KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 3508
Reģ: 10.12.2022
Rakstniece @ 03.03.2023 09:35

Tieši tā. Ja partneros katru reizi atrodas +/- viena un tā pati vaina, tad, ja tiek kustinātas smadzenes un cilvēks kaut vai mazliet nodarbojas ar pašanalīzi, tieši otrā cilvēkā viņš var redzēt savas nepilnības. Bet, nē. Andrim vainīgas ir stulbās vecenes. Tas tāpēc, ka vēl aizvien visās meklē mammīti, kura ar bezierunu mīlestību dos to, ko nav iedevusi mamma paša bērnībā.

Nu ja, tur tik divi varianti, vai nu tu esi tas toksiskais lohs, nevis visas sievas, vai nu tev ir jāstrādā ar savām traumām, kāpēc izvēlies tādas "trakās".
Bet nu mēs labi zinām Kivja variantu, vienkārši Liene arī plusā vēl neadekvāta drusciņ.
03.03.2023 09:47 |

10 gadiPatīk
Reitings 4706
Reģ: 31.10.2010
Jau vesela nedēļa pagājusi, kopš nav manītas bungas. Lienīte acīmredzot pāris nodarbībās apguva bungu spēli no A-Z, tagad tik jāgaida koncerti, kur uzstāties. Mācīties mēnešiem/gadiem - tas priekš neattīstītās pelēkās tautas. Liene ir citā līmenī.
Skops vīrs, protams, ir nelaime, bet būtu princese pati kratījusies strādāt. Ja ne kam vairāk, tad saviem personīgajiem tēriņiem jau nu varētu sapelnīt. Nagiem, ragiem un visam pārējam.
03.03.2023 10:16 |

Reitings 1796
Reģ: 08.02.2022
Ārprāts, ko Andris saka par savu bijušo sievu ir identiski par Ļenku tagad!
Hhhmm..nāk brīvdienas, Andrim koncerti. Nez, sargsuns atkal būs uz skatuves un neizlaidīs no acīm? Vai arī otrs variants - pagājušā vīkenda.
Un vispār, kur palika teniss, dejas, gym un bungu nodarbības, nerunājot jau par grāmatu? Noteikti, ka Andris nav iedevis gym abonomentam naudu uz martu :D + pamanīju, ka frizierim arī nav iedevis
03.03.2023 10:19 |

Reitings 3198
Reģ: 30.01.2023
Elvīra458 @ 03.03.2023 10:19
Ārprāts, ko Andris saka par savu bijušo sievu ir identiski par Ļenku tagad!
Hhhmm..nāk brīvdienas, Andrim koncerti. Nez, sargsuns atkal būs uz skatuves un neizlaidīs no acīm? Vai arī otrs variants - pagājušā vīkenda.
Un vispār, kur palika teniss, dejas, gym un bungu nodarbības, nerunājot jau par grāmatu? Noteikti, ka Andris nav iedevis gym abonomentam naudu uz martu :D + pamanīju, ka frizierim arī nav iedevis

Šo es nekad nesapratīšu! Lai vai cik turīga otra puse būtu, taču normāli cilvēkam arī gribās savu naudu. Kaut elementāri sev feizierim, nagiem, par niekiem par kuriem nav jāatskaitās.
Es neticu, ka Kviekucis ir tas vīrietis, kas iedod vnk čunguru un pasaka :”iztērē sev, sieviņ!”
Liene arī nav tas cilvēks, kas kaut kur iegulda līdzekļus vai strādātu pie pensijas. Drīz būs viena pie sasistas siles.
Andris nometīgs guzu un teiks:”Redz, kā es atkopos pēc nelaimīgām attiecībām!” Un dosies tālāk dzīvē, aizmirstot ļenku un sīko.
03.03.2023 11:16 |

Reitings 151
Reģ: 06.02.2023
Es tik nesaprotu vienu ,kā var sevi tā pazemot ,esot ar cilvēku attiecībās un pēctam izšķiroties aprunāt. Viņš jau sevi pazemo nevis otru😂
03.03.2023 11:18 |

Reitings 16664
Reģ: 29.04.2022
Man šķiet, ka Ļenka savā slimajā prātā nemaz neapzinās savu risku - gan to ka Pivičs viņu 100% pametīs (ātrāk vai vēlāk), gan, ka pašai ir nulle ienākumi un viņa nav spējīga pat savu eksistenci nodrošināt. Mēs jau sen spriežam, ka viņa dzīvo iedomu pasaulē, un tas aizvien vairāk arī pierādās. Varētu vēl saprast, ka Kivis būtu kkads miljonārs, kas reāli varētu viņai atpogāt pāris simtus tūkstošus. Bet taču nav! Pēc viņu dzīvesveida var redzēt, ka tie abi knapi velk galus kopā.
03.03.2023 12:25 |

Reitings 1796
Reģ: 08.02.2022
Domāju, ka Ļenkai ļoti jaizlūdzas frizierim vai kādai drēbei, moš kad Kivis ir pavairāk iedzēris, tad iedod kaut ko. Andris ir totāls egoists, viņš pat sievai lētu cepuri nevarēja nopirkt.
Tas, ka plekste smagi dzīvo iedomu pasaulē, ir uzreiz skaidrs. Es pat ticu, ka viņa savā šizo prātā domā, ka lielā mīla nekad nebeigsies.
03.03.2023 12:38 |

Patīk
Reitings 63644
Reģ: 20.07.2021
Knabsab @ 03.03.2023 12:25
Man šķiet, ka Ļenka savā slimajā prātā nemaz neapzinās savu risku - gan to ka Pivičs viņu 100% pametīs (ātrāk vai vēlāk), gan, ka pašai ir nulle ienākumi un viņa nav spējīga pat savu eksistenci nodrošināt. Mēs jau sen spriežam, ka viņa dzīvo iedomu pasaulē, un tas aizvien vairāk arī pierādās. Varētu vēl saprast, ka Kivis būtu kkads miljonārs, kas reāli varētu viņai atpogāt pāris simtus tūkstošus. Bet taču nav! Pēc viņu dzīvesveida var redzēt, ka tie abi knapi velk galus kopā.

Viss viņiem ir lieliski! Bēbim drēbes daudz nevajag - tāpat ātri izaugs! Pašiem savu dzīvesvietu nevajag, jo īrēt ir ērtāk - kad piedi**š, var notīties un noīrēt citur. Un katrā laikā var ātri aizmukt pāri robežai, ja gadās kāds auns, kas tur gatavs stārus izmitināt un iekārtot. Šmigai naudas pietiek, ko vēl var vēlēties??
03.03.2023 12:41 |

Reitings 16664
Tusnelda @ 03.03.2023 12:41

Viss viņiem ir lieliski! Bēbim drēbes daudz nevajag - tāpat ātri izaugs! Pašiem savu dzīvesvietu nevajag, jo īrēt ir ērtāk - kad piedi**š, var notīties un noīrēt citur. Un katrā laikā var ātri aizmukt pāri robežai, ja gadās kāds auns, kas tur gatavs stārus izmitināt un iekārtot. Šmigai naudas pietiek, ko vēl var vēlēties??

Vai ne? Hashtag perfectlife 😄
03.03.2023 13:17 |

10 gadi
Reitings 6073
Reģ: 29.01.2009
Sarma1986 @ 03.03.2023 07:14
Vai nu krāsojusi brūnus vai nu laicīgi balinājusi saknes. Pakulgalva noplukusī.
Es arī nesaprotu kā var staigāt ar tik briesmīgu galvu. Nu nav naudas priekš friziera, nopērc matu krāsu un nokrāso. Nevis ka tāds papagailis, saknes melnas, tad seko dzeltenums un sausie, pārbalinātie matu gali. Briesmīgs skats.
03.03.2023 14:22 |

Reitings 3124
Reģ: 29.05.2022
Tusnelda @ 03.03.2023 12:41

Es visam piekrītu,tik ne par dz īvesvietu,par piediršanu jā,bet par īrēšanu nē.Citi visu mūžu nodzīvo īrētos dzīvokļos un nekāda vaina un neviens nav sliktāks par tiem kam savs.
03.03.2023 14:24 |

Reitings 16664
kuranavliene @ 03.03.2023 14:24
Es visam piekrītu,tik ne par dz īvesvietu,par piediršanu jā,bet par īrēšanu nē.Citi visu mūžu nodzīvo īrētos dzīvokļos un nekāda vaina un neviens nav sliktāks par tiem kam savs.

Ja man nebūtu bērni, es arī īrētu! Mainītu vietas atbilstoši darba lokacijai vai tā brīža sajūtām. Tomēr ar bērniem prasās sava veida stabilitāte. Kiviči nekad nav Miai stabilitāti nodrošinājuši, māju sajūtu, kur ir drošā vieta, vide un rituāli. Tas nabaga bērns ir riktīgs ciemiņš :(
03.03.2023 14:48 |

Reitings 13048
Reģ: 10.11.2022
Fleming @ 03.03.2023 00:33

"Attiecībās nekas nevar sanākt, ja abi partneri nav līdzvērtīgi. Es visu laiku rosījos, menedžēju grupu, muzicēju, bet viņa neko nedarīja - vienkārši sēdēja mājās vai arī vilkās līdzi."
Omg, Andri, tu esi atkal uz tā paša grābekļa uzkāpis!
bet skatoties uz Andra bijusajam, laimigo lozi izvelk tas, kuras vairs nav ar vinu attiecibas.
03.03.2023 15:20 |

Reitings 3124
Reģ: 29.05.2022
Knabsab @ 03.03.2023 14:48

Ja man nebūtu bērni, es arī īrētu! Mainītu vietas atbilstoši darba lokacijai vai tā brīža sajūtām. Tomēr ar bērniem prasās sava veida stabilitāte. Kiviči nekad nav Miai stabilitāti nodrošinājuši, māju sajūtu, kur ir drošā vieta, vide un rituāli. Tas nabaga bērns ir riktīgs ciemiņš :(
Ja vecāki strādā,maksā nodokļus un dzīvo normālu dzīvi var īrēt un forši dzīvot.Bet ja grib mērkaķoties,tad nu atvainojiet! Tādi āksti kā Kirpiči ātri vien visu padirstu dēļ parādiem!
03.03.2023 16:41 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
TikiTaki @ 03.03.2023 09:26
Šoreiz Andris tik viegli nevar aiziet. Un ne finanšu dēļ. Domāju, ka abolūto minimumu, lai Liene var iztikt kādu brīdi, viņš viņai dotu.
Bet ne tas ir iemesls.
Kad viņi sāka tikties, atklāsmes par īsto mūža mīlestību un dvēseļu radniecību tika bārstītas pa labi un pa kreisi. Un cīnījās ar putām uz lūpām par to, lai visi beidzot saprastu, ka nu ir pa īstam.
Aizejot no Lienes, viņš būs sevi pataisījis par 2x lielāku muļķi nekā tagad. Bija reiz viens cilveks iekomentējis, ka Andris jauc pi...li ar sirdi. Aizejot viņš šo apstiprinātu.
Es iepriekšējām attiecību peripetijām nesekoju tik ļoti līdz, bet neatceros, ka par kādām iepriekšējām atriecībām viņš tik ļoti ceptos un censtos pierādīt savu patiesību, ka nu ir atradis īsto. Tas vnk būtu tāds pazors!!!

Vai tik par to pi.. un sirdi neteica viņa šā brīža draugs Stendzenieks? Viņš reiz ļoti labi raksturoja Kivja esošo situāciju.
03.03.2023 17:29 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Scandinavian @ 03.03.2023 17:29

Vai tik par to pi.. un sirdi neteica viņa šā brīža draugs Stendzenieks? Viņš reiz ļoti labi raksturoja Kivja esošo situāciju.
man ar tā liekas. Tur laikam arī bija teksts, ka tefteļa mugurkauls ir kā makarons. Dēļ peso gatavs iztaisīties par jebkādu mērkaķi. Noteikti, ja Streips būtu šim piedāvājis pa piķi, tad ar nesmādētu papūst stabulē.
03.03.2023 19:15 |

Reitings 539
Reģ: 05.08.2021
Mazliet offtopic, bet kā es to "Streipa uzmākšanos" iztēlojos:
Kivičs sadzēries pusstundu no vietas: nuu es bļeee nesaprotu, kā jūs tie geji tur to darāt.. divi spailvaini mužiki, ja.. nuu.. a vot kā.. a jūs tur stāvus vai guļus.. a kurš izdomā, kurš būs virspusē.. (ar vēl krāsainākiem epitetiem, ko man kauns rakstīt, bet nu tipiskā dzēruša Kiviča stilā, līdzīgi viņa paša vārdiem https://www.slavenibas.lv/zinas/3015/kivics-uzklup-laurim-reinikam-un-citiem-latvijas-gejiem-man-riebjas-geji/)
Streips (vairs nevar izturēt to murmulēšanu un ar sarkasmu): nu novelc bikses un parādīšu
Kivičs: OMG Streips man uzmācās, visi tie zilie man grib iespraust dibenā un atsūkāt, aasaaaaa
Protams, blakus neesmu stāvējusi, bet nu es neticu, ka gejiem Kivičs liekas baigais ķēriens, pat stipra reibumā.
03.03.2023 19:42 |

Patīk
Reitings 63644
Reģ: 20.07.2021
teberebe @ 03.03.2023 19:42
Mazliet offtopic, bet kā es to "Streipa uzmākšanos" iztēlojos:
Kivičs sadzēries pusstundu no vietas: nuu es bļeee nesaprotu, kā jūs tie geji tur to darāt.. divi spailvaini mužiki, ja.. nuu.. a vot kā.. a jūs tur stāvus vai guļus.. a kurš izdomā, kurš būs virspusē.. (ar vēl krāsainākiem epitetiem, ko man kauns rakstīt, bet nu tipiskā dzēruša Kiviča stilā, līdzīgi viņa paša vārdiem https://www.slavenibas.lv/zinas/3015/kivics-uzklup-laurim-reinikam-un-citiem-latvijas-gejiem-man-riebjas-geji/)
Streips (vairs nevar izturēt to murmulēšanu un ar sarkasmu): nu novelc bikses un parādīšu
Kivičs: OMG Streips man uzmācās, visi tie zilie man grib iespraust dibenā un atsūkāt, aasaaaaa
Protams, blakus neesmu stāvējusi, bet nu es neticu, ka gejiem Kivičs liekas baigais ķēriens, pat stipra reibumā.

Perfekti! Es tiešām varu iztēloties, kā teftelis tādu tekstu šļupst, lūpu atšāvis, nosvīdis un kasīdamies, 😀😀😀.
03.03.2023 19:50 |

10 gadiPatīk
Reitings 4706
Reģ: 31.10.2010
Gejiem parasti patīk glīti vīrieši. Kivičs tāds nav, nafik viņš gejiem vajadzīgs. Tas notiek tikai viņa biseksuālajās fantāzijās.
03.03.2023 19:59 |

Reitings 13048
Reģ: 10.11.2022
TikiTaki @ 03.03.2023 09:26
Šoreiz Andris tik viegli nevar aiziet. Un ne finanšu dēļ. Domāju, ka abolūto minimumu, lai Liene var iztikt kādu brīdi, viņš viņai dotu.
Bet ne tas ir iemesls.
Kad viņi sāka tikties, atklāsmes par īsto mūža mīlestību un dvēseļu radniecību tika bārstītas pa labi un pa kreisi. Un cīnījās ar putām uz lūpām par to, lai visi beidzot saprastu, ka nu ir pa īstam.
Aizejot no Lienes, viņš būs sevi pataisījis par 2x lielāku muļķi nekā tagad. Bija reiz viens cilveks iekomentējis, ka Andris jauc pi...li ar sirdi. Aizejot viņš šo apstiprinātu.
Es iepriekšējām attiecību peripetijām nesekoju tik ļoti līdz, bet neatceros, ka par kādām iepriekšējām atriecībām viņš tik ļoti ceptos un censtos pierādīt savu patiesību, ka nu ir atradis īsto. Tas vnk būtu tāds pazors!!!
bet varbut bija japierada, cik traki liela milestiba, lai vinu pa dosanu ar kebli pa seju neiesedina un neizvaza pa tiesam? Piedevam Liene ne jau tikai meitas zaudeja, visu mantu ari, dzivokli, masinu, tragiki. Pati vainiga, un, nevienu mirkli nav patikusi, bet ta ir, ja vina vers vala muti, liekas Kivkam bus loti slikti.
03.03.2023 21:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits