Katzenfamilie @ 06.03.2023 19:09
Jaa, man ari skiet, ka tad jau drizak resnais kakadu ir rizs, vinjam tiesam ta barda bija oranziga.
Lai nu kas, bet galīgi nav žēl. Vienīgais, kas tam bezsmadzeņu radījumam ir izdevies un sasniegusi, ko gribējusi ir divas lietas - Pievākt Andri sev un panākt to, ka viņam ir izbojātas un pagalam attiecības ar meitām.Agnessse @ 07.03.2023 09:32
Jā, par šo it kā smieklīgi, bet dažreiz jau pat tāds kā žēlums parādās. Nu, ja nav neviena talanta vai prasmes, tad varbūt nelien... Bet nē. Grāmata bija projekts gada garumā. Kur ir? Nav, jo neviens to mēslu pat netaisās izdot. Izstāde bija arī pāri mēnešus izkladzināta. Kur ir? Nav, jo nav ne resursu, ne talanta, lai tur taptu kas vairāk par vienu kleksējumu. Andrīša menedžere? Atcelti koncerti un kartupeļa kvalitātes "publicitātes video". Dizainere un grafiķe? Kaut kāds viens drausmīgs plakāts. Piramīdu shēmu Kleopatra? 3 mēnešu storiji ar kapsulām un čušš.
Man šķiet, ka jebkuram normālam cilvēkam kādā brīdī vienkārši paliktu kauns un pēc vairākkārtīgas izblamēšanās vnk pārstātu to likt soctīklos. Ok, meklē savu nišu, bet neliec katru sū** kā jaunu, nebijušu un lielisku projektu. ?
nezinu, vai Dana bija krāsota, bet viņa bija vienā Baltais piens reklāmā un bija sarkanmate un zilām acu zīlītēm.MelnāVārnaKrā @ 07.03.2023 10:45
Man liekas, ka Kristofers arī ir nedaudz rižš, bet nezinu kāda Kristofera māte, tik daudz Kivičos neesmu ?
Bjork @ 07.03.2023 12:48nezinu, vai Dana bija krāsota, bet viņa bija vienā Baltais piens reklāmā un bija sarkanmate un zilām acu zīlītēm.
Dana Dombrovska, daudz bildea met goggle ārā. Rudmate visās bildēt, bez ataugušām saknēm
Agnessse @ 07.03.2023 09:50
Mēdz būt arī ar tumšām acīm, taču nezinu nevienu rudmati, kuram / kurai dzīves laikā tā krāsa baigi pazustu... Arī Lienes meitām nevienai nav rudi mati. Varbūt tādi "strawberry blonde", bet noteikti ne rudi.
Katzenfamilie @ 07.03.2023 13:06
Es ari skatijos Danas bildes, nevar isti saprast, vai tie mati vinjai bija krasoti, bet Kristofers ir katra gadijuma ruds. Man skiet, ka Kivics tiesam ari ir rudmatis, jo, ka jau rakstiju, vinjam, kad ataug barda, ta ari ir riktigi ruda. Liene nu noteikti nav "dzimusi rudmate", jo vinjai tas saknes ataug peleki tumsas, ne rudas.
cmykk @ 07.03.2023 16:19kas ir ar to Jelgavas Sigitu? es, laikam, pirmo reizi apskatīju viņas akauntu un pilnīgs wtf? fit body 2017 un jauniegūtās grūtniecības apraksts ir vienkārši kolosāls kā teiktu lieņux.
Minelūše @ 07.03.2023 16:32
Raksta kā bērnu dārzu nepabeigusi, redzams, ka IQ nav tas augstākais. Ir tikai loģiski, ka viņas ar Ļenku ir draudzenes. Tāds tādu atrod, kā saka.
Ha ha tik tas teikums kā baļķis Kivim aci-“īsti vīrieši no ģimenes neaiziet “ 😂😂😂Minelūše @ 07.03.2023 16:32
Raksta kā bērnu dārzu nepabeigusi, redzams, ka IQ nav tas augstākais. Ir tikai loģiski, ka viņas ar Ļenku ir draudzenes. Tāds tādu atrod, kā saka.
Blablablabla @ 07.03.2023 17:51Ha ha tik tas teikums kā baļķis Kivim aci-“īsti vīrieši no ģimenes neaiziet “ ???
Vai manam vīrietim nebāzīsies visādas mai## virsū ar tekstiem viņa taču ir resna neglīta , esmu taču seksīgākā ņem mani!
amoreamore @ 07.03.2023 17:05runājot par to sigitu, sofiju vai kā nu viņu tur sauc, es zinu, ka izskatu apspriest nav īsti ok, bet nevaru atturēties. mani tracina, ka viņa sevi uzskata par super sex, kaut gan nu objektīvi viņai kaut kāds ļengans ķermenis un arī izskatās viņa pēc pusmūža ielenes. nu cmon, tā viņas bilde apenēs, paplestām kājām, uz veļasmašīnas nevienā normālā vīrietī neizraisa "gribēšanu".
Mušpapīrs @ 07.03.2023 23:09
Augums nav trenēts, jā, bet to arī var smuki nofotografēt un pavisam cits skats. Un vulgāras pozas nav smuki
Gan jau ,ka dārziņā, vismaz labi ,ka tā. Bet iedomājos, vai mazo vilks līdzi uz Daugavpili šovakar? :(yay @ 08.03.2023 12:59Sargsuns sēž mašīnā. Tik drausmīgi. A kur Mia?