ka ziedojumi pie kājām ? Tik desas luņķa trūkst
Normāla māte. Lai mini pipeli pieskatītu upurēs bērna veselību.Knabsab @ 08.03.2023 23:18Bljaaaaa! Tie pajoliņi ir Miu aizvilkuši līdzi uz Daugavpili!!!
Ariete @ 08.03.2023 23:59Paliek viesnīcā. Vismaz kaut kādas prāta paliekas vēl ir. Šitādā laikā braukt ar bērnu uz Rīgu uz neprāts. Man pašai bail būtu braukt, kur vēl bērnu pakļaut riskam.
Mia kā mežonēns uzvedās kad dod puķes, nu protams, bērns jau sen gulēt noteikti grib.
Dēļ Mias ceru, ka nebūs atkal Q&A! Vai arī būs, un socdienesti iejauksies BEIDZOT!!!amoreamore @ 08.03.2023 19:41
Pēc Daugavpils spēlēšanas uzdāvinās šai mežezeru, lai atkal var plosīties instagramā
Ariete @ 08.03.2023 23:59Paliek viesnīcā. Vismaz kaut kādas prāta paliekas vēl ir. Šitādā laikā braukt ar bērnu uz Rīgu uz neprāts. Man pašai bail būtu braukt, kur vēl bērnu pakļaut riskam.
Mia kā mežonēns uzvedās kad dod puķes, nu protams, bērns jau sen gulēt noteikti grib.
vivii @ 09.03.2023 00:20
Kāpēc uzreiz kā mežonēns? Vienkārši bērnam bail no sveša onkuļa un ne par velti saka, ka bērni jūt , kāds ir cilvēks un uzreiz izrāda emocijas pret to cilvēku.
Es arī nebūtu priecīga ja pie manis nāktu klāt nepazīstams vecis un dotu puķes, pat savos 30 gados ne ?
reina @ 09.03.2023 08:56Tik ļoti izvazāta līdzi pa baļļukiem, šaubos, ka Mia baidās no svešiem onkuļiem. Tur tiešām pēc pārguruma niķa izskatās, jo, pat kad puķes vairs nedod, bērniņš cenšas palīst zem krēsla, aizmukt no visa tā trokšņa un kņadas. Nu man vismaz arī izskatījās bēdīgi.
Andža normāli piemāvies izklausās, sviedri pludo. Nogalināja Smells like teen spirit. Nevari paņemt augšas, tak nevaro ārā to dziesmu ?
Tieši nācu rakstīt, ka tā noteikti nav dziedāšana, kas būtu mākslinieka cienīga. Tā var kviekt aizkauts vepris, nevis mākslinieks, kuram par to maksā honorāru. Tiešām nesaprotu tos, kuri ir gatavi par tik sūdīgu kvalitāti maksāt.Helga Andersson @ 08.03.2023 23:42Vepris tik drausmīgi ne tikai kviec, bet, angliski “dziedot” tads šausmīgs akcents. Nu tāds super cringe tie storiji. Šis te nesen kaut ko tvītoja, ka brīvi runājot angliski, un es sarullēju acis tā, ka pilnīgi galva sareiba no tāda bulšita, jo anglene vinam ir maza bērna līmenī un no izrunas un akcenta man katru reizi pāris mayi nosirmo? Bet nu, ka tik pats domā, ka baigais kings ?