Minelūše @ 06.03.2023 18:04Papildus sarkanajiem matiem rudmatiem parasti ir arī bāla āda un vasarraibumi. Ar sauļošanos viņi neaizraujas, jo ātri apdeg. Protams, var būt, ka Liene ir noķellējusies no galvas līdz kājām un tāpēc to visu neredz, bet nu nezinu. Nešķiet, ka viņa būtu dabiska rudmate.
Minelūše @ 06.03.2023 18:04Papildus sarkanajiem matiem rudmatiem parasti ir arī bāla āda un vasarraibumi. Ar sauļošanos viņi neaizraujas, jo ātri apdeg. Protams, var būt, ka Liene ir noķellējusies no galvas līdz kājām un tāpēc to visu neredz, bet nu nezinu. Nešķiet, ka viņa būtu dabiska rudmate.
LilyLady @ 06.03.2023 17:56
Man zināmās rudmates matus arī nekrāso. Viņas lepojas ar saviem matiem. Un tiešām dabiski rudais tonis ir skaists un neatkārtojams. Mākslīgi tādu nekad nedabūt.
Nesaprotu, kāpēc Liene tā cenšas izlikties par dzimušu rudmati. Tad jau drīzāk vepris ir rižiks. Vienubrīd, kad bija atlaidis bomžu bārdu, tā bija rudā tonī.
ZapeNape @ 06.03.2023 19:33Oi, kivičs sevi piedāvā sieviešu dienā???
MeltedCheese @ 06.03.2023 19:44Nez, kura būs tā nelaimīgā, kurai Kivis pieķērks visu māju ar savu baurošanu. ?
kuranavliene @ 06.03.2023 21:20Es būtu laimīga ja kāds man uzdāvinātu Kivja baurošanu! Tas cilvēks no manas dzīves pazustu!Man būtu iespēja Kivim pateikt visu ko domāju,un Liene par filmēšanu dabūtu acī,nevajadzētu krāsoties! Nu varbūt salātu bļodu uzmauktu galvā,mani svētki ko gribu to daru.Un ja Mia būtu līdzi izsauktu policiju,mazam bērnam nav jābūt pieaugušo tušiņā!?
Ja man viņš sāktu mahāties,dabūtu ar ķebli pa galvu!Un pēc visa spriežot,to kā viņš izpaužas,viņš ir gļēvs! Viņam ir liela mute,nekas vairāk.Tādi mutes bajāri,neko nav vērti!Minelūše @ 06.03.2023 21:24
Man ar gribētos viņam pateikt ko domāju, bet man būtu bail dabūt pa seju. Viņš jebkurā brīdī var sākt ar rokām mahāties, īpaši, ja esi sieviete.
Chempions Rafaels @ 06.03.2023 20:30Nevēlos ticēt, ka ir kāda sieviške kura par naudu ir sev gatava izbojāt sieviešu dienu. Tik pat labi ieslēdzu sev YouTube dziesmas un klausos?
Ideja nav slikta. Bet sūdus labāk neaiztikt, jo tad vēl stiprāk smirdēs. 😏kuranavliene @ 06.03.2023 21:20Es būtu laimīga ja kāds man uzdāvinātu Kivja baurošanu! Tas cilvēks no manas dzīves pazustu!Man būtu iespēja Kivim pateikt visu ko domāju,un Liene par filmēšanu dabūtu acī,nevajadzētu krāsoties! Nu varbūt salātu bļodu uzmauktu galvā,mani svētki ko gribu to daru.Un ja Mia būtu līdzi izsauktu policiju,mazam bērnam nav jābūt pieaugušo tušiņā!?
kapriza__ @ 05.03.2023 14:24+ viņš tak redz cik labi iet Madarai, kā viņa ir plaukusi, šobrīd mēģina dažādus projektiņus un sanāk, bet lienīte tik vien kā murgo- par grāmatām, tenisu un pārējiem "projektiņiem" un nekas no tā nav sanācis. Kivičs noteikti nožēlo, ka izsķīrās un aizgāja pie tās plukatas un nu abi ir tur kur ir. Bet Kivičs varēja būt tur kur Madara. Protams, nav teikts, ka nenodzertos tāpat, bet sapņot viņš sapņo, ka varētu būt Jāņa vietā. Madaru aicina uz visādām sieviešu intervijām un tiešām esmu noskatījusies visas ar interesi, bet lieni neaicina uz nevienu interviju, tad nu kivičam pašam nācās intervēt savu sievu. Bravo un intervija tik garlaicīga, ka nespēju noskatīties pat pāris minūtes.
Adele4 @ 07.03.2023 07:25Liebei taču ir loti tumšas launas acis! Rudmatainiem cilvekiem nezinu, ka būtu tik ļoti tumšas acis. Rudie, kā jau te minēja, ir ar gaišu, vasarraibumainu ādas krasu un arī gaišām (zilganām, zaļganām) acīm.
Ja nu vienīg Liene ir kāda milzu dabas/ģenētikas kļūda.