Viņa sevi redz spogulī tikai caur filtriem. Tie visi ntie storiji pirms došanās uz "darbu" (sargāt savu sardeli), tīksmināšanās par savu izskatu, viņa savis storijos pat nezin ko darīt, tās neveiklās kustības, rokas nezina kur likt, tā debīlā smaidīšana un pašās beigās piemiedz tik neveikli ar aci jeb ar abām acīm. Pirms Klondaikas pasākuma viņa bija iebāzusi 4 gandrīz vienādus storijur kur tīksminās par savu izskatu. Viņa nedzīvo realitātē.MeltedCheese @ 20.02.2023 16:37Filtri ta filtri. Bet spogulī, taču redz patieso izskatu. Kā viņa to pieņem?
nimfa1726 @ 21.02.2023 08:24Kā man besī kad Madara runā un viņai tās siekalas redz,katru reizi šermulis uzmetas,kaut sekoju un patīk viņa bet nu šitas ir brr..
kapec janem populari pa dargo, ja tev spogulit spogulit nokerks Kivis. Es savukart aizdomajos, vai vins to vispar drikst.krixis3 @ 20.02.2023 22:10Mēs te spriedām, ka Kivis noteikti dirš par savam 4 štukām. Bet ja viņam tiešām maksā 600 eiras par 4 h un viņam nedēļā ir 2 koncerti, tad jeibogu tad mullāps saņem pati 4 tk. Ja jau viņš tādu summu nosauc par savu uzstāšanos xtad jau viņam viņu reāli maksā. Nodokļus nemaksā, alimentus nemaksā, sanāk daudz šmigas.
Man tik radās jautājums. Ja vins ņem par savu brēkšanu tādu summu un viņam maksā xtad kādus tūkstošus prasa populārie mūziķi.
Marfa @ 21.02.2023 09:57kapec janem populari pa dargo, ja tev spogulit spogulit nokerks Kivis. Es savukart aizdomajos, vai vins to vispar drikst.
u.604737e44a238 @ 21.02.2023 10:15
Jā, es arī par šo jautājumu esmu aizdomājusies. Viņam taču 3/4 repertuāra ir no citiem mūziķiem. Viņam nav nekas nevienam jāmaksā par autortiesībām?
TikiTaki @ 21.02.2023 10:17Lienei dikti patīk tie bumeranga story.
Pēdējā reāli izskatās pēc lelles, kuru kāds aiz aukliņas rausta.
Ko tādu varētu padsmitniece likt. Kaut kā slimi izskatās. Bet nu redzot Lieņuka veselības stāvokli...TikiTaki @ 21.02.2023 10:17Lienei dikti patīk tie bumeranga story.
Pēdējā reāli izskatās pēc lelles, kuru kāds aiz aukliņas rausta.
elfa* @ 21.02.2023 10:24
Gan jau, ka vajadzētu maksāt, jo diez vai var tā vnk iet un mini koncertos vnk izpildīt piemēram, ''Prāta vētru'' un par to saņemt naudu. Tas tomēr nav vnk mājās dušā padziedāt.
Bet katrā gadījumā tas tak Kirpičs. Viņš nodokļus un alimentus nemaksā. Kāpēc, lai par autortiesībām maksātu?